• Strawberry Cough

Strawberry Cough

Strawberry Fields x Haze

Felemelő high és édes, eper aromák - mit lehet nem szeretni aStrawberry Cough-ban? A törzset Kyle Kushman népszerűsítette a 2000-es években, amikor New Yorkból Kaliforniába költözött. A Strawberry Cough ma már igazi kannabisz-klasszikusnak számít. Most már otthon is termesztheti ezt a bogyós sativa királynőt, ha feminizált Strawberry Cough magvakat vásárol a Royal Queen Seeds-től.
Magok száma:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Adatlap
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Strawberry Cough: egy Kyle Kushman kedvenc

A Strawberry Cough-t Kyle Kushman népszerűsítette, aki vitathatatlanul a világ egyik legkedveltebb kannabisztermesztője. A törzset Connecticutban hozta létre egy névtelen termesztő, Kushman tőle kapta ajándékba az első "The Cough" dugványt, mert segített az említett termelőnek feljavítani kertjét. Amikor az apró klónt brooklyni otthonában megvizsgálta, Kyle azonnal megdöbbent a belőle áradó nagyon bogyós aromától. Amikor 2004-ben New Yorkból Kaliforniába költözött, Kyle egy tálca Strawberry Cough klónt tartott a bérelt Buick csomagtartójában, és kiosztotta a termesztőknek minden olyan államban, ahol átkelt. A többi már történelem.

Strawberry Cough kannabiszmag: Eperföldek és köd, örökké

A Strawberry Cough a mindenható Haze és a kevésbé ismert (de nem kevésbé lenyűgöző) Strawberry Fields leszármazottja. A New York állam északi részén tenyésztett Strawberry Fields-et eperültetvényeken és azok között termesztették, hogy elfedjék nyirkos aromáját. A kannabisz folklór szerint a növények valahogy elkezdték asszimilálni társnövényeik aromáját. Bár sem megerősíteni sem cáfolni nem tudjuk ezeket az állításokat, egyetértünk Kyle Kushmannel: "Biztosan nem ez a legfurcsább ötlet, amit valaha hallottunk!". A Strawberry Fields indica genetikáját és a Haze sativa felé hajló tulajdonságait ötvöző Strawberry Cough termékünk merész aromákkal, 75%-ban sativa genetikával és felemelő zizgéssel büszkélkedhet.

A Strawberry Cough kannabisz hatásai és aromái

Mire begyűjtötte, megszárította és megérlelte a Strawberry Cough rügyeit, finom aromájuk lesz, amely a friss eper, a dzsem és fűszerek jegyeit ötvözi az oldschool Haze földes felhangjával. A magas koncentrációjú mircén, pinén és kariofilén, valamint 20% THC tartalommal a Royal Queen Seeds Strawberry Cough szinte azonnali sativa agyi hatást indukál – éppen olyat, mint egy olyan klasszikus szívása, mint a Neville's Haze. Perceken belül tiszta fejűnek, koncentráltnak és szociálisnak érezheti magát, ideális nappali használatra, kreatív tevékenységekhez vagy hétvégi baráti összejövetelekhez.

A Strawberry Cough kannabisznövények termesztése

Csíráztasson Strawberry Cough magvakat, és hamarosan vaskos növényeket nevelhet, erőteljes, egészséges lombozattal és erős oldalágakkal. Ne felejtse el azonban, hogy a virágzási szakaszba lépve a növény megkétszerezheti a méretét. A szabadban a Strawberry Cough-t a legjobb a szezon elején kiültetni nagy helyekre, ahol teljes mértékben kihasználhatja méretét. A termesztési stílustól függően a beltéri Strawberry Cough növények akár 15cm-t is elérhetnek, és 9–10 héten belül kiváló, akár 500g/m²-es termést adnak. Eközben a kültéri növények általában október elejére állnak készen a betakarításra, 200cm magasak lesznek és könnyen szüretelhet róluk akár 650 grammot is. Rendelje meg magját az RQS-nél, és ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ezt a Kyle Kushman kedvencet termessze!

Strawberry Cough data sheet
A fajta típusa: Feminizált
Genetikai háttér: Strawberry Fields x Haze
Típus: Sativa 75% Indica 25%
THC: 20%
CBD: Alacsony
Virágzási: 9 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Október eleje
Magasság beltéren: 100 - 150 cm
Magasság szabadtéren: 160 - 200 cm
Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
Termés kültéren: 600 - 650 gr/plant
Hatás: Felemelő, Megnyugtató, Motiváló
Íz: Áfonya, Cukorka, Gyümölcsös
Éghajlat: Hosszú nyár
    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.