Royal Queen Seeds Barcelona Shop

Barcelonai kannabisz mag bolt

A Royal Queen Seeds terjeszkedik! Miután a nagysikerű mag boltunkat megnyitottuk Amsterdam szívében, a Royal Queen Seeds most új boltot nyit a spanyolországi Barcelonában.

Mint az egyik leggyorsabban terjeszkedő Európai kannabisz mag vállalat, a Royal Queen Seeds jó úton halad, hogy világszerte is vezesse a piacot. Az új, Barcelonai boltunkkal, a Royal Queen Seeds jelen lesz az Európai kannabisz-kultúra szívében.

A barcelonai boltunk arra specializálódott, hogy a termelőknek az első osztályú minőségű Royal Queen Seeds kannabisz magokat kínálja, a további Royal Queen Seeds áruk és kiegészítők mellett.

RQS Barcelona shop in Carrer Pelai 3
Remélik, hogy megtalálják elnõiesedett, autoflowering és orvosi cannabis magot legjobb minőségű és nagyon vonzó áron.

Reméljük, hogy megtalálják a szükséges feminziált, autóvirágzó és orvosi kannabisz magokat, a legjobb minőségben, vonzó áron. Használja ki a világ legjobb kannabiszgenetikái által nyújtott előnyöket a Royal Queen Seeds legjobb magjaival, amik már számtalan díjat nyertek az elmúlt évek során, beleértve a jól ismert Highlife Cup-ot és a High Times Cannabisz Cup-ot.

És emelett több világhírű törzs is, mint az:

 

Alongside other world famous strains such as:

 

Minden magunk természetes eredetű, kézzel válogatott és rendszeresen tesztelt, hogy ellenőrzzük a minőségét, és a csírázási arányt.

CARRER DELS TALLERS - A VÁROS HARMADIK SZÁMŰ MÁRKABOLTJA

A Royal Queen Seeds, bizony, gyökeret eresztett Barcelonában. A legújabb barcelonai márkaboltunk közreműködésével, a La Ramblas-tól nem messze, a Carrer dels Tallers 15 szám alattival együtt, most már három, különböző helyen is beléphetsz a Royal Queen Seeds birodalmába. Sőt, mi több! A RQS az egyetlen magbank, aminek ilyen sok téglás-habarcsos épülete van!

Barcelona lassan Európa új, cannabis fővárosává válik. Ez a három, Royal Queen Seeds bolt, a város különböző pontjaiban, lassan a termesztés fellendülésével keletkező, földrengés-szerű hullámok epicentrumává válik, ls ezek pedig már az egész bolygóra kihatnak. Mi vagyunk az, a változás, amit a világban is látni szeretnénk.

Cannabis Seeds Shop

ÜDVÖZLÜNK A KIRÁLYSÁGUNKBAN

Mikor belépsz a Carrer dels Tallers 15-ös szám küszöbén, szinte azonnal a Royal Queen Seeds cannabis-királyságába fogsz majd szépen belecsöppenni. Az összes, kedvenc RQS feminizált magod, gyógyászati, vagy autoflowering mag, mindenféle ruhadarabok és egyéb kiegészítők várnak majd Rád a boltunkban.

Mi sem bizonyíthatja szebben, mint harmadik, barcelonai boltunk megnyitása, hogy mi, itt a Royal Queen Seeds-nél hiszünk abban, hogy a jövő semmiképp sem lehet más, csak zöld. A városoknak, és a bolygónak is. Mi keményen odatesszük magunkat. A téglaépületekről nem is beszélve. Ha a városban jársz, egy Royal Queen Seeds bolt most már mindig közel lesz hozzád.

 

Barcelona RQS Stores

RQS C/ Pelai 3 Barcelona Google Maps LinkRQS C/ Pelai 3 Barcelona Google 360º Tour
RQS C/del Carme 39 Barcelona Google Maps LinkRQS C/del Carme 39 Barcelona Google 360º Tour
RQS C/del Carme 39 Barcelona Google Maps LinkRQS C/del Carme 39

More RQS Brand Stores

RQS Amsterdam

Store Locator

  • Discover more RQS brand stores
  • Find Our Resellers & Partners

Find an RQS store

 

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.