Chocolate Haze

A csoki kedvelők számára a Chocolate Haze meglepően elbűvölő variáns lehet, főleg az íze miatt. A Chocolope variánsnak egy fenotípusáról van szó, amelynek boldogságos a hatása - a fogyasztóban felemelő, fényes, ragyogó érzést kelt. Ez egy egyedi típus, amelynek 8-10 hét virágzás után kezelésre kész a termése.
 4.5/5 (62) Write a review
€ 23.00 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (2)
 • Vélemények (62)
 • Vásárlói képek (3)
 • Szállítási információk és feltételek

Ez az ízletes genetikai csoda úgy lett kifejlesztve, hogy nagyra nőjön és korán érjen. Rendkívül egyszerű és gyors a termesztése. Ennek a variánsnak az alapja a thai OG Chocolate típus, amely aztán a nagyszerű Cannalope Haze-zel lett keresztezve. A Chocolate Haze-nek nem túl jó a penészellenálló képessége, tehát érdemes erre odafigyelni a növekedése kezdeti stádiumában. Ezek a magok garantáltan feminizáltak, tehát nem lesznek belőlük termés nélküli hímek. A növények nagy és erős szüretet biztosítanak.

Ezt a variánst délután a legjobb fogyasztani. A hatása tiszta és szellemi. Szívás után 1-2 órán keresztül tart euforikus hatása, ezután pedig ébernek és tudatosnak érzi magát a fogyasztó. Egyedüli felhasználás során inspiráció és intellektuális kérdések merülhetnek fel az emberben. A Haze variánsokat gyakran sorolják a legerősebb füvek közé.

A Chocolate Haze gyógyhatással is bír. Krónikus depresszióban szenvedőknek ajánlják, mivel felemelő és vidító hatása van, de a depresszión kívül sok más egészségügyi problémával szenvedőknek is támogatást nyújthat. Gyakori használata sokat segíthet ízületi fájdalmakkal/gyulladásokkal, stresszel, migrénnel, vagy ADD / ADHD-val küszködőkön.

Mivel ennek a növénynek Thaiföldről származik a genetikai gyökere, ezért rövid idő alatt kezd virágozni. A Chocolate Haze Hydro és talajban való termesztéshez is alkalmas, de ültetés előtt gondoljunk arra, hogy ezekből a magokból nagy növények lesznek, és adjunk nekik elegendő helyet. Nemcsak virágainak a hatása, hanem az egész növénynek a kinézete is elképesztő. Minden irányban növekszik, és ezzel gyorsan elfoglalja a termesztőterületet.

A Chocolate Haze sativa domináns, Haze családba tartozó variáns, amely 95 százalék sativa és 5 százalék indica. A Haze típusokat eredetileg Kaliforniában kezdték el tenyészteni az 1970-es években. Később átkerültek Amszterdamba, ahol az egész világban népszerűvé tették. A Chocolate Haze-nek akár 20 százalékos lehet a THC tartalma, ezért a hatása még a gyakori szmókerek számára is igencsak erős lehet.

A tapasztalt kertészek kültéri körülmények között körülbelül 450-500 g szárított termésre számíthatnak növényenként. Ez egy ellenálló növény, ezért könnyen termeszthető. Október és November között szokott megérni az aratásra. Mivel ez a típus hatalmasra megnő, ezért nem ajánljuk beltéri termesztéshez. Tapasztalt kertészeknek ajánljuk a legjobban, mert szerencsés gyorsan észrevenni az esetleges fertőzéseket vagy penészesedéseket. Beltéren 160 cm-esre nő meg, de kültéren elérheti a 200 cm magasságot is.

A Chocolate Haze füstje gyümölcsös, lágy, és könnyed, ebből emelkedik ki az erős, csokis íze. Az aromája sokáig a levegőben marad. Egyes fogyasztók szerint a lágy csokis füstje visszahozza az 1980-as évek nosztalgiáját.

