• Royal AK
 • Royal AK
 • Royal AK
 • Royal AK
 • Royal AK

Royal AK

A Royal AK népszerűségét az egyszerű megművelhetőségének köszönheti. A más néven AK 47 megnevezésű variánst az idő során számos cannabis-mag cég keresztezéssel imitálta és hozta forgalomba. A Kalashnikova az AK fűnek és a White Widow-nak a keresztezése. Hihetetlen tiszta betépést nyújt a fogyasztónak, miközben heves és tartós indica hatással is bír.
(131) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
€ 21.50
Vásároljon és nyerjen 22 pontokat
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (108)
 • Vásárlói képek (4)

Erőteljes és gyümölcsös illat

Ez egy átlagos magasságú variáns, ennek köszönhetően alkalmas miniatűr beltéri termesztésekhez is. Azonban figyelmeztetni szeretnénk, hogy ennek a robusztus, életerős növénynek nagyon erős és átható az aromája. Dízelre, petróleumra és bogyós gyümölcsre emlékeztető ez az illatkeverék. Ha lakókörnyéken történik a termesztése, extra figyelmet kell fordítani a szagának szabályozására. A Royal AK jól termeszthető beltéren és kültéren is. Elismerten folytonos variáns, azaz minden szüretkor ugyanarra a végtermékre lehet számítani.

Az íze furcsa és egyedi: cukros, állott és fenyőre emlékeztető. A világ legelőkelőbb modern variánsai közé sorolják. Annak ellenére, hogy sativa domináns hibrid, figyelemre méltó indica típusokra jellemző megjelenése van. A hatása szellemi és fizikai.

Az AK fű nem a hevessége miatt kapta a nevét, hanem a füstjének az 'egy slukkos csodája' miatt. A kibocsátását követően az amszterdami coffee shop-okban történtek olyan esetek, hogy a fogyasztása után elszenderedtek az emberek . Mivel értékes végterméket biztosít, alkalmas kereskedelmi célokra és otthoni kertészeknek egyaránt. Ahhoz képest, hogy a genetikája nagyrészt sativa-ból áll, viszonylag rövid a bimbózó időszaka. Tömör bugákat termel, a leveleknek egy része megtelik egy kristályos gyantaréteggel.

Többszörös díjnyertes változat

Sötét színű, sárgás virágokat termel, amikből kis mennyíségű szőr nő. A látható szőrök sötétek, sárgásbarnák és pirosak. Ezek kizárólag akkor látszódnak, amikor eltávolítjuk a bugákat. Ez a variáns 16 elismerést nyert különböző cannabis versenyeken. Ez azt demonstrálja, hogy sokan szeretnek vele kertészkedni és megannyi szmóker odavan a füstjéért. Különösen erős, hosszan tartó, kellemes hatással bír. Az 1999-es Cannabis Cup versenyen egy önszabályozó laboratóriumi vizsgálat kimutatta, hogy az összes variáns közül az AK fű tartalmazta abban az évben a legnagyobb mennyíségű THC-t. 2003-ban a High Times-on az év indica variánsa című díjat nyerte meg. A legutóbbi elismerést a 2011-es amszterdami High Times Cannabis Cup-on nyerte el, ahol harmadik helyezést ért el a 'Hibrid' kategóriában.

Mexikói, kolumbiai, thai és afgán genetika, minden egy fajtában?

A THC tartalma 18%-os. A genetikai háttere kolumbiai, mexikói, thai és afgán keverék. 60 %-ban sativa, 40 %-ban pedig indica típusról van szó. Beltéren 525-575, kültéren pedig 600-650 g a hozama (szárítva). A virágzási ideje 8-9 hét.

Beltéren 80 és 140 cm közötti magasságra nő meg. Kültéren valamivel magasabbra megnyúlik, 130-170 cm-es növényekre lehet számítani. Október elejére érnek meg teljesen a bugák. A hatása kifogástalan keveréke a nyugtató 'stoned'-nak és a felemelő 'high'-nak.

