Royal Queen Seeds Barcelona Shop

Barcelonai kannabisz mag bolt

A Royal Queen Seeds terjeszkedik! Miután a nagysikerű mag boltunkat megnyitottuk Amsterdam szívében, a Royal Queen Seeds most új boltot nyit a spanyolországi Barcelonában.

Mint az egyik leggyorsabban terjeszkedő Európai kannabisz mag vállalat, a Royal Queen Seeds jó úton halad, hogy világszerte is vezesse a piacot. Az új, Barcelonai boltunkkal, a Royal Queen Seeds jelen lesz az Európai kannabisz-kultúra szívében.

Bcn entrance

A barcelonai boltunk arra specializálódott, hogy a termelőknek az első osztályú minőségű Royal Queen Seeds kannabisz magokat kínálja, a további Royal Queen Seeds áruk és kiegészítők mellett.

RQS Barcelona shop in Carrer Pelai 3
Remélik, hogy megtalálják elnõiesedett, autoflowering és orvosi cannabis magot legjobb minőségű és nagyon vonzó áron.

Reméljük, hogy megtalálják a szükséges feminziált, autóvirágzó és orvosi kannabisz magokat, a legjobb minőségben, vonzó áron. Használja ki a világ legjobb kannabiszgenetikái által nyújtott előnyöket a Royal Queen Seeds legjobb magjaival, amik már számtalan díjat nyertek az elmúlt évek során, beleértve a jól ismert Highlife Cup-ot és a High Times Cannabisz Cup-ot.

És emelett több világhírű törzs is, mint az:

 

Alongside other world famous strains such as:

 

Minden magunk természetes eredetű, kézzel válogatott és rendszeresen tesztelt, hogy ellenőrzzük a minőségét, és a csírázási arányt.

Barcelona RQS Stores

RQS C/ Tallers !B, Barcelona Google Maps Link

További RQS márkaboltok

RQS Amsterdam

Üzletkereső

  • Fedezzen fel még több RQS márkaboltot
  • Viszonteladóink és partnereink

RQS üzletek

 

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.