• Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage
 • Tropical Mirage

Tropical Mirage

Forbidden Zkittlez x Melonade

A Tropical Mirage-t kreatívok alkották kreatívoknak. A RQS és Henry Saiz DJ/producer közötti egyedülálló együttműködés eredményeként ezt a törzset úgy alakították ki, hogy átjárja önt a kreatív energia. Dobja le a konformizmus láncait a Tropical Mirage által nyújtott felemelő agyi high segítségével, amely szerenádozik az elméjének és beindítja a képzeletét.
(1) Írja meg a véleményét
Pack:
Pack 1
€ 55.00
Pack 2
€ 75.00
Pack 3
€ 100.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 55.00

€ 55.00 (--1%)

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

Tropical Mirage (limitált kiadás): Az inspiráció szimfóniája kreatívoknak

Készen áll a Tropical Mirage otthoni termesztésére? Legyen gyors – ennek a limitált kiadású törzsnek a vetőmagjai gyorsan fogynak. Rendeljen belőle még ma, és válasszon az alábbi csomagok közül:

 • 1. csomag –– Egy speciálisan kialakított, 5 magot és 2 exkluzív posztert tartalmazó csomag
 • 2. csomag –– Egy speciálisan kialakított, 5 magot tartalmazó csomag + 2 exkluzív poszter + 1 póló + matricák + doboz
 • 3. csomag –– Egy speciálisan kialakított, 5 magot tartalmazó csomag + 2 exkluzív poszter + 1 póló + matricák + doboz + 1 exkluzív bakelit lemez DJ Henry Saiz Tropical Mirage című számával, amely a mi törzsünk hatására készült.

A Tropical Mirage a kreativitás és a szabadság iránti szenvedélyből született. Legyen akár profi zenész, képzőművész, vagy egyszerűen csak valaki, aki a szabadidejében szeretné kibontakozni belső kreativitását, a Tropical Mirage tökéletes társ. Gyümölcsös trópusi aromákkal és felemelő, energikus high-jal büszkélkedhet, amely rabul ejti művészi szellemét és segít átlépni kreatív határait.

Video id: 881698258

Milyen érzés elszívni a Tropical Mirage-t?

A Forbidden Zkittlez-ből és a Melonade-ból nemesített Tropical Mirage egy szuper aromás, nagy hatékonyságú törzs. Az egzotikus terpének egyedülálló keverékének köszönhetően a Tropical Mirage „egy trópusi paradicsomba repíti - érett gyümölcsös jegyeket ötvöz a citrusfélék frissességével és egy csipetnyi mentollal” – mondja a törzs társalkotója, DJ Henry Saiz.

24%-os THC tartalmával meglehetősen ütőképes, már az első slukkal felemelő, agyi energiákat ad. Bármi is legyen az Ön kreativitásának formája, a Tropical Mirage beindítja a képzeletét, és új ötletekkel és motivációval tölti el. "A kannabisz tökéletes társ az alkotói folyamatomhoz" - teszi hozzá Henry. A Tropical Mirage segítségével Henry és az RQS csapata arra invitálja Önt, hogy szabadítsa fel elméjét, kapcsolódjon lelkéhez, és fejezze ki magát az Ön számára legkézenfekvőbb módon.

A Tropical Mirage termesztése

A Tropical Mirage termesztése éppoly örömteli, mint elszívni. A Tropical Mirage termesztése is éppolyan örömet okoz, mint amikor elfüstöljük a rügyeket. „Elegáns szerkezetű növény, sűrű, buja smaragdzöld bimbókkal borítva” – hangsúlyozza Henry

Ezek a 60%-ban indica-domináns növények beltéren 60-90cm-es kezelhető magasságúra nőnek, míg a kültéri növények 120-150cm-esek lesznek. Erőteljes vegetatív növekedésével és gyors virágzási idejével a Tropical Mirage még a legnyűgösebb termelőket is lenyűgözi. A növények nagyjából 8-9 hétig virágzanak és már készen is állnak a szüretre odabent, míg a szabadban lévő Tropical Mirage növények általában október közepére érnek meg annyira, hogy betakaríthatóak legyenek. Ráadásul a stresszel, a kártevőkkel és a kedvezőtlen környezeti feltételekkel szembeni ellenállóképessége miatt a Tropical Mirage tökéletes törzs a mérsékelt égövi területeken élő termesztők számára.

Henry szerint érdemes még egy kulcsfontosságú pontot kiemelni: „Növekedése és virágzása során szinte észrevehetetlen az általa kibocsátott aroma, így ideális a diszkrét és biztonságos termesztéshez. Maximális aromás potenciálja a virágzási fázis utolsó heteiben és az érési folyamat során viszont nyilvánvalóvá válik.”

Tropical Mirage Limited Edition: csak a készlet erejéig érhető el

Tropical Mirage data sheet
CBD: Alacsony
Éghajlat: Rövid nyár
Hatás: Eufórikus, Felemelő, Kreatív, Megnyugtató
Íz: Áfonya, Citrusfélék, Dízel, Gyógynövény
Virágzási: 8 - 9 hetek
Szüreti hónapja: Október közepe
Magasság beltéren: 60 - 90 cm
Magasság szabadtéren: 120 - 150 cm
A fajta típusa: Feminizált
THC: 24 %
Típus: Sativa 40% Indica 60%
Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
Termés kültéren: 650-750 gr/plant
Genetikai háttér: Forbidden Zkittlez x Melonade


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.