• ICE
 • ICE
 • ICE
 • Ice
 • Ice

ICE

Afghan x Northern Light x Skunk

Mi történik, ha egy tiszta Afghan, egy Northern Light és egy Skunk törzset keresztez?  Pontosan az Indica Crystal Extreme-t, vagyis az ICE-t kapjuk, amelyet teljesen beborítanak a gyantás mirigyek. A csodálatos hibridből készült rügyek olyan jeges színűek, olyan csillogóak voltak, hogy nyilvánvalóvá vált, hogy az ICE-nál jobb név nem létezik ennek a fajtának a számára.
(428) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
25x
€ 110.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 20.00

€ 20.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (355)
 • Vásárlói képek (4)

ICE törzs: Ikonikus genetikák Afghan x (Northern Light x Skunk)

A három erőteljes törzs - az Afghan x (Northern Light x Skunk) legendás bátorságát ötvözve az Indica Crystal Extreme-t kapjuk eredményül. A neve a fajta termesztők által leginkább értékelt tulajdonságára utal: a csillogó szőrökkel borított növényre, amely szinte összefüggő takarót alkot a virágzás végére. Minden hash-termesztőnek üzenjük: az ICE-nál nincs jobb nyersanyag.

ICE magok: Vágjon bele egy tiszta indica termesztésébe

Az ICE feminizált kannabiszmagok a termesztés szempontjából kiemelkedően indica-dominánsak, beltéren alig 100cm körüli magasságúra nőnek. Ha kültéren hagyja szabadon fejlődni, akkor a tapasztalatok szerint maximum 200 cm-re nő meg. Habár alapvetően kompakt méretű, bizonyos technikákkal (topping és pinching) rávehető, hogy oldalirányban bokrosabbá váljon és ezáltal nagyobb termést hozzon. Ezen a kannabisz növényen, amely klasszikus indica jellemzőket mutat, a termesztők nagy, kövér leveleket fognak találni. A levelek egy részének óvatos eltávolítása hasznos lehet abból a szempontból, hogy a fény el tudjon jutni a növény alsó rügyeihez is.

Az ICE törzs magok termelékenysége figyelemreméltó, szabadban körülbelül 500–550g/növény, 600W-os fény mellett pedig 400–450g/m² termést adnak. Inkább a meleg éghajlatot kedveli, mint például Spanyolország vagy Kalifornia.

Az ICE magok 8 hét virágzás után készen állnak. Sok termesztő azonban hagyja a növényeket egy kicsit tovább érni, összesen körülbelül 10 hétig, hogy maximalizálja a gyantatartalmat. Biztosak vagyunk abban, hogy a virágzás időszakában ön is úgy tartja majd, hogy az ICE az egyik legszebb kannabisz növény.

Az ICE törzs hatékonyan segít ellazulni

Az ICE elképesztő füstje minden csúszást megér a betakarításban. A törzs erőteljes indica genetikája a teljes testet relaxálja Tekintettel arra, hogy ez egy klasszikus kanapéhoz láncoló fajta, leginkább esténként érdemes rágyújtani. Az ízprofilt a fűszeres és a földes jegyek egyensúlya jellemzi, csipetnyi menta beütéssel. A füstölés élménye összességében nyugtatóként jellemezhető.

A koncentrátumok és kivonatok kedvelői számára az ICE törzsből készül az egyik legjobb hash. Period. Ice-o-lator, Ear wax, Budder stb. Biztosak vagyunk benne, hogy a legnagyobb hash rajongó is elégedett lesz a végtermékkel. A Royal Queen Seeds egyetlen másik marihuána növénye sem alkalmas annyira a hasis előállítására, mint az Indica Crystal Extreme.

