• Biscotti
 • Biscotti
 • Biscotti

Biscotti

Gelato 25 x Triangle Kush

Már a nevétől összefut a szájában a nyál. A Biscotti törzs édes, diós és enyhén borsos terpén profillal büszkélkedhet, amely elkényezteti a nyelv ízlelőbimbóit. Energikus és inspiráló high-t is szolgáltat, amely arra készteti, hogy felálljon és elérje céljait. Mi mást is várhatnánk olyan törzsek utódaitól, mint a Gelato 25 és a South Florida OG?
(10)
Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 12.50
3x
€ 30.50
5x
€ 46.50
10x
€ 85.00
25x
€ 170.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 30.50

€ 30.50 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (8)

BA Biscotti törzs: édes, diós és felemelő

Nem, nem a toszkán eredetű mandulás kekszről beszélünk. A Biscotti törzs azonban továbbra is biztosítja a híres olasz finomságra emlékeztető édes és diós ízeket. Élvezze a nagy hozamokat és a felemelő high-t, amely felkészíti a következő napra.

Biscotti kannabisz magok: A Gelato 25 és a South Florida OG utódja

Ez az édes csemege kannabisz törzs egy meglehetősen különleges párosításból ered. Ennek a nemesítési projektnek a beindítására szakképzett nemesítő csapatunk a legendás Gelato 25 genetikát választotta. Ez a nagyszerű törzs az eredeti Gelato leszármazottja, amely a Sunset Sherbet és a Thin Mint Girl Scout Cookies magok utódja. Ezután a Florida OG-t is bevették az egyenletbe; ő pedig a Lemon Thai és a Hindu Kush keveréke, amely magas THC-szintet ad a testnek. Összességében ezek a szülőfajták olyan törzset hoztak létre, amelynek genetikai profilja 80% indica és 20% sativa .

A Biscotti törzs íze és hatásai

A neve mindent elmond. Ennek az indica-domináns hibridnek az íze és az aromája a lényege . Édes, diós íz uralja a keveréket, míg a háttérben borsos, dízeles és gyümölcsös jegyek táncolnak. Nem sokkal azután, hogy ezek a csábító ízek enyhülni kezdenek, érezni fogja ahogy kreatív és felemelő hatások veszik át az uralmat. A 25%-os THC-tartalom biztosítja, hogy a hatások kellően hosszú ideig fennmaradjanak ahhoz, hogy hasznosíthassa őket.

A Biscotti feminizált kannabiszmagok termesztési jellemzői

Biscotti kannabisz magjaink közepes méretű növényekké nőnek, amelyek rendkívül kifizetődő termést adnak. Ez a fajta jellegzetesen indica morfológiájú, bokros lombkoronával és széles levelekkel. A beltéri növények 120cm-es magasságúra nőnek, de 80cm-esre is alakíthatóak. 8-10 hetes virágzás után akár 550g/m²-es termésre számíthat megfelelő megvilágítás és optimális tápozási ütemezés mellett. A szabadban ez a fajta kihasználja a nagyobb tér előnyeit és 180cm-es magasságban éri el a csúcsot. Októberben hatalmas, növényenként 550–650g-os termésre készülhet.

Biscotti data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 25%
CBD: Alacsony
Genetikai háttér: Gelato 25 x Triangle Kush
Típus: Sativa 20% Indica 80%
Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
Termés kültéren: 550 - 600 gr/plant
Magasság beltéren: 80 - 120 cm
Magasság szabadtéren: 140-180 cm
Virágzási: 8 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Október
Éghajlat: Rövid nyár
Hatás: Agyi és felemelő hatás, Kreatív
Íz: Bors, Dízel, Gyümölcsös, Süti

  Szerző J. D. Ekkor 04/Mar/2024 :

  Megszólítás : Excellent Strain
  Komment : I absolutely loved this strain. It is a smooth and delicious smoke

  Szerző A. C. Ekkor 26/Feb/2024 :

  Megszólítás : Biscotti
  Komment : Great stuff highly recommend

  Szerző C. K. Ekkor 02/Feb/2024 :

  Megszólítás : 100% germination and great harvest
  Komment : Turned out exactly like the description

  Szerző M. F. Ekkor 04/Jan/2024 :

  Megszólítás : Flo
  Komment : Rapidement reçu, graine offertes merci beaucoup vous êtes au top

  Szerző I. K. Ekkor 18/Aug/2023 :

  Megszólítás : Absolutely Tasty Plant!
  Komment : I had her in a DWC system for 7 weeks in vegetation and another 9 weeks flowering. The results are absolutely insane! The buds are ridiculously dense and the it smells as if somebody doused my house in diesel. I am an everyday smoker and yet Biscotti kicks my ass :-D

  Szerző K. B. Ekkor 19/Jun/2023 :

  Megszólítás : Og23
  Komment : Sehr schnell gekeimt, sieht super aus👍🫶

  Szerző M. B. Ekkor 12/Jun/2023 :

  Megszólítás : Biscotti
  Komment : Sehr leckeres Produkt, was die aus Samen kommt perfekte Ergebnisse.

  Szerző J. L. Ekkor 18/May/2023 :

  Megszólítás : Monsieur
  Komment : Germination effectuer avec succès , la plante est sortie de terre en 48h . Je ne met que 4 étoiles sur 5 car sur les 5 plantes que j’avais mise en terre , il y en a une qui est sortie de terre beaucoup plus petite et beaucoup plus fine que les autres plantules . Elle était si fine et si petite qu’après quelques jours / semaines d’observation ça me semblait compliquer de la maintenir en vie . J’insiste sur le fait qu’elle était vraiment minuscule par rapport aux 4 autres qui ont été planté dans les mêmes conditions . Alors voilà je met 4 car ça se voit que c’est une variété robuste et intéressante mais , une de mes graines a donner une plantule minuscule alors je met 4/5


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37806 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.