Írjon véleményt és kapjon 10% kedvezményt

Szeretne 10% kedvezményt kapni a következő Royal Queen Seeds vásárlásából? Egyszerűen írjon rövid véleményt egy már kipróbált termékről, és a kedvezmény az Öné!

A Royal Queen Seedsnél az ügyfelek visszajelzései a mindent jelentik számunkra. Segít megtudnunk, hogy mit csinálunk jól, és hol tudunk még fejlődni. Ha megosztja velünk véleményét, akkor nemcsak 10%-ot spórol a következő megrendelésén, de abban is segít, hogy élvezhetőbb vásárlási élményt nyújtsunk és még tökéletesebb termékeket fejlesszünk ki.

Hogyan mondhatunk véleményt

Véleménye feltöltése csak néhány másodpercbe telik, így ez lesz a legegyszerűbben megkeresett 10% kedvezmény, amit valaha is kapott! Regisztráljon új fiókot ezen az oldalon, és mondja el mit gondol a szolgáltatásunkról és termékeinkről, majd megkapja kedvezmény-kódját.

Hogyan mondhatunk véleményt

A kedvezmény-utalvány használata

Miután kedvenc termékeit a kosárba tette, lépjen be a pénztár menüpontba, adja meg kedvezmény-utalványa számát és 10%-ot spórolhat meg.

Útmutató a véleményíráshoz

 • A rossz/bántó nyelvezettel írt véleményeket nem tesszük közzé.
 • Csak olyan írhat véleményt, aki vásárolt.
 • Olyan véleményeket, amelyek más márkát vagy céget említenek, nem teszünk közzé.
 • A spam-értékelések nem elfogadottak, azokat azonnal eltávolítjuk.
 • A szolgáltatás véleményezése nem engedélyezett. Néhány héttel a vásárlás befejeződése után küldünk egy e-mailt, amelyben meghívást kap, hogy értékelje a szolgáltatásunkat az Ekomi szolgáltatás-értékelő platformunkon.

Kedvezmény véleményért :Kérdések és válaszok

  ⌛ Meddig marad érvényben az utalvány?
  Vélemény írása után legfeljebb hat hónap áll rendelkezésére a 10%-os kedvezménykód felhasználására.
  🌱 Milyen termékeket vásárolhatok a kedvezménykódommal?
  Minden termékünkhöz jó! Nézzen szét kiváló minőségű vetőmagjaink, árucikkeink, kiegészítőink és egyebek között, hogy eldöntse, mire kívánja felhasználni.
  🎫 Használhatok egynél több utalványt ugyanazon megrendelésben?
  Nem. Vásárlásonként csak egy kedvezménykódot használhat, hogy megrendelése során 10%-ot spóroljon meg.
  📝 Feltöltöttem a véleményem, de nem kaptam meg az utalványomat. Mit tehetek?
  Először meg kell győződnünk arról, hogy véleménye megfelel-e irányelveinknek. Ha ez rendben van, akkor a véleményírástól számított egy munkanapon belül e-mailt kell kapnia a kedvezménykódjával. Ha mégsem kapná meg, forduljon hozzánk további segítségért.
  🕚 Mennyi időm van a termék kézhezvétele után, hogy véleményt írjak?
  Véleményét bármikor leírhatja - ne stresszeljen! Ha készen áll, jelentkezzen be ugyanabba a fiókba, amellyel a terméket vásárolta, és írja le tapasztalatait.
  📣 Egynél több véleményt is írhatok ugyanarról a termékről?
  Nem, termékenként csak egy véleményt írhat. Ha a jövőben újra szeretné megszerezni a 10%-os kedvezményt, kényeztesse magát egy másik RQS termékkel, és írjon véleményt nekünk!

  Ön elmúlt már 18 éves?

  A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

  Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

  A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
  már elmúlt
  18 éves.