• Chocolate Haze
 • Chocolate Haze
 • Chocolate Haze
 • Chocolate Haze
 • Chocolate Haze
 • Chocolate Haze

Chocolate Haze

más néven Chocolope

A csoki kedvelők számára a Chocolate Haze meglepően elbűvölő variáns lehet, főleg az íze miatt. A Chocolope variánsnak egy fenotípusáról van szó, amelynek boldogságos a hatása - a fogyasztóban felemelő, fényes, ragyogó érzést kelt.
(214)
Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 23.00

€ 23.00 (--1%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (4)
 • Vélemények (179)
 • Vásárlói képek (4)

Chocolate Haze: A Chocolate Thai és a  Cannalope Haze leszármazottai

Ez az ízletes genetikai csoda úgy lett kifejlesztve, hogy nagyra nőjön és korán érjen. Rendkívül egyszerű és gyors a termesztése. Ennek a variánsnak az alapja a thai OG Chocolate típus, amely aztán a nagyszerű Cannalope Haze-zel lett keresztezve. A Chocolate Haze-nek nem túl jó a penészellenálló képessége, tehát érdemes erre odafigyelni a növekedése kezdeti stádiumában. Ezek a magok garantáltan feminizáltak, tehát nem lesznek belőlük termés nélküli hímek. A növények nagy és erős szüretet biztosítanak.

Ezt a variánst délután a legjobb fogyasztani. A hatása tiszta és szellemi. Szívás után 1-2 órán keresztül tart euforikus hatása, ezután pedig ébernek és tudatosnak érzi magát a fogyasztó. Egyedüli felhasználás során inspiráció és intellektuális kérdések merülhetnek fel az emberben.

A magas THC-szint és a szellős sativa agyi high-t okoz, amely javítja a hangulatot és motiválja az elmét. Ez a törzs jól jön, olyan kreatív tevékenységeknél, mint a zeneírás vagy a festés. Kiváló reggeli füstöléshez -  a Chocolate Haze kiválóan fokozza a reggeli kávé hatását, hogy jól induljon a napja

Kivételesen nagy és eredményes termés

A Chocolate Haze sativa domináns, Haze családba tartozó variáns, amely 95 százalék sativa és 5 százalék indica. A Haze típusokat eredetileg Kaliforniában kezdték el tenyészteni az 1970-es években. Később átkerültek Amszterdamba, ahol az egész világban népszerűvé tették. A Chocolate Haze-nek akár 20 százalékos lehet a THC tartalma, ezért a hatása még a gyakori szmókerek számára is igencsak erős lehet.

A tapasztalt kertészek kültéri körülmények között körülbelül 450-500 g szárított termésre számíthatnak növényenként. Ez egy ellenálló növény, ezért könnyen termeszthető. Október és November között szokott megérni az aratásra. Mivel ez a típus hatalmasra megnő, ezért nem ajánljuk beltéri termesztéshez. Tapasztalt kertészeknek ajánljuk a legjobban, mert szerencsés gyorsan észrevenni az esetleges fertőzéseket vagy penészesedéseket. Beltéren 160 cm-esre nő meg, de kültéren elérheti a 200 cm magasságot is.

Chocolate Haze: Páratlan Édesség

A Chocolate Haze füstje gyümölcsös, lágy, és könnyed, ebből emelkedik ki az erős, csokis íze. Az aromája sokáig a levegőben marad. Egyes fogyasztók szerint a lágy csokis füstje visszahozza az 1980-as évek nosztalgiáját.

Chocolate Haze data sheet
A fajta típusa: Feminizált
THC: 20%
CBD: Alacsony
Termés beltéren: 475 - 525 gr/m2
Termés kültéren: 450 - 500 gr/plant
Magasság beltéren: 90 - 160 cm
Magasság szabadtéren: 150 - 200 cm
Virágzási: 9 - 11 hetek
Szüreti hónapja: Október vége
Genetikai háttér: OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
Típus: Sativa 95% Indica 5%
Hatás: Nehéz
Éghajlat: Hosszú nyár
Íz: Csokoládé, Földes, Gyümölcsös

  Szerző J. H. Ekkor 11/Apr/2024 :

  Megszólítás : Chocolate Haze grow
  Komment : So far so good. Second week in flower. Id like to be able to upload pictures. All organic grow as usual

  Szerző R. F. Ekkor 03/Apr/2024 :

  Megszólítás : Dopebrother
  Komment : 3 samen bestellt 2 zeigten keinerlei reaktion und 1 begann zu keimen, starb aber dann trotz geregelten verhältnissen.... sehr schade dieser strain is mein geschmacklicher traum

  Szerző A. N. Ekkor 23/Feb/2024 :

  Megszólítás : Chocolate Haze
  Komment : Pleasantly surprised with how much I enjoyed this strain. Easy to grow and one of my favorite flavors.

