• Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage + 1

Tropical Mirage

Forbidden Zkittlez x Melonade

A Tropical Mirage-t kreatívok alkották kreatívoknak. A RQS és Henry Saiz DJ/producer közötti egyedülálló együttműködés eredményeként ezt a törzset úgy alakították ki, hogy átjárja önt a kreatív energia. Dobja le a konformizmus láncait a Tropical Mirage által nyújtott felemelő agyi high segítségével, amely szerenádozik az elméjének és beindítja a képzeletét.
(9)
Írja meg a véleményét
Pack:
Pack 1
€ 31.90
Pack 2
€ 43.50
Pack 3
€ 58.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 31.90

€ 55.00 (-41%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (1)
 • Vélemények (7)

Tropical Mirage (limitált kiadás): Az inspiráció szimfóniája kreatívoknak

Készen áll a Tropical Mirage otthoni termesztésére? Legyen gyors – ennek a limitált kiadású törzsnek a vetőmagjai gyorsan fogynak. Rendeljen belőle még ma, és válasszon az alábbi csomagok közül:

 • 1. csomag –– Egy speciálisan kialakított, 5 magot és 2 exkluzív posztert tartalmazó csomag
 • 2. csomag –– Egy speciálisan kialakított, 5 magot tartalmazó csomag + 2 exkluzív poszter + 1 póló + matricák + doboz
 • 3. csomag –– Egy speciálisan kialakított, 5 magot tartalmazó csomag + 2 exkluzív poszter + 1 póló + matricák + doboz + 1 exkluzív bakelit lemez DJ Henry Saiz Tropical Mirage című számával, amely a mi törzsünk hatására készült.

A Tropical Mirage a kreativitás és a szabadság iránti szenvedélyből született. Legyen akár profi zenész, képzőművész, vagy egyszerűen csak valaki, aki a szabadidejében szeretné kibontakozni belső kreativitását, a Tropical Mirage tökéletes társ. Gyümölcsös trópusi aromákkal és felemelő, energikus high-jal büszkélkedhet, amely rabul ejti művészi szellemét és segít átlépni kreatív határait.

Video id: 881698258

Milyen érzés elszívni a Tropical Mirage-t?

A Forbidden Zkittlez-ből és a Melonade-ból nemesített Tropical Mirage egy szuper aromás, nagy hatékonyságú törzs. Az egzotikus terpének egyedülálló keverékének köszönhetően a Tropical Mirage „egy trópusi paradicsomba repíti - érett gyümölcsös jegyeket ötvöz a citrusfélék frissességével és egy csipetnyi mentollal” – mondja a törzs társalkotója, DJ Henry Saiz.

24%-os THC tartalmával meglehetősen ütőképes, már az első slukkal felemelő, agyi energiákat ad. Bármi is legyen az Ön kreativitásának formája, a Tropical Mirage beindítja a képzeletét, és új ötletekkel és motivációval tölti el. "A kannabisz tökéletes társ az alkotói folyamatomhoz" - teszi hozzá Henry. A Tropical Mirage segítségével Henry és az RQS csapata arra invitálja Önt, hogy szabadítsa fel elméjét, kapcsolódjon lelkéhez, és fejezze ki magát az Ön számára legkézenfekvőbb módon.

A Tropical Mirage termesztése

A Tropical Mirage termesztése éppoly örömteli, mint elszívni. A Tropical Mirage termesztése is éppolyan örömet okoz, mint amikor elfüstöljük a rügyeket. „Elegáns szerkezetű növény, sűrű, buja smaragdzöld bimbókkal borítva” – hangsúlyozza Henry

Ezek a 60%-ban indica-domináns növények beltéren 60-90cm-es kezelhető magasságúra nőnek, míg a kültéri növények 120-150cm-esek lesznek. Erőteljes vegetatív növekedésével és gyors virágzási idejével a Tropical Mirage még a legnyűgösebb termelőket is lenyűgözi. A növények nagyjából 8-9 hétig virágzanak és már készen is állnak a szüretre odabent, míg a szabadban lévő Tropical Mirage növények általában október közepére érnek meg annyira, hogy betakaríthatóak legyenek. Ráadásul a stresszel, a kártevőkkel és a kedvezőtlen környezeti feltételekkel szembeni ellenállóképessége miatt a Tropical Mirage tökéletes törzs a mérsékelt égövi területeken élő termesztők számára.

Henry szerint érdemes még egy kulcsfontosságú pontot kiemelni: „Növekedése és virágzása során szinte észrevehetetlen az általa kibocsátott aroma, így ideális a diszkrét és biztonságos termesztéshez. Maximális aromás potenciálja a virágzási fázis utolsó heteiben és az érési folyamat során viszont nyilvánvalóvá válik.”

Tropical Mirage Limited Edition: csak a készlet erejéig érhető el

Tropical Mirage data sheet
CBD: Alacsony
Éghajlat: Rövid nyár
Hatás: Eufórikus, Felemelő, Kreatív, Megnyugtató
Íz: Áfonya, Citrusfélék, Dízel, Gyógynövény
Virágzási: 8 - 9 hetek
Szüreti hónapja: Október közepe
Magasság beltéren: 60 - 90 cm
Magasság szabadtéren: 120 - 150 cm
A fajta típusa: Feminizált
THC: 24 %
Típus: Sativa 40% Indica 60%
Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
Termés kültéren: 650-750 gr/plant
Genetikai háttér: Forbidden Zkittlez x Melonade

  Szerző R. S. Ekkor 09/Apr/2024 :

  Megszólítás : Herr Smith
  Komment : Der absolute Hammer dieses tropic mirage..hab ja schon viel geerntet aber dieses Pflänzchen dreht ja völlig durch..von oben bis unten christal klarer thc...der Harz läuft tropfenförmig der Blüte herunter..man könnte denken sie schimmert aber nein es ist der pure Wahnsinn.geschmacklig u breitnis überwältigend...i love you tropic mirage...

  Szerző T. K. Ekkor 21/Mar/2024 :

  Megszólítás : 🤤
  Komment : OMG i Love the odor and taste of These buds 😍 Top 3 ever smoked

  Szerző D. B. Ekkor 04/Mar/2024 :

  Megszólítás : 100% Keimquote
  Komment : Alle Samen sind perfekt gekeimt und wachsen auch alle super ohne Probleme

  Szerző O. R. Ekkor 02/Feb/2024 :

  Megszólítás : Fantastic genetics
  Komment : The seeds that germinated for me are absolute monsters, never had fan leaves as large and the end product was exceptionally on point. I did however have 3 seeds that just wouldn't sprout, other than that I would still recommend these beasts.

  Szerző C. O. Ekkor 22/Jan/2024 :

  Megszólítás : Stron genetic
  Komment : Powerful genetics. Full of life in the seedling and vegetative phase. Strong blooming phase with incredible organoleptic (colours and fragrance intense and attractive). Recommended!

  Szerző J. S. Ekkor 18/Dec/2023 :

  Megszólítás : Super fast germinating
  Komment : I soaked 2 of my 3 seeds for 24 hrs then into peat pellets. 12 hours later the first broke the surface, 6 hours after that the 2nd. Can't wait to see how quickly these girls grow. A1 seed and love the listed effects.

  Szerző H. E. Ekkor 12/Dec/2023 :

  Megszólítás : No regrets
  Komment : I need more time to germinate seeds bcoz my all pots are busy with sweet skunk seedlings, but people has to see the Pack3.


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Brandon lane | 2024-02-20 22:40:41

How many seeds is in the tropical mirage pack

Royal Queen Seeds Team

The pack includes 5 seeds.

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.