Royal Queen Seeds Barcelona Shop

BARCELONAI KANNABISZ MAG BOLT

A Royal Queen Seeds terjeszkedik! Miután a nagysikerű mag boltunkat megnyitottuk Amsterdam szívében, a Royal Queen Seeds most új boltot nyit a spanyolországi Barcelonában.

Mint az egyik leggyorsabban terjeszkedő Európai kannabisz mag vállalat, a Royal Queen Seeds jó úton halad, hogy világszerte is vezesse a piacot. Az új, Barcelonai boltunkkal, a Royal Queen Seeds jelen lesz az Európai kannabisz-kultúra szívében.

A barcelonai boltunk arra specializálódott, hogy a termelőknek az első osztályú minőségű Royal Queen Seeds kannabisz magokat kínálja, a további Royal Queen Seeds áruk és kiegészítők mellett.

RQS Barcelona shop in Carrer Pelai 3
Remélik, hogy megtalálják elnõiesedett, autoflowering és orvosi cannabis magot legjobb minőségű és nagyon vonzó áron.

Reméljük, hogy megtalálják a szükséges feminziált, autóvirágzó és orvosi kannabisz magokat, a legjobb minőségben, vonzó áron. Használja ki a világ legjobb kannabiszgenetikái által nyújtott előnyöket a Royal Queen Seeds legjobb magjaival, amik már számtalan díjat nyertek az elmúlt évek során, beleértve a jól ismert Highlife Cup-ot és a High Times Cannabisz Cup-ot.

És emelett több világhírű törzs is, mint az:

 

Alongside other world famous strains such as:

 

Minden magunk természetes eredetű, kézzel válogatott és rendszeresen tesztelt, hogy ellenőrzzük a minőségét, és a csírázási arányt.

Carrer Del Carme: Az új RQS Márkabolt Barcelona Óvárosában

RQS Barcelona Shop

A Royal Queen Seeds nemrégiben megnyitotta második márkaboltját, Barcelona szívében ahol cannabis magok, kiegészítők és még sok minden más megtalálható.

Az amszterdami, első helyszín sikerén felbuzdulva, büszkén mutatjuk be így, a megnyilásunk időpontján az új, Royal Queen Seeds boltot, Barcelona szívében, az Óvárosban.

RQS Barcelona shop

RQS Barcelona shop
Royal Queen Seeds has just opened a second brand store in the heart of Barcelona, selling the highest quality cannabis seeds, merchandise and much more!

Ráadásul, a barcelonai hely most már kommunikációs pontként is tud működni az összes RQS vásárló részére. Most kapcsolatba léphetsz a barátságos személyzetünkkel, akik bármely kérdésedet és kételyedet eloszlatják majd, míg teljes mértékben felkészültek a legújabb fajtákkal, és izgalmas termékekkel kapcsolatban.

Minden RQS mag bio-termesztésre való, és rendszeresen tesztelték a csírázási arányokat, ami azt jelenti, hogy biztos lehetsz benne, hogy minden alkalommal kiváló terméket kapsz majd. Rengeteg variánsunk nyert előkelő díjakat különböző cannabis-fesztiválokon, mint például a hírhedt High Life and HIgh Times cannabis-kupák. Ez azt jelenti, hogy meg lehet az okod kérkedni attól, a pillanattól kezdve, hogy a kertedbe ülteted őket.

RQS Barcelona Shop

 
Royal Queen Seeds

Barcelona

C/ de Pelai 308001 Barcelona+34 937 823 494Mon / Sat: 10am - 10pm

View in Google Maps

C/ del Carme 3908001 Barcelona+34 937 823 494 Mon / Sat: 10am - 9pm

View in Google Maps

More RQS Brand Stores

RQS Amsterdam

Store Locator

  • Fedezd fel a többi RQS márkaboltunkat is
  • Keresd viszonteladóinkat és partnereinket

Find an RQS store

 

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories