Skunk XL

Ez egy teljes mértékben klasszikus variáns, amely a legtöbb mai cannabis-mag genetika alapja. Eredetileg kolumbiai, mexikói és afgán fajtáknak a keveréke volt és genetikája 50%-ban sativa, 50%-ban pedig indica. Ez a variáns a cannabisnak egy új generációjához vezetett.
 4.5/5 (266) Write a review
€ 20.00 tax incl. In stock

Payments methods: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin and Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (3)
 • Vélemények (266)
 • Vásárlói képek (9)
 • Szállítási információk és feltételek

Az új generációs fajták vezetője

Ez egy teljes mértékben klasszikus variáns, amely a legtöbb mai cannabis-mag genetika alapja. Eredetileg kolumbiai, mexikói és afgán fajtáknak a keveréke volt és genetikája 50%-ban sativa, 50%-ban pedig indica. Ez a variáns a cannabisnak egy új generációjához vezetett. Az évek során rengeteget dolgoztak ezen a variánson azért, hogy a Skunk #1- hez hasonlítson. Ehhez édesítették az ízét és nagyobbították a bugáit. A Royal Queen Seeds büszkén mutatja be a modernizált, feminizált Skunk XL magjait.

Könnyedén termeszthető

A feminizált Skunk XL 1 m-nél magasabbra megnő, akár elérheti a másfél m-t is. Hozamában fontos szerepet kap a növény fő virággumója (a 'cola'-ja). Mindent összevetve viszonylag könnyen termeszthető típus, sativa létének ellenére virágzás közben nem nyúlik sokat és jó nagy a bugáinak a szerkezete. Mindennek köszönhetően termesztése igazán kellemes. Mivel nem sok karbantartásra van szüksége, alkalmas 'hydro', földben való, és 'Sea/Screen of Green' termesztéshez.

Beltéren az átlag hozama 65-75 g, ez 600 W-os lámpa alatt négyzetméterenként 600-650 g-nak felel meg. Kültéren jobban kedveli a melegebb éghajlatokat, mint például Spanyolországét, Kaliforniáét, vagy Olaszországét, és megfelelő körülmények között a hozama növényenként a 600 g-ot is túllépheti. A viszonylag rövid virágzási idejének köszönhetően az északra fekvő szélességeken is megterem (Az Egyesült Királyságban, Hollandiában), bár ezeken a helyeken nem éri el azt a teljes minőséget, amit beltéren viszont igen.

Általában 7-8 héten keresztül tart a virágzás és ennyi idő elteltével maximalizálódik a termés íze. Lehet várni még egy hetet, ha szeretnénk egy kicsit erősíteni a hatásán. Mivel rövid a virágzási ideje, könnyen termeszthető, és nagy a hozama, kereskedelmi célra való termesztésre nagyszerűen alkalmas variáns.

Gyümölcsös high

A füstjét tekintve a feminizált Skunk XL hatása: gyors szellemi, fejben történő betépés, ezt kíséri egy gyenge fizikai 'stone', amely szép lassan hatása alá keríti a fogyasztót. A szmókerek körében kedvelt az édes, gyümölcsös íze, amelynek köszönhetően minden joint-, vagy bong-ütés valódi élvezetet nyújt.

Próbálja ki ön is- nem lesz csalódott.

 • THC: 17%
 • CBD: Medium
 • Termés beltéren: 600 - 650 gr/m2
 • Termés kültéren: 625 - 675 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság szabadtéren: 160 - 200 cm
 • Virágzási: 7 - 8 hetek
 • Szüreti hónapja: Október
 • Genetikai háttér: Skunk
 • Típus: Sa 50% In 50% Ru 0%
 • Hatás: Emelkedettség + betépettség kombinációja
 • Íz: Sweet, Earthy
 • Éghajlat: Mild
   

  By A. S. on 15/May/2018 :
  (5)

  Title : La Old School Skunk
  Comment : La bonne vielle Skunk originale, vigoureuse et productive à souhait, avec son gout typique, excellent !

