Royal AK

A Royal AK népszerűségét az egyszerű megművelhetőségének köszönheti. A más néven AK 47 megnevezésű variánst az idő során számos cannabis-mag cég keresztezéssel imitálta és hozta forgalomba. A Kalashnikova az AK fűnek és a White Widow-nak a keresztezése. Hihetetlen tiszta betépést nyújt a fogyasztónak, miközben heves és tartós indica hatással is bír.
 4.5/5 (44) Write a review
€ 21.50 tax incl. In stock

Payments methods: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin and Cash

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (44)
 • Szállítási információk és feltételek

Ez egy átlagos magasságú variáns, ennek köszönhetően alkalmas miniatűr beltéri termesztésekhez is. Azonban figyelmeztetni szeretnénk, hogy ennek a robusztus, életerős növénynek nagyon erős és átható az aromája. Dízelre, petróleumra és bogyós gyümölcsre emlékeztető ez az illatkeverék. Ha lakókörnyéken történik a termesztése, extra figyelmet kell fordítani a szagának szabályozására. A Royal AK jól termeszthető beltéren és kültéren is. Elismerten folytonos variáns, azaz minden szüretkor ugyanarra a végtermékre lehet számítani.

Az íze furcsa és egyedi: cukros, állott és fenyőre emlékeztető. A világ legelőkelőbb modern variánsai közé sorolják. Annak ellenére, hogy sativa domináns hibrid, figyelemre méltó indica típusokra jellemző megjelenése van. A hatása szellemi és fizikai.

Az AK fű nem a hevessége miatt kapta a nevét, hanem a füstjének az 'egy slukkos csodája' miatt. A kibocsátását követően az amszterdami coffee shop-okban történtek olyan esetek, hogy a fogyasztása után elszenderedtek az emberek . Mivel értékes végterméket biztosít, alkalmas kereskedelmi célokra és otthoni kertészeknek egyaránt. Ahhoz képest, hogy a genetikája nagyrészt sativa-ból áll, viszonylag rövid a bimbózó időszaka. Tömör bugákat termel, a leveleknek egy része megtelik egy kristályos gyantaréteggel.

Sötét színű, sárgás virágokat termel, amikből kis mennyíségű szőr nő. A látható szőrök sötétek, sárgásbarnák és pirosak. Ezek kizárólag akkor látszódnak, amikor eltávolítjuk a bugákat. Ez a variáns 16 elismerést nyert különböző cannabis versenyeken. Ez azt demonstrálja, hogy sokan szeretnek vele kertészkedni és megannyi szmóker odavan a füstjéért. Különösen erős, hosszan tartó, kellemes hatással bír. Az 1999-es Cannabis Cup versenyen egy önszabályozó laboratóriumi vizsgálat kimutatta, hogy az összes variáns közül az AK fű tartalmazta abban az évben a legnagyobb mennyíségű THC-t. 2003-ban a High Times-on az év indica variánsa című díjat nyerte meg. A legutóbbi elismerést a 2011-es amszterdami High Times Cannabis Cup-on nyerte el, ahol harmadik helyezést ért el a 'Hibrid' kategóriában.

A THC tartalma 18%-os. A genetikai háttere kolumbiai, mexikói, thai és afgán keverék. 60 %-ban sativa, 40 %-ban pedig indica típusról van szó. Beltéren 525-575, kültéren pedig 600-650 g a hozama (szárítva). A virágzási ideje 8-9 hét.

Beltéren 80 és 140 cm közötti magasságra nő meg. Kültéren valamivel magasabbra megnyúlik, 130-170 cm-es növényekre lehet számítani. Október elejére érnek meg teljesen a bugák. A hatása kifogástalan keveréke a nyugtató 'stoned'-nak és a felemelő 'high'-nak.

 • THC: 19%
 • CBD: Low
 • Hozam beltéren: 525 - 575 gr/m2
 • Hozam kültéren: 600 - 650 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 140 cm
 • Magasság kültéren: 130 - 170 cm
 • Virágzási: 8 - 9 hetek
 • Szüreti hónap: Október eleje
 • Genetikai háttér: Columbian, Mexican, Thai & Afghan
 • Típus: Sa 60% In 40% Ru 0%
 • Hatás: Emelkedettség + betépettség kombinációja
 • Aroma: Woody, Spicy, Earthy
 • Climate: Mild
   

  By V. Ö. on 22/Jan/2018 :
  (5)

  Title : ak is so perfect
  Comment : is best plant thanks rqs

  By J. K. on 12/Jan/2018 :
  (5)

  Title : Royal ak
  Comment : Very good

  By D. C. on 17/Jan/2018 :
  (1)

  Title : Le cadeau genre!!!
  Comment : J'ai reçu un pack de ces graines en cadeau des graines commandées qui n'ont jamais germer... La qualité RQS est à revoir, déplorable!

  By B. L. on 12/Jan/2018 :
  (4)

  Title : AK von RQS
  Comment : Ein hervorragendes Scrog Build: gleichmäßige, lange Sidebranches mit identischen Blüten von Unten bis Oben (!). Top Cola sollte zeitig getoppt werden! 32-38 Tage Vegi und Topping füllt bei 4x4 Plants/m² das Netz sauber und gleichmäßig aus, immer wieder gerne! Geschmack und Wirkung sind halt Standardweed: nicht schlecht aber kein großer Wurf. Tolle Scrog geeignete Kelch Form: 5 Stars+1 Qualität Geschmack/High: 2 Stars Ertrag: Mindestanforderungen erfüllt: 3 Stars Gute, verlässliche Produktion mit freundlichem Wuchs. Anfängerfreundlich in Hunger und Durst, reagiert sehr gut auf LST/Topping/Pruning/Supercrop ohne jede Zwitterei, auch bei kleiner Funzel.

  By T. P. on 15/Jun/2017 :
  (2)

  Title : 2 sur 5
  Comment : le mode de livraison est génial. Par contre, sur 5 graines, 2 ont germé très vite, et 3 ne veulent pas se réveiller. J'attends donc, le réveil de 3 graines sur 5.

  By A. M. on 22/May/2017 :
  (4)

  Title : Ak47
  Comment : Good germination and quality

  By G. K. on 08/May/2017 :
  (5)

  Title : Ak
  Comment : Very good

  By A. N. on 05/Apr/2017 :
  (4)

  Title : Strong
  Comment : Love the look of this.

  By P. M. on 04/Apr/2017 :
  (4)

  Title : Strong plant
  Comment : Nice! Very strong plant, with big solid nuggets!

  By B. L. on 14/Feb/2017 :
  (4)

  Title : Good
  Comment : Tres bonne qualité, bien resistante. Du bonheur

  By M. G. on 13/Feb/2017 :
  (5)

  Title : *****
  Comment : Schnelle Lieferung, gute stabile Verpackung, eine Menge Extras. Zwar noch nicht gepflanzt, aber ich bin Sicher, dass die Qualität der Samen top ist.

  By S. T. on 30/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Un top
  Comment : Une plante agréable à cultiver Avec une odeur très fort en floraison En bouche elle est très agréable et pose très très vite

  By M. B. on 21/Dec/2016 :
  (5)

  Title : wonderful
  Comment : I buy them twice. Very good!

  By A. M. on 21/Nov/2016 :
  (5)

  Title : GREAT
  Comment : GREAT

  By E. A. on 11/Oct/2016 :
  (5)

  Title : Super services
  Comment : Reçu le colis très vite et les graines ont germes en 12h 10 sur 10 pour l instant super contant


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Spannabis

Strain Family: Afghan

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Strain Family: Afghan

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.