Power Flower

A 90's évek során néhány szenvedélyes holland termesztő Dél Afrikába utazott, hogy az ottani genetikákat is felvehessék a gyűjteményükbe. Az ott összegyűjtött különleges genetikák felhasználásával az RQS csapat megalkotta a Power Flowert, a szinte teljesen tiszta sativa (88%) energiabombát.
 4.5/5 (301) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
€ 20.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin és Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (2)
 • Vélemények (251)
 • Vásárlói képek (10)

Power Flower: A dél-afrikai erőmű újraalkotása

Tartalom:

A legendás dél-afrikai erőműből származik, amely viharként söpört végig az amszterdami kávéházakban. Az RQS Power Flower egy sativa-domináns fajta, amely az eredeti klasszikus előtt tiszteleg.

Ez a feminizált törzs beltéren nagyjából 1 - 1,5 magasra nő meg. A szabadban 2 méteresre is megnyúlhat metszés nélkül. A meleg éghajlatot, mint például Kaliforniát vagy Olaszországot jobban kedveli, de a Power Flower a mérsékelt éghajlatú területeken is sikeresen termeszthető.

STABIL TERMÉS ÉS GYORS VIRÁGZÁS

A Power Plant volt az alapértelmezett bőtermésű fajta, és büszkék vagyunk rá, hogy a Power Flower folytatja ezt az örökséget. A termesztők 500-550g termést várhatnak növényenként kinti termesztés esetén, vagy 500-550g / m2-t beltéren 600W-os fény alatt.

Ráadásul, ez a növény mindössze 8 hetes virágzás után készen áll a betakarításra, ami meglehetősen rövid időnek számít egy sativa esetében. Mivel gondozási szükséglete igen alacsony, igazán egyszerű a termesztése, így nagyszerű lehetőség kereskedelmi termesztők és a sativa újoncok számára egyaránt. Ha megfelelően sok fényt kap, bolyhos zöld rügyekkel telnek meg az ágak. A Power Flowerhez mind a SOG, mind a ScrOG kezelés használható.

ENERGIZÁLÓ HATÁSOK ÉS CITRUSOS ÍZEK

A Power Flower édes és savanyú citrusos ízeket kínál a fogyasztóknak, friss fenyő aromával. És nem csak az íz az, amely felpezsdít; a lágy, mégis aktív és energikus high frissítően hat a felhasználókra. Kellemes füstje, a gyors virágzási fázis és kívánatos rügyei garanciát jelentenek arra, hogy a Power Flower fogyasztása elégedetté teszi önt és máskor is szívesen fogyasztja majd.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Termés beltéren: 500 - 550 gr/m2
 • Termés kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 80 - 120 cm
 • Magasság szabadtéren: 160 - 200 cm
 • Virágzási: 8 - 10 hetek
 • Szüreti hónapja: Október
 • Genetikai háttér: South African Sativas
 • Típus: Sativa 88% Indica 12%
 • Hatás: Erős felemelő hatás
 • Íz: Citrom, Fenyő, Zamatos
 • Éghajlat: Mild

  By J. D. on 24/Jul/2019 :
  (5)

  Title : satisfaction
  Comment : merci a royal Queen pour la livraison rapide les graine on toute germé et même ci je suis en retard je les ais mi en extérieur on verra bien encore merci

  By M. K. on 11/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Der Name ist Programm
  Comment : Sehr intensiver Geruch und Geschmack mit krachender Wