Trustpilot

BARCELONAI KANNABISZ MAG BOLT

A Royal Queen Seeds terjeszkedik! Miután a nagysikerű mag boltunkat megnyitottuk Amsterdam szívében, a Royal Queen Seeds most új boltot nyit a spanyolországi Barcelonában.

Mint az egyik leggyorsabban terjeszkedő Európai kannabisz mag vállalat, a Royal Queen Seeds jó úton halad, hogy világszerte is vezesse a piacot. Az új, Barcelonai boltunkkal, a Royal Queen Seeds jelen lesz az Európai kannabisz-kultúra szívében.

A barcelonai boltunk arra specializálódott, hogy a termelőknek az első osztályú minőségű Royal Queen Seeds kannabisz magokat kínálja, a további Royal Queen Seeds áruk és kiegészítők mellett.

Reméljük, hogy megtalálják a szükséges feminziált, autóvirágzó és orvosi kannabisz magokat, a legjobb minőségben, vonzó áron. Használja ki a világ legjobb kannabiszgenetikái által nyújtott előnyöket a Royal Queen Seeds legjobb magjaival, amik már számtalan díjat nyertek az elmúlt évek során, beleértve a jól ismert Highlife Cup-ot és a High Times Cannabisz Cup-ot. Olyan klasszikus törzsek is megtalálhatóak a Royal Queen Seeds-nél, mint a White Widow, a Shining Silver Haze, a Northern Light és az Amnesia Haze és emelett több világhírű törzs is, mint az OG Kush, a Critical és a Skunk #1. Minden magunk természetes eredetű, kézzel válogatott és rendszeresen tesztelt, hogy ellenőrzzük a minőségét, és a csírázási arányt.

Royal Queen Seeds - Barcelona

Address Carrer de Pelai, 3, 08001 Barcelona Tel / Fax 0034 937 823 494 Opening hours Mon / Sat: 9am - 9pm

Royal Queen Seeds Barcelona Shop

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories