• ICE
 • Ice
 • Ice
 • Ice
 • Ice
 • Ice
 • ICE +1

ICE

Mi történik, ha egy tiszta Afghant a Northern Lights-szal és Skunkkal keresztezünk? Pontosan az Indica Crystal Extreme-t, vagyis az ICE-t kapjuk, amelyet teljesen beborítanak a gyantás mirigyek. A csodálatos hibridből készült rügyek olyan jeges színűek, olyan csillogóak voltak, hogy nyilvánvalóvá vált, hogy az ICE-nál jobb név nem létezik ennek a fajtának a számára.
 4.5/5 (332) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
€ 20.00
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

ICE: A törzs, amelyet egyetlen hasis készítő sem nélkülözhet

IKONIKUS GENETIKÁK

A három erőteljes törzs - az Afghan, a Northern Light és a Skunk legendás bátorságát ötvözve az Indica Crystal Extreme-t kapjuk eredményül. A neve a fajta termesztők által leginkább értékelt tulajdonságára utal: a csillogó szőrökkel borított növényre, amely szinte összefüggő takarót alkot a virágzás végére. Minden hash-termesztőnek üzenjük: az ICE-nál nincs jobb nyersanyag.

MEGBÍZHATÓ INDICA FEJLŐDÉS

A feminizált ICE különösen a növekedés tekintetében indica-domináns, közel 100 cm magasságra nő. Ha kültéren hagyja szabadon fejlődni, akkor a tapasztalatok szerint maximum 200 cm-re nő meg. Habár alapvetően kompakt méretű, bizonyos technikákkal (topping és pinching) rávehető, hogy oldalirányban bokrosabbá váljon és ezáltal nagyobb termést hozzon. Ezen a kannabisz növényen, amely klasszikus indica jellemzőket mutat, a termesztők nagy, kövér leveleket fognak találni. A levelek egy részének óvatos eltávolítása hasznos lehet abból a szempontból, hogy a fény el tudjon jutni a növény alsó rügyeihez is.

Az ICE tiszteletre méltó termést hoz, mintegy 500-550 grammot a szabadtéri növény és 400-450 g/m2 várható 600 W-os fény alatt. Inkább a meleg éghajlatot kedveli, mint például Spanyolország vagy Kalifornia.

Az ICE 8 hét virágzás után készen áll; azonban sok termesztő hagyja, hogy egy kicsit hosszabb ideig érjen, körülbelül 10 hétig, ezáltal maximalizálva a gyanta mennyiségét. Biztosak vagyunk abban, hogy a virágzás időszakában ön is úgy tartja majd, hogy az ICE az egyik legszebb kannabisz növény.

ERŐS NYUGTATÓ HATÁS

Az ICE elképesztő füstje minden csúszást megér a betakarításban. A törzs erőteljes indica genetikája a teljes testet relaxálja Tekintettel arra, hogy ez egy klasszikus kanapéhoz láncoló fajta, leginkább esténként érdemes rágyújtani. Az ízprofilt a fűszeres és a földes jegyek egyensúlya jellemzi, csipetnyi menta beütéssel. A füstölés élménye összességében nyugtatóként jellemezhető.

A koncentrátumok és kivonat szerelmesei imádni fogják az ICE-ból készült kiváló hasist. Period. Ice-o-lator, Ear wax, Budder stb. Biztosak vagyunk benne, hogy a legnagyobb hash rajongó is elégedett lesz a végtermékkel. A Royal Queen Seeds egyetlen másik marihuána növénye sem alkalmas annyira a hasis előállítására, mint az Indica Crystal Extreme.

 • A fajta típusa: Feminizált
 • THC: 18%
 • CBD: Alacsony
 • Termés beltéren: 400 - 450 gr/m2
 • Termés kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 120 cm
 • Magasság szabadtéren: 150 - 200 cm
 • Virágzási: 8 - 10 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember
 • Genetikai háttér: Afghan x Northern Light x Skunk
 • Típus: Sativa 10% Indica 90%
 • Hatás: Testi betépés
 • Éghajlat: Mild
 • Íz: Fűszerek, Fű, Menta

  By N. S. on 28/May/2020 :
  (4)

  Title : Growing!
  Comment : The first seed didn´t germinate properly and grew an irregular root that didn´t make it. The second one seems to be growing properly... so we´ll see.

  By R. M. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : Ice Ice Baby
  Comment : Perfect germination and healthy young plant. Looks good so far

  By S. S. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : Ottimo
  Comment : Non vedo l’ora che finisca la sua bellissima fioritura

  By J. T. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Excellence bordering on brilliance
  Comment : Always wary of buying seeds on line, but Royal Queen Seeds came out on top with a swift delivery, excellent packaging, free gifts and at the moment a healthy and fruitful result. Excellent company, excellent product will be using them again in the future for sure. Highly recommended

  By A. P. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Stupefacente
  Comment : Spedizione veloce e accurata nati tutti i semi veramente STUPEFACENTE!!!

  By S. C. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Ice
  Comment : Germe très bien, pousse vite

  By L. P. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Ottimo
  Comment : Ottimo prodotto ottimo prezzo e ottimo sito. Super consigliato!!!

  By B. B. on 22/May/2020 :
  (5)

  Title : Très bonne qualité
  Comment : Germe très bien

  By I. W. on 22/May/2020 :
  (4)

  Title : Ivo
  Comment : guter Preis, schnelle lieferung, samen leider nicht aufgegangen

  By D. R. on 15/May/2020 :
  (1)

  Title : Défectueux
  Comment : Les 3 graines ice n'ont rien donné alors que toutes les autres oui.... dommage

  By L. S. on 13/May/2020 :
  (5)

  Title : Ottimo acquisto
  Comment : Grandi, ottimo prodotto, il miglior sito mai visto ottimo

  By G. C. on 13/May/2020 :
  (3)

  Title : Ice
  Comment : Mi aspettavo di meglio...su 5 semi di ICE solo 3 sono germogliati..ho usato anche Easy starter...giusta temperatura...mah speriamo almeno he son femmine 😂

  By J. M. on 12/May/2020 :
  (5)

  Title : Super
  Comment : Très bonne qualité

  By G. H. on 08/May/2020 :
  (5)

  Title : I like it :)
  Comment : very good possitive calm feeling :)

  By F. B. on 07/May/2020 :
  (5)

  Title : Arrivata ora
  Comment : Spedizione discreta e veloce. nessun problema nell'acquisto. Il seme ha fatto il suo dovere in 4/5 gg ha germinato. Inserito in piccolo vasetto con substrato. Ora attendo gli sviluppi e conseguente travaso.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..