Miért vásárojlon a RQS-nél?

Miért a Royal Queen Seeds-nél vásároljon be a kannabisz termesztéshez? Nos, miért ne? Mi vagyunk a legjobb vetőmagbank Európában, és sokkal többet kínálunk, mint csupán vetőmagvakat!

Ingyenes termékek minden rendelésnél: Minden rendeléshez ingyen magokat adunk. Öko-fenntartható ajándékok széles választékából is választhat.


Ingyenes szállítás: Diszkrét és ingyenes szállítás 3-5 napon belül. Ingyenes részleges/teljes elállás 14 napon belül - magyarázat sem szükséges.


VIP ügyfélszolgálat: Lépjen kapcsolatba szakértői csapatunkkal e-mailben vagy telefonon, hogy segíthessünk a termesztési folyamatban. Több ezer vásárlói vélemény támogat bennünket!

Fejlett genetika: Mi vagyunk Európa fő magbankja, kiváló minőségű genetikával és új megjelenésekkel, amelyek meghatározzák az iparág trendjét.


RQS Growers Club: Legyen tagja a termesztői közösségünknek, és szerezze meg a csak az oldalunkon elérhető ajándékokat és promóciókat.

Az ön kannabisz referenciája: Mi vagyunk a marihuána és annak termesztésének vezető szakértői. Minden nap találhat új cikkeket 17 nyelven. Iratkozzon fel, hogy személyre szabott információkat kaphasson az Ön érdeklődési körének megfelelően.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.