• Sherbet Queen
 • Sherbet Queen
 • Sherbet Queen

Sherbet Queen

Stimuláld az agyad ezzel, a gyümölcsösségbe oltott bombával. A Sherbet Queen azt az indica érzést nyújtja, ami darabokra aprítja a tipikus sztereotípiákat, és erőteljes betépést ad mind az elmének, mind pedig a testnek. A méltán híres Girl Scout Cookies genetikájával nyújt fenséges ízű, bódulatos aromájú és rendkívüli gyógyhatással bíró, teljes körű élményt. Tedd magad szabaddá az eufóriához!
(108) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 7.60
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 56.00
25x
€ 112.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 20.00

€ 25.00 (-20%)

Vásároljon és nyerjen 20 pontokat
  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (93)
 • Vásárlói képek (5)

Sherbet Queen: Őrületes Ízvilág, Minden Slukkja Élvezet

A Sherbet Queen-t annyira csordultig töltöttük egy csomó, vonzó tulajdonsággal, hogy nehéz eldönteni, hol is kezdjem. Mert indíthatnék például azzal, a finom, erdei gyümölcsös aromával, ami viharként söpör át az érzékeinken, vagy írhatnék elsőként akár az élénk, narancsszínű szőrökről, melyek szinte ragyognak a déli napsütésben. De kifejthetném a növény hihetetlen örökségét is, mivel Ő bizony, a világhíres Girl Scout Cookies közvetlen ági leszármazottja. Na, ezek helyett kezdjünk inkább azzal, hogy mi is teszi a Sherbet Queen-t annyira vonzóvá annyi rekreációs és gyógyászati céllal használó között.

Sherbet Queen - A Sunset Sherbet és a Pink Panties harmóniája

A Sherbet Queen genetikája két különleges törzs, a Sunset Sherbet és a Pink Panties jóvoltából érkezik hozzánk.

A Sunset Sherbet maga a Pink Panties és a GSC keveréke, és ízletes gyümölcsös ízekkel ruházta fel a Sherbet Queen-t. A Pink Panties viszont a Burmese-ből és a Florida Kush-ból származik, amely citromos ízt kínál lágy, gyógynövényes utóízzel.

Megszabadít a modern élet stresszétől

Ez a heves "high" nem annyira jellemző egy 85%-ban indica domináns fajtára. Általában az indica-któl azt várhatja a jóhiszemű "közönség", hogy a mozdulatlanságig ellazít majd, a kanapéba süppesztve testünket, míg nyugtató hatása szinte csodát művel a fájdalommal. Persze, elszívásakor az ehhez hasonló hatások is jelen lesznek, mindamellett, hogy közben a sativa is felcsillantja majd a felemelő, energetikus és kreatív oldalát. Hogy igazán élvezhessük a Sherbet Queen komplex hatását, akár egy egész délután is szükséges lehet. De pozitívumként azért a produktív oldalunkat is felerősíti.

Ha a mai kor stresszes életmódja kezdene minket kikészíteni, ennél a variánsnál nincs is jobb gyógymód. Gyengéden ellazítja a testet, és kíméletlen, mikor a szorongás és az aggodalom verne gyökeret a lelkünkben. Erős THC-tartalmának köszönhetően nem tart túl sokáig, mire beüt, éles ízével és a mélyreható "high"-jal a test és az elme mélyére ás.

Jó ellenálló képességű, szívós és könnyen termeszthető

Talán az egyetlen dolog, ami kissé visszahúzza az egekbe repítő hatást, az a termelődő gubák visszafogott mérete. Hál' Istennek, csak nagyon kevéssé kell beleártanunk magunkat bármibe is a vegetatív, valamint a virágzási-ciklusok folyamán, így tulajdonképpen megbocsáthatjuk neki, ha kissé a "normál" alatt teljesít majd, a mennyiségét illetően. A penésszel szembeni ellenállása is megfelelő, valamint ha elég szerencsés vagy, és mediterrán éghajlati körülmények között élsz, kültéren termesztve igazi érzéki csemegévé válik. Beltéren termesztve szüksége lesz majd egy kis figyelemre, talán a leginkább a páratartalomra érdemes odafigyelni. Mivel Ő késő szeptember és kora október között szüretelhető, fantasztikus mellék-projekt lehet tapasztaltabb termesztők számára, és a a beavatatlanoknak pedig egy nagyon könnyű befektetés.

