ICE

Mit kap az ember, ha egy tiszta afgán variánst keresztez egy Northern Lights-al és egy Skunk-al? A válasz: egy Crystal Extreme-, más néven egy ICE növényt. Ez a hibrid típus virágzáskor megtelik gyanta mirigyekkel, és ekkor a gambijai olyan csillogónak és fagyosnak tűnőek, hogy az ICE-nál nem találtunk a növénynek megfelelőbb nevet.
 4.5/5 (246) Write a review
€ 20.00 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (246)
 • Vásárlói képek (12)
 • Szállítási információk és feltételek

Genetika és hathatóság

Mit kap az ember, ha egy tiszta afgán variánst keresztez egy Northern Lights-al és egy Skunk-al? A válasz: egy Crystal Extreme-, más néven egy ICE növényt. Ez a hibrid típus virágzáskor megtelik gyanta mirigyekkel, és ekkor a gambijai olyan csillogónak és fagyosnak tűnőek, hogy az ICE-nál nem találtunk a növénynek megfelelőbb nevet. Azoknak a kertészeknek különösen ajánljuk, akik szeretnek a füvükből hasist készíteni, mivel a Royal Queen Seeds-nek a haska készítéshez nincsen az ICE-nál jobb feminizált variánsa.

Hozam és növekedési viselkedés

Az eredetihez hasonlóan a mi feminizált ICE-unk is elég alacsony variáns, mivel 1 m-nél magasabbra nem nő meg. Annak ellenére, hogy nem túl magas növény, a levelek lecsipkedésével (pinching) meg lehet oldani, hogy oldal irányban növekedjen és így nagyobb hozamot biztosítson. Észrevehetőek benne az indica-s vonások: többek között nagy, széles levelei vannak. Előfordulhat, hogy a feljebb elhelyezkedő nagyobb levelek eltávolításával a lejjebb lévő ágak jobban megnőnek.

Nem mondható, hogy a feminizált ICE nagy hozamú variáns, mivel növényenként kb. 55-65 g-os szüretre lehet tőle számítani. 600 W-os lámpa alatt ez négyzetméterenként 400-450 g. Jobban kedveli a melegebb éghajlatokat, mint például Spanyolországét, vagy Kaliforniáét.

Az ICE kb. 8 hét virágzás után érik meg az aratásra, azonban számos kertész tovább növeszti és megvárja a 10 hetet és így maximalizálja a gyanta tartalmát. Garantáljuk, hogy ennél szebb virágzó cannabis-t nem nagyon fogsz találni, mivel a vegetatív stádium után csak úgy ragyog a gyantától.

Hatás

Már említettük, hogy a feminizált ICE nem a legbőkezűbb hozamú variánsunk, de ezt pótolni tudja a nagyszerű füstjével. Az indica dominanciájának és a gyantától csillogó rügyek kombinációjának köszönhetően súlyos, fizikai hatása van. Ez egy tipikus kanapéba-süppesztő variáns, amely rendkívül nyugodtató hatású. Emiatt ajánljuk a lefekvés előtt való fogyasztásra. Ha gyakori szmóker vagy és szereted a kemény reggeli kilétet, akkor az ICE neked való típus.

Ez a variáns azzal is pótolja a viszonylag kevés végtermékét, hogy nagyszerű haskát lehet belőle csinálni. Garantáljuk, hogy a legnagyobb fanatikusok is meg lesznek elégedve a növényi maradékokból kihozható termékkel. A Royal Queen Seeds-nek a haska készítéshez nincsen az ICE-nál jobb cannabis variánsa.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Hozam beltéren: 400 - 450 gr/m2
 • Hozam kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 120 cm
 • Magasság kültéren: 150 - 200 cm
 • Virágzási: 8 - 10 hetek
 • Szüreti hónap: Szeptember
 • Genetikai háttér: Afghan x Northern Light x Skunk
 • Típus: Sa 10% In 90% Ru 0%
 • Hatás: Testi betépés
 • Aroma: Spicy, Herbal, Mint
 • Climate: Mild
   

  By H. L. on 29/Jan/2018 :
  (5)

  Title : Easy to grow, nice to smoke
  Comment : Growing this one was surprisingly easy as it was very forgiving considering how I screwed up nutrition at first. The yield from this plant lasted me about four months; I don't smoke all that often and, technically, I actually vape, so that's something to keep in mind. The plant itself wasn't very large because my grow space was very limited. It tastes a little weird, somewhat earthy, and is definitely not my favourite taste, but I got used to it. The effects were very calming but also somewhat energizing. I often stayed awake till 4 or 5am with this strain. I definitely recommend this strain, it's always been a pleasure to smoke it, and I might order it again in a year or two (currently testing out all sorts of strains).

  By A. S. on 23/Jan/2018 :
  (5)

  Title : Fantastici e sempre qualità
  Comment : veloci nelle spedizioni e questa ICE è davvero ottima

  By R. R. on 19/Jan/2018 :
  (4)

  Title : ice
  Comment : Elle nous laisse congelé sur place. efficace!

  By P. H. on 29/Dec/2017 :
  (5)

  Title : Ice
  Comment : Fettes Gras!

  By E. A. on 14/Nov/2017 :
  (5)

  Title : great ice!
  Comment : fast and trouble-less!

  By M. M. on 23/Oct/2017 :
  (3)

  Title : Growing
  Comment : It's don't goodly growing but enough nice plant and a lot of resin. Long flowering.

  By A. S. on 02/Oct/2017 :
  (4)

  Title : nice
  Comment : nice choice !

  By H. R. on 28/Sep/2017 :
  (5)

  Title : Super
  Comment : Fab Strain! Keep it up!

  By A. M. on 14/Sep/2017 :
  (4)

  Title : good seeds
  Comment : big yeld

  By J. D. on 12/Sep/2017 :
  (4)

  Title : ;)
  Comment : Bonne variété !!

  By A. B. on 01/Sep/2017 :
  (4)

  Title : very good
  Comment : white widow works for me better, butter it is worth the money

  By B. P. on 23/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Not Bad very compact buds
  Comment : I love it and all my friends too. So this plant is easy to grow and do not need special attentions. Very very good yield! For indoors I suggest to all. Good indica! Northern Lights and ICE are the best!!!

  By P. S. on 16/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Classic
  Comment : For me its a classic smoke. Love it

  By M. B. on 10/Aug/2017 :
  (5)

  Title : Great strain
  Comment : This is a great indica strain for people with sleeping disorders. I have trouble with falling asleep and this strain helps me a lot to with that. If you're looking for a heavy indica strain, Ice is definitely one of the best choices you can get. The buds are quite dense, so you should carefully watch your humidity to prevent mold. Except for that, it is a pretty easy to grow strain and has a very good germination rate.

  By N. M. on 13/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Ice
  Comment : Cool


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Spannabis

Strain Family: Afghan

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Strain Family: Afghan

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.