• Blue Mystic
 • Blue Mystic
 • Blue Mystic
 • Blue Mystic
 • Blue Mystic

Blue Mystic

Az oregoni és kaliforniai hegységek környékén kutatott annak idején egy szakértőkből álló cannabist tenyésztő csoport. Új variánsok létrehozásával foglalkoztak, és ezekre alapozva fejlesztették ki a manapság ismert Észak-amerikai marihuána típusokat.
(209) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 6.40
3x
€ 16.00
5x
€ 24.00
10x
€ 44.00
25x
€ 88.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 16.00

€ 20.00 (-20%)

Vásároljon és nyerjen 16 pontokat
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (175)
 • Vásárlói képek (11)

A Nyugati-part hegyeiből

Az oregoni és kaliforniai hegységek környékén kutatott annak idején egy szakértőkből álló cannabist tenyésztő csoport. Új variánsok létrehozásával foglalkoztak, és ezekre alapozva fejlesztették ki a manapság ismert Észak-amerikai marihuána típusokat. A csoportnak tagja volt egy legendás alak, aki thai fajokat, thai hibrideket és egy a '80-as évek óta létező afgán típust keresztezett egymással. A csoport több száz, vagy talán több ezer magot felhasználó tenyészésének és válogatásának köszönhetően született meg a világ egyik leghíresebb variánsa, a Blueberry.

Kaliforniai genetikák

A kaliforniai/oregoni genetikák között találtunk egy nagyszerű cannabis variánst. Ezt a növényt feminizáltuk, az eredmény pedig a Blue Mystic. Ez a típus egyáltalán nem nő meg nagyra, keveset nyúlik. A növekedése szinte olyan, mint egy bonszaié, vagy egy brokkolié. Alig haladja meg az 1 m-t, ennek ellenére javasoljuk a felső levelek csipkedését (pinching), mert ezzel bokrosabb növényt eredményezünk.

A kicsipkedett, bokrosabb növekedésű Blue Mystic-nek általában nagyobb a hozama, mivel alapból sem nyúlik meg nagyon. Ezen kívül ajánlott a szokásosnál egy héttel tovább tartani a vegetatív stádiumban, mert ezzel is növelhetjük a hozamot. A hozama beltéren növényenként 55-65 g, ami 600 W-os lámpa alatt négyzetméterenként átlagosan 400-500 g-nak felel meg. Kültéren szüksége van mediterrán, vagy kaliforniai éghajlatra, ezért Észak-Európában nem teljesít túl jól.

Nagyszerű a mediterrán éghajlaton

A feminizált Blue Mystic 8 hét virágzás után aratható, ilyenkor az íze gyümölcsös. Ha kicsivel tovább hagyjuk (akár 10 hétig), erősödik hatásának ereje és fizikai minősége, viszont a gambik valamennyit veszíthetnek az aromájukból. Mint mindig, javasoljuk, hogy trimmelés előtt szárítsuk a gubákat, mivel ezzel hozzájárulunk az aromájuk maximalizálásához. A Blue Mystic-nél erre külön felhívjuk a figyelmet, mivel nagyon ízes típus.

Frissítő és édes

Jó kezelés esetén a Blue Mystic füstje olyan felfrissítően édes, hogy egy slukk belőle olyan, mintha gyümölcslevet innánk. Intenzív ízét szuper erős indica hatása kíséri, amely fizikailag a fotelhez láncolja a fogyasztót.Blue Mystic data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 18%
CBD: Medium
Termés beltéren: 375 - 425 gr/m2
Termés kültéren: 400 - 450 gr/plant
Magasság beltéren: 60 - 100 cm
Magasság szabadtéren: 180 - 220 cm
Virágzási: 8 - 9 hetek
Szüreti hónapja: Október
Genetikai háttér: Oregon Blueberry x Northern Light
Típus: Sativa 20% Indica 80%
Hatás: Tompa
Éghajlat: Mild
Íz: Cukorka, Gyümölcsös

  Szerző N. G. Ekkor 06/May/2021 :

  Megszólítás : Efectivas
  Komment : Germiné 2 y salieron ambas. Crecen rápido, por ahora todo va bien. Llegaron rápido y con su envase discreto. Todo perfecto.

  Szerző A. R. Ekkor 12/Apr/2021 :

  Megszólítás : Rico
  Komment : Top

  Szerző K. P. Ekkor 15/Feb/2021 :

  Megszólítás : good quality seeds
  Komment : lovely taste well worth growning thanks

  Szerző R. D. Ekkor 11/Jan/2021 :

  Megszólítás : RdH
  Komment : 5 out of 5 germinated within 48 hours! Just transferred them to larger container after 7 days growing. So far, so good!

  Szerző D. A. Ekkor 07/Jan/2021 :

  Megszólítás : Sr
  Komment : La mayoría de semillas germino

  Szerző P. C. Ekkor 04/Jan/2021 :

  Megszólítás : Rqs topp
  Komment : Ottimi semi

  Szerző A. L. Ekkor 30/Dec/2020 :

  Megszólítás : A. L.
  Komment : Beste Qualität

  Szerző I. W. Ekkor 23/Dec/2020 :

  Megszólítás : Blue mystic
  Komment : Havent started growing yet fast free shipping love the free goodies

  Szerző A. S. Ekkor 08/Oct/2020 :

  Megszólítás : Excelente
  Komment : El tratamiento estupendo, una pena que no pude probar la genética ya que cogió pythium.

  Szerző C. F. Ekkor 28/Sep/2020 :

  Megszólítás : Blue mystic
  Komment : 3 out of 5 germination

  Szerző J. R. Ekkor 28/Jul/2020 :

  Megszólítás : Nueva compra
  Komment : Compré el pack de 3 semillas para probarlo. Me llegó hace unos días, rápido y sin problemas, con el regalito sorpresa ;) Espero que crezcan bien, que soy novato. Ya comentaré.

  Szerző D. H. Ekkor 27/Jul/2020 :

  Megszólítás : Goede!
  Komment : Kreeg deze cadeau bij mn order en deed er een kleine SOG van. Na twee weken ontkiemen/voorgroei en precies 46 dagen met 12/12 zo net de eerste dame geoogst. Deze bleef kleiner dan die andere, was blijkbaar een verschillende feno. Nat leverde ze rond 25 gram op, dus het zal droog een of vifj gram worden. Aangezien ze klein was en in een 3l-pot zat lijkt me dat nog ok (LED ~600W/m², Hesi voeding). Van de anderen verwacht ik geschat zo'n 30-40g nat per plant. Over kwaliteit gesproken: De toppen heerlijk vol met hars, de trichomen zien heel goed uit. Ook heel mooie bloemen trouwens. Toppen doorgaans vet en stevig en ze ruiken ook echt uitstekend. Ik denk over vier weken drogen en curen zal dit een klein feestje worden. Nog eens bedankt dus voor deze lekkernij!

  Szerző E. U. Ekkor 20/Jul/2020 :

  Megszólítás : Top
  Komment : All germinated!

  Szerző R. G. Ekkor 30/Jun/2020 :

  Megszólítás : Consegna veloce
  Komment : È un primo esperimento per questa specie. Fino ad ora molto soddisfatto.

  Szerző T. G. Ekkor 08/Jun/2020 :

  Megszólítás : Blue Mystik
  Komment : ..ordentliche Pflanze mit gutem Ergebnis. Diese Pflanze kann Blaubeer- Geruch und Geschmack wie keine andere die ich kenne .. sehr lecker.


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Login
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.