Royal AK data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 19%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 525 - 575 gr/m2
Termés kültéren: 600 - 650 gr/plant
Magasság beltéren: 80 - 140 cm
Magasság szabadtéren: 130 - 170 cm
Virágzási: 8 - 9 hetek
Szüreti hónapja: Október eleje
Genetikai háttér: Columbian, Mexican, Thai & Afghan
Típus: Sativa 60% Indica 40%
Hatás: Emelkedettség + betépettség kombinációja
Éghajlat: Mild
Íz: Földes, Fenyő, Édes

  Szerző V. G. Ekkor 29/Sep/2020 :

  Megszólítás : Royal AK Seed Féminisée
  Komment : Parfaite, efficace et entretien simple.

  Szerző F. T. Ekkor 28/Sep/2020 :

  Megszólítás : Outdoor
  Komment : Muy buena cepa. Un olor genial, sabor y estética también.

  Szerző R. I. Ekkor 04/Sep/2020 :

  Megszólítás : Royal ak stets sehr gut
  Komment : Ich habe 3. Mal bestellt und immer schnell angekommen und keine Probleme erlebt weder bei der Lieferung noch beim Pflanzen. Es ist sehr gut und schmackhaft ich kann royal ak nur empfehlen es ist unglaublich gut. Und danke an royal queen seeds hat mich nie enttäuscht immer schnell geliefert weiter so 👑👑

  Szerző E. M. Ekkor 26/Aug/2020 :

  Megszólítás : Amazing Structure 👏
  Komment : Strong plant might be good to cross with i thought as it had a lot of branches 🤞

  Szerző M. L. Ekkor 07/Aug/2020 :

  Megszólítás : livraison au top!
  Komment : Belle plante robuste et rapide malgré sa plantation tardive. Service rapide et discret. Je recommande!

  Szerző G. E. Ekkor 07/Aug/2020 :

  Megszólítás : Dynamite
  Komment : I grew an AK plant from RQS alongside Special Queen & Green Gelato. I didn't expect such an amazing result! The plant grew fine, with lots of fat, sparkling buds, which had a divine perfume. The dried yield was 60 grams, more than I usually manage with other strains. AK is a divine weed, ideal for a pipe, but be careful not to consume too much at once! It's dynamite! By the way, I mix AK with Green Gelato for a fantastic high when using a vaporizer. Hence five stars.

  Szerző N. S. Ekkor 19/Jun/2020 :

  Megszólítás : Great
  Komment : Very Healthy and an awesome taste

  Szerző P. H. Ekkor 16/Jun/2020 :

  Megszólítás : Healthy plants with great flavor
  Komment : I really enjoyed the taste on this one. Kinda surprised its not named or well known for its flavor . The plants were also the healthiest i ever had. Even in the latest stages the leaves looked lush and remained perfectly green

  Szerző A. P. Ekkor 03/Jun/2020 :

  Megszólítás : Perfect
  Komment : Promesse mantenute. Sempre al top

  Szerző C. B. Ekkor 02/Jun/2020 :

  Megszólítás : Royal AK
  Komment : Super graines, 3/3 germes, super rendement intérieur, même 100% naturel, avec un goût exceptionnel, je la recommande

  Szerző M. V. Ekkor 26/May/2020 :

  Megszólítás : Buena cálidad de semillas
  Komment : Para empezar germinaron muy bien, y ahora están creciendo bien El único motivo por el que no doy 5 estrellas no es por las AK en sí, sino porque la semilla de Critical que me enviaron de regalo no germinó

  Szerző B. B. Ekkor 18/May/2020 :

  Megszólítás : Herbe qui démarrare très bien
  Komment : Facile a faire pousser belle plante

  Szerző K. B. Ekkor 18/May/2020 :

  Megszólítás : Royal AK
  Komment : Livraison discrète! 3/3 graines ont germé.

  Szerző V. I. Ekkor 05/May/2020 :

  Megszólítás : Semi femminizzati
  Komment : Semi Ottimi piante belle e robuste grazie royal queen seed

  Szerző A. C. Ekkor 05/May/2020 :

  Megszólítás : Royal ak
  Komment : Graine top , délais de réception super rapide


  You cannot post a review because you have not purchased this product

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.