Sherbet Queen data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 24 %
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 450 - 525 gr/m2
Termés kültéren: 450 - 500 gr/plant
Magasság beltéren: 80 - 120 cm
Magasság szabadtéren: 140-180 cm
Virágzási: 8 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Október
Genetikai háttér: Pink Panties x Sunset Sherbet
Típus: Sativa 15% Indica 85%
Hatás: Álmos, Megnyugtató, Nehéz, Tiszta
Éghajlat: Rövid nyár
Íz: Citrusfélék, Cukorka, Gyógynövény, Menta

  Szerző M. A. Ekkor 17/Oct/2021 :

  Megszólítás : skymike10
  Komment : Bonne germination, très bonne weed qui te couche dans ton canapé, l'odeur est forte et intense, je recommande à tous de la tester.

  Szerző D. D. Ekkor 02/Aug/2021 :

  Megszólítás : RQS A MELHOR !!!
  Komment : Top

  Szerző C. V. Ekkor 25/Jun/2021 :

  Megszólítás : Catherine
  Komment : Top, super, génial

  Szerző J. L. Ekkor 27/May/2021 :

  Megszólítás : Rqs
  Komment : 100% germé a chaque fois, bonne def, belle plante a+++

  Szerző S. T. Ekkor 25/May/2021 :

  Megszólítás : Big Chungus
  Komment : All meine Samen habe ich zum kommen gebracht. Alle wachsen sehr stark. Seit gestern lasse ich sie draußen wachsen.

  Szerző M. H. Ekkor 25/May/2021 :

  Megszólítás : 2/3
  Komment : Worked really great, only one out of 3 didn’t work

  Szerző L. G. Ekkor 19/May/2021 :

  Megszólítás : Ottima
  Komment : Da provare assolutamente 💪💪💪

  Szerző W. W. Ekkor 29/Apr/2021 :

  Megszólítás : jo
  Komment : gut gekeimt

  Szerző D. T. Ekkor 19/Apr/2021 :

  Megszólítás : Muy buena calidad
  Komment : Sabor increíble.........

  Szerző D. S. Ekkor 06/Apr/2021 :

  Megszólítás : Stummi
  Komment : Gekeimt :)

  Szerző G. E. Ekkor 29/Mar/2021 :

  Megszólítás : Strabiliante
  Komment : Una varietà a dir poco fantastica, da provare assolutamente!!!

  Szerző Z. N. Ekkor 29/Mar/2021 :

  Megszólítás : Ing.
  Komment : Higly recomended. Seeds started to grow immediately and fast. Gorgeous. Many thanks

  Szerző C. B. Ekkor 19/Mar/2021 :

  Megszólítás : Genetically Strong!
  Komment : I was on a time frame here and really needed to get going on my summer grow for the season but am headed out of town for 3 weeks... after an initial miscommunication and delay, I received my beans, started them germinating since my travel was delayed 2 days thinking my wife could plant the germinated beans and get them in pots. But to my surprise these babies busted right of there shell and were germinated, potted, and sprouted all in 48 hours. Unbelievable!

  Szerző A. D. Ekkor 15/Mar/2021 :

  Megszólítás : GrowNoob
  Komment : 100% de germination sur mes deux graines plantées, 1er grow et aucune difficulté à avoir de jolis Bud! Après un bichonnage et un bon curing, voilà venu le teste de cette petite culotte rose. La fume est très douce et hyper savoureuse en bouche. Pas assez expert , je reconnais cependant une volute qui me gâte le palais. Les effets sont super progressif et c'est grave plaisant d'avoir un high qui se construit et s'affine. Etat très relaxé et loin de tous les maux, je prend plaisir à déguster ses effets sur le canapé, prévoyez effectivement 2 ou 3 h pour vraiment kiffer. Sherbet Queen, j'achète!

  Szerző R. G. Ekkor 15/Mar/2021 :

  Megszólítás : cx
  Komment : Very good strain


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.