ICE data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 18%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 400 - 450 gr/m2
Termés kültéren: 500 - 550 gr/plant
Magasság beltéren: 80 - 120 cm
Magasság szabadtéren: 150 - 200 cm
Virágzási: 8 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Szeptember
Genetikai háttér: Afghan x Northern Light x Skunk
Típus: Sativa 10% Indica 90%
Hatás: Fizikailag pihentető, Tompa
Éghajlat: Rövid nyár
Íz: Bors, Fenyő, Földes, Menta

  Szerző L. Z. Ekkor 02/Jul/2024 :

  Megszólítás : Levi
  Komment : Bislang ist der eine Samen den ich aus dem Growers-Club bekommen habe gekeimt ist sehr gesund! Bin gespannt auf den Phenotyp

  Szerző M. L. Ekkor 02/Jul/2024 :

  Megszólítás : Ice
  Komment : Varietà nuova per me, bella pianta molto ramificata ed alta. Aspettiamo l’autunno per altri commenti. Grazie RQS

  Szerző R. M. Ekkor 16/May/2024 :

  Megszólítás : Ice
  Komment : 2/2 gekeimt und wachsen ohne Probleme

  Szerző K. H. Ekkor 18/Mar/2024 :

  Megszólítás : Fast 2 out of 2 germination
  Komment : Just got the seeds and both germinated.

  Szerző M. G. Ekkor 05/Feb/2024 :

  Megszólítás : Pianta cresciuta
  Komment : Pianta cresciuta e cime resinose, consigliato!

  Szerző J. R. Ekkor 06/Nov/2023 :

  Megszólítás : Just started
  Komment : I am in week 3 of veg and they look lovely 6 out of 6 seeds popped I can't what to see the end product

  Szerző L. R. Ekkor 09/Oct/2023 :

  Megszólítás : Surprised!
  Komment : Had a bad storm come in months back, she's still strong and growing and smells delicious. I highly recommend this product

  Szerző M. N. Ekkor 17/Apr/2023 :

  Megszólítás : Ice
  Komment : Definetly not as tasty as various other phenos ive tasted in the past, but still pretty decent...

  Szerző N. E. Ekkor 11/Apr/2023 :

  Megszólítás : Sadly it didn‘t germinate
  Komment : Sadly the one I had didn‘t germinate. But I am pretty sure it‘s good stuff.

  Szerző P. S. Ekkor 03/Apr/2023 :

  Megszólítás : Anonym
  Komment : Also, die Samen sind alle aufgegangen was schon mal das 1. positive ist. Das 2. ist der Geruch und der Geschmack, Geruch ist nach der Ernte eher nicht so gut, aber interessant. Geschmacklich hat man diesen Geschmack im Mund aber wenn man es raucht ist es doch angenehmer als gedacht. Es gehört aber nicht zu meinen Lieblingssorten und ich würde sie mir auch nicht noch mal selber kaufen. Mega viel Harz und so kann ich bestätigen aber ist jetzt auch nichts weltbewegendes. Gibt auf jeden Fall bessere Strains und als Haze Liebhaber bin ich hier nicht ganz auf meine Kosten gekommen leider.

  Szerző P. R. Ekkor 27/Feb/2023 :

  Megszólítás : Realy nice...
  Komment : Cant complain...

  Szerző S. L. Ekkor 17/Feb/2023 :

  Megszólítás : Lovely!
  Komment : Royal Dwarf was an absolute dream to grow for me, she was easily pleased and didn’t seem phased from being Topped, aswell as having a lot of training to open the plant up. She was also quite resilient when it came to Lollipopping and I gave her a lot of defoliation to allow the light to get access right through the plant which gave an end result of a lovely short but wide plant with lovely smelling fat, frosty Indica buds. I was very happy with how she turned out. Even though the buds did shrink a fair bit during drying(as always) the final dry weight of buds only was 54.1G so just under 2 Oz of nice frosty buds that were very dense and had a nice stone. Is definitely on my list of strains to grow again 💚✌🏼

  Szerző B. W. Ekkor 07/Feb/2023 :

  Megszólítás : Beautiful
  Komment : It looks beautiful, smell amazing and it's shinning buds, thanks RQS

  Szerző D. S. Ekkor 19/Dec/2022 :

  Megszólítás : Ice
  Komment : The Best!

  Szerző T. O. Ekkor 06/Dec/2022 :

  Megszólítás : Jumping the gun
  Komment : I can’t review this product yet as my plants have barely got thier heads above soil.. ask me again in six months .


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37835 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.