  By V. B. on 10/May/2018 :
  (5)

  Title : Nice
  Comment : Vert good

  By F. K. on 10/May/2018 :
  (5)

  Title : SKunk xl
  Comment : Comme le nom l'indique si bien entretenu une plante robuste et un rendement de folie, surtout avoir une bonne aeration et un taux de germage limite de 100%

  By H. D. on 02/May/2018 :
  (5)

  Title : Rendement de fou!!!!!
  Comment : Une magnifique plante assez simple à cultiver mais avec un rendement de malade je conseille à tt les personnes qui cherche à faire une grosse récolte.

  By N. T. on 27/Apr/2018 :
  (5)

  Title : Skunk xl
  Comment : 18/20 germinated. Easy to grow a monster crop with a sweet taste

  By M. G. on 27/Apr/2018 :
  (5)

  Title : No gimmicks
  Comment : Not the strongest or the tastiest strain, but it yields nicely, gives a great high and stone, its easy to grow.

  By A. P. on 23/Apr/2018 :
  (4)

  Title : Belle grosse plante !
  Comment : 70% de réussite en germi mais le compense en nous offrant de gros pied bien garni ! J'Attend plus que le séchage pour la gouté mais rien qu'a l'odeur et a la brillance des tetes, je sens qu'elle va etre pas mal ;)

  By P. A. on 17/Apr/2018 :
  (5)

  Title : Parfait
  Comment : Excellente qualité et service

  By A. O. on 16/Apr/2018 :
  (3)

  Title : Einfaxh
  Comment : Einfacher Anbau... Schlafgras

  By L. S. on 16/Apr/2018 :
  (5)

  Title : perfect
  Comment : really good for outdoor

  By A. P. on 16/Apr/2018 :
  (5)

  Title : That's a good dope
  Comment : I love this shite

  By B. A. on 13/Apr/2018 :
  (5)

  Title : SuperScrogMan
  Comment : Absolutely great strain, if your growing in a coco/perlite mix i highly recommend you water 3 times a day, you can get some huge yields from this in the perfect conditions, flushing for 3 weeks as well as a 4-6 week cure this is a great smoke for pain relief but still need to be mobile.

  By C. A. on 09/Apr/2018 :
  (4)

  Title : perfekt
  Comment : liebe diesen Strain. drinnen wie draußen

  By J. V. on 02/Apr/2018 :
  (5)

  Title : Vigorosas y Hediondas
  Comment : De 17 que germiné, salieron todas. Esta cepa se ve beneficiada al ponerla bajo leds que la hagan crecer pequeña y robusta para luego entre la 3ra y 4ta semana de vegetación hacer una defoliación de las hojas grandes, dejando penetrar luz en los brazos secundarios y dejándola con una distancia bastante nula entre el ápice y los satélites PD: 2 me salieron de fenotipo RARO, una comenzó a darle fuerza a una rama lateral, dando una especie de doble apical y la otra creció muy chata en, pero dejó crecer 2 ramas laterales del 2do nodo mas altas que el apical

  By M. P. on 28/Mar/2018 :
  (4)

  Title : good product
  Comment : good product


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
From Luca | 2017-12-30 16:27:33

Quanto è il peso lordo delle cime seccate ? How many gr a terminal production ?

Royal Queen Seeds Team

The information in the data sheet is after drying the plant. Also these data is considering that the plant is growing in optimal conditions.

From Federico | 2017-12-19 10:32:03

Is this autoflowering?

Royal Queen Seeds Team

No, you can check all our Autoflowering seeds in the specific section. https://www.royalqueenseeds.com/34-autoflowering-cannabis-seeds

From Unter | 2017-09-27 00:49:56

Régit-elle bien à un taux d'humidité entre 70/80% ?

Royal Queen Seeds Team

Please take a look at the below article from our blog, it is full of useful tips and information regarding this matter. https://www.royalqueenseeds.fr/blog-culture-du-cannabis-en-interieur-humidite-relative-et-temperatures-n243

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.