 • THC: 20%
 • CBD: Low
 • Hozam beltéren: 475 - 525 gr/m2
 • Hozam kültéren: 450 - 500 gr/plant
 • Magasság beltéren: 90 - 160 cm
 • Magasság kültéren: 150 - 200 cm
 • Virágzási: 9 - 10 hetek
 • Szüreti hónap: Október vége
 • Genetikai háttér: OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
 • Típus: Sa 95% In 5% Ru 0%
 • Hatás: Nagyon betépve
 • Aroma: Chocolate, Sweet, Earthy
 • Climate: Mild
   

  By G. S. on 13/Feb/2018 :
  (5)

  Title : Chocolate .
  Comment : I am very careful to try it.

  By F. K. on 22/Jan/2018 :
  (4)

  Title : Nice haze variety
  Comment : I can recomment this for all Haze-Lovers. It's not as heavy a punch as Amnesia but still quite strong. Taste is excellent even after only 1 week dry + 1 Week cure. Chocolate is quite fitting as its sweet but not fruity - more earthy. Plant does some serious stretching even when LSTed but is controllable indoors if send to flower at 40cm max. TY for this bonus seed RQS!

  By M. W. on 04/Dec/2017 :
  (3)

  Title : Gott
  Comment : Ist super

  By B. M. on 04/Dec/2017 :
  (5)

  Title : It is a pure pleasure to smoke!
  Comment : It is a very nice and invigorating feeling. It also seems encouraging that I find it very important!

  By L. M. on 06/Nov/2017 :
  (5)

  Title : Best strain so far
  Comment : Had this as a free seed - it's incredibly potent, has a very smooth chocolate flavour and the high from this is amazing and potent. Personal favourite after trying Critical, Skunk XL, Special Queen and sour diesel from RQS. Will soon try Royal Gorilla, which has some background in Chocolate Haze, so can't wait!

  By A. N. :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By T. B. on 23/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Very nice
  Comment : One of my favorite strains, good yield, great taste and high!

  By F. V. on 02/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Nice Hight effect
  Comment : Skvělí povzbudivý efekt, doporučuji všem používat přes den.

  By R. R. on 12/Sep/2017 :
  (5)

  Title : A pleasure to smoke
  Comment : The plant is really beautiful and it's a pleasure to smoke.

  By C. M. on 28/Aug/2017 :
  (4)

  Title : Belle tête
  Comment : Un peu longue mais belle tête bien résineuse et bonne récolte À essayer

  By L. W. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By S. K. on 26/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Hose
  Comment : Shipment without trace of sender, germination 100%, unique quality

  By J. B. on 03/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Big Plant
  Comment : It is growing really fast and you need much more space than usually.

  By A. M. on 28/Jun/2017 :
  (4)

  Title : Chocolate
  Comment : Germination moyenne 2/3.. Gros rendement car gros plant (+1,80m Indoor) sur les 2 autres pieds ! Bonne odeur douce et onctueuse de chocolat. GG RQS !

  By C. K. on 19/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Choclate Stretch
  Comment : Very nice yield and big buds. my flower also showed a fasciation at one point and was stretching massively. would consider a scrog. smoking it is a pleasure, has a nice skunky touch. 5/5 would buy again


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
From Obi | 2018-02-07 10:05:28

Hey, wie sehr steckt sich die Chokolate Haze im Durchschnitt bei Einleitung der Blüte? Wollte sie gern in nem Scrog ziehen und weiß nicht ob der platz reicht.

Royal Queen Seeds Team

You can check this information the product Data Sheet. Height Indoor: 90 - 160 cm Height Outdoor: 150 - 200 cm

From AirMel | 2017-10-30 17:08:48

On the data sheet it says flowering is 9-10 weeks. Does that include vegetative?

Royal Queen Seeds Team

No, this is after vegetative stage.

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Spannabis

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.