• Chocolate Haze
 • Chocolate Haze
 • Chocolate Haze
 • Chocolate Haze

Chocolate Haze

A csoki kedvelők számára a Chocolate Haze meglepően elbűvölő variáns lehet, főleg az íze miatt. A Chocolope variánsnak egy fenotípusáról van szó, amelynek boldogságos a hatása - a fogyasztóban felemelő, fényes, ragyogó érzést kelt. Ez egy egyedi típus, amelynek 8-10 hét virágzás után kezelésre kész a termése.
 4.5/5 (137) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 9.00
3x
€ 23.00
5x
€ 35.00
10x
€ 65.00
€ 23.00
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

Ez az ízletes genetikai csoda úgy lett kifejlesztve, hogy nagyra nőjön és korán érjen. Rendkívül egyszerű és gyors a termesztése. Ennek a variánsnak az alapja a thai OG Chocolate típus, amely aztán a nagyszerű Cannalope Haze-zel lett keresztezve. A Chocolate Haze-nek nem túl jó a penészellenálló képessége, tehát érdemes erre odafigyelni a növekedése kezdeti stádiumában. Ezek a magok garantáltan feminizáltak, tehát nem lesznek belőlük termés nélküli hímek. A növények nagy és erős szüretet biztosítanak.

Ezt a variánst délután a legjobb fogyasztani. A hatása tiszta és szellemi. Szívás után 1-2 órán keresztül tart euforikus hatása, ezután pedig ébernek és tudatosnak érzi magát a fogyasztó. Egyedüli felhasználás során inspiráció és intellektuális kérdések merülhetnek fel az emberben. A Haze variánsokat gyakran sorolják a legerősebb füvek közé.

A Chocolate Haze gyógyhatással is bír. Krónikus depresszióban szenvedőknek ajánlják, mivel felemelő és vidító hatása van, de a depresszión kívül sok más egészségügyi problémával szenvedőknek is támogatást nyújthat. Gyakori használata sokat segíthet ízületi fájdalmakkal/gyulladásokkal, stresszel, migrénnel, vagy ADD / ADHD-val küszködőkön.

Mivel ennek a növénynek Thaiföldről származik a genetikai gyökere, ezért rövid idő alatt kezd virágozni. A Chocolate Haze Hydro és talajban való termesztéshez is alkalmas, de ültetés előtt gondoljunk arra, hogy ezekből a magokból nagy növények lesznek, és adjunk nekik elegendő helyet. Nemcsak virágainak a hatása, hanem az egész növénynek a kinézete is elképesztő. Minden irányban növekszik, és ezzel gyorsan elfoglalja a termesztőterületet.

A Chocolate Haze sativa domináns, Haze családba tartozó variáns, amely 95 százalék sativa és 5 százalék indica. A Haze típusokat eredetileg Kaliforniában kezdték el tenyészteni az 1970-es években. Később átkerültek Amszterdamba, ahol az egész világban népszerűvé tették. A Chocolate Haze-nek akár 20 százalékos lehet a THC tartalma, ezért a hatása még a gyakori szmókerek számára is igencsak erős lehet.

A tapasztalt kertészek kültéri körülmények között körülbelül 450-500 g szárított termésre számíthatnak növényenként. Ez egy ellenálló növény, ezért könnyen termeszthető. Október és November között szokott megérni az aratásra. Mivel ez a típus hatalmasra megnő, ezért nem ajánljuk beltéri termesztéshez. Tapasztalt kertészeknek ajánljuk a legjobban, mert szerencsés gyorsan észrevenni az esetleges fertőzéseket vagy penészesedéseket. Beltéren 160 cm-esre nő meg, de kültéren elérheti a 200 cm magasságot is.

A Chocolate Haze füstje gyümölcsös, lágy, és könnyed, ebből emelkedik ki az erős, csokis íze. Az aromája sokáig a levegőben marad. Egyes fogyasztók szerint a lágy csokis füstje visszahozza az 1980-as évek nosztalgiáját.

 • A fajta típusa: Feminizált
 • THC: 20%
 • CBD: Alacsony
 • Termés beltéren: 475 - 525 gr/m2
 • Termés kültéren: 450 - 500 gr/plant
 • Magasság beltéren: 90 - 160 cm
 • Magasság szabadtéren: 150 - 200 cm
 • Virágzási: 9 - 10 hetek
 • Szüreti hónapja: Október vége
 • Genetikai háttér: OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
 • Típus: Sativa 95% Indica 5%
 • Hatás: Nagyon betépve
 • Éghajlat: Mild
 • Íz: Chocolate, Édes, Földes

  By F. M. on 25/May/2020 :
  (4)

  Title : C. H.
  Comment : Excellente !! Un régal !!

  By C. S. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : RQS
  Comment : First time ordering and everything went smoothly with good customer service communication. Delivery was within 2 days. Will check back to let you know how they grow. Thanks RQS

  By A. H. on 25/May/2020 :
  (5)

  Title : Top seed
  Comment : This seed is top easy to germinate in 2 days

  By Y. L. on 15/May/2020 :
  (3)

  Title : Mauvaise germination
  Comment : Je suis déçus de la faible proportion de plants ayant germé. Uniquement 1 graine sur 3. Je ne suis pas expert ni novice non plus. Reste à voir l'évolution de la plante.

  By G. R. on 14/May/2020 :
  (5)

  Title : Tip top
  Comment : Réception super rapide malgré le confinement, graines qui germent 3 jours après.. C'est parfait. On verra pour la suite.

  By S. E. on 04/May/2020 :
  (5)

  Title : Lecker
  Comment : Guter Geschmack und Ertrag.

  By G. T. on 01/May/2020 :
  (4)

  Title : Très bien
  Comment : Bonnes graines pour une bonne herbe

  By J. S. on 30/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Perfect
  Comment : Wow fast arival after 4 days. All of my seeds germinated. I'm Happy with it. I really want to se what the girls looging at the end. :D

  By M. M. on 27/Apr/2020 :
  (4)

  Title : Not bad!
  Comment : Super fast shipping and all three seeds germinated just fine!!

  By N. G. on 27/Apr/2020 :
  (4)

  Title : Chocolate haze
  Comment : Produit nickel livraison plus que rapide et germination ultra rapide. Rien a dire. Y a plus qu’à attendre le résultat final.

  By S. K. on 20/Apr/2020 :
  (5)

  Title : C.H.
  Comment : One of the best strains , 👍🏼👍🏼

  By I. R. on 08/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Special One
  Comment : Seed came out after 1,5 days , grew up fast, easy for lst, extremely flexible and a unique smell and qualityof taste and aroma

  By M. S. on 09/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Strong
  Comment : Strong

  By G. F. on 26/Feb/2020 :
  (5)

  Title : Je recommande
  Comment : Reçue comme graine gratuite à la base, j'ai été séduit, donc j'en ai commandé l'année dernière et je m'apprête à le faire à nouveau cette année. J'ai vraiment un petit faible pour cette variété, bien mentale. A part ça, taux de germination de 100%, envoi rapide discret et sans souci, p'tit geste commercial qui passe bien, bref, je conseille régulièrement le site à mes potos et personnellement je ne vais plus voir ailleurs.

  By D. G. on 07/Jan/2020 :
  (5)

  Title : veramente buona
  Comment : ottima scelta fatta con questa pianta,è stata un po dura mantenerla bassa ma con qualche piccolo accorgimento si riesce a fare tutto.Ottima resa e un'aroma buonissimo,per sentire il cioccolato devi avere un gran naso, ma l'odore è qualcosa di veramente delizioso,perfetta da fumare durante il giorno per la sua percentuale alta di sativa.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..