  Szerző N. V. Ekkor 26/Jun/2023 :

  Megszólítás : Chocolate messi 2
  Komment : Di 2 semi uno sta crescendo molto bene un altro si è bloccato a circa 10cm ma non è un problema può succedere, il seme che sta crescendo è molto sano e robusto complimenti

  Szerző G. L. Ekkor 19/Apr/2023 :

  Megszólítás : Choco
  Komment : Lekker

  Szerző V. B. Ekkor 02/Mar/2023 :

  Megszólítás : nice
  Komment : good taste and weight

  Szerző W. M. Ekkor 24/Nov/2022 :

  Megszólítás : Chocolate Haze
  Komment : Very fast germination and growth. Nice!!

  Szerző D. N. Ekkor 10/Oct/2022 :

  Megszólítás : Anonymous
  Komment : Sehr schöne Pflanze wächst etwas langsam im Zelt aber sehr stark und gesund! Ich bin mal auf das Endergebnis gespannt denke aber das da nix schief geht und das sehr gute Samen sind!

  Szerző M. B. Ekkor 30/May/2022 :

  Megszólítás : grandi aspettative ma...
  Komment : cresciuta la pianta a iniziato a fare i fiori e poi si è fermata subito non so cosa sia successo ormai sono due mesi che è in quello stato, il fertilizzante non ha avuto alcun effetto, quindi i fiori non sono cresciuti, sono rimasti ad 0.5/1 cm di grandezza

  Szerző N. V. Ekkor 20/Feb/2022 :

  Megszólítás : polo
  Komment : 2 sur 3 de sorti , juste incroyable l"odeur quel degage

  Szerző M. C. Ekkor 09/Feb/2022 :

  Megszólítás : M c
  Komment : Très bonne haze, rapide, productive et compacte. Pas un gros strech pour ma part. Bon goût, mais plutôt « fève de cacao » que clairement chocolat... high puissant et bonne rigolade au rendez-vous

  Szerző L. P. Ekkor 07/Feb/2022 :

  Megszólítás : Bestes Choclate Haze
  Komment : Der Versand war einwandfrei, diskret und sehr schnell! Außerdem sind alle drei gekauften Samen super gekeimt und gewachsen. Erntezeit war wie geplant im Oktober - sehr zu empfehlen!

  Szerző A. S. Ekkor 26/Jan/2022 :

  Megszólítás : Zeuge Sativas
  Komment : Neben einer schnellen Lieferung, glänzt RQS hier mit einer Keimrate von 100% (bei mir zumindest). Die Pflanzen an sich sind ohne Probleme gewachsen und haben in der Blütephase ihr volles Potenzial entfalten.

  Szerző L. M. Ekkor 02/Dec/2021 :

  Megszólítás : 100% OUTDOOR 95% SATIVA 0% SMELL 300% GOOD
  Komment : 💯🌱🍫

  Szerző B. H. Ekkor 07/Nov/2021 :

  Megszólítás : Cracked well
  Komment : Unlike the 3 failed bubble kush these actually cracked OK, we're ptesoaked and done as my others from another site and they worked, took over a week to open but looking good so far so these were actually OK.


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.
From Emil | 2018-05-25 18:30:04

Hallo, Ich wollte mal fragen wie es ausschaut ob ich die Pflanze in Bayern (also Deutschland) selber blühen lassen kann? Weil sie für Mildes Klima gemacht ist ? Oder wird es Ende Oktober zu kalt für sie ?

Royal Queen Seeds Team

Hey!, please check out the following article for information about the perfect strain for your climate: https://www.royalqueenseeds.com/content/175-selecting-the-best-outdoor-marijuana-seeds-for-your-climate

From Fanon | 2018-05-18 14:49:32

Hi, how much time does it spend in the vegetative stage before flowering stage?

Royal Queen Seeds Team

Please note that this will depend on the type of setting you are using and the light schedule, for more information please read the following article: https://www.royalqueenseeds.com/content/43-the-growth-or-veg-phase

From Obi | 2018-02-07 10:05:28

Hey, wie sehr steckt sich die Chokolate Haze im Durchschnitt bei Einleitung der Blüte? Wollte sie gern in nem Scrog ziehen und weiß nicht ob der platz reicht.

Royal Queen Seeds Team

You can check this information the product Data Sheet. Height Indoor: 90 - 160 cm Height Outdoor: 150 - 200 cm

From AirMel | 2017-10-30 17:08:48

On the data sheet it says flowering is 9-10 weeks. Does that include vegetative?

Royal Queen Seeds Team

No, this is after vegetative stage.

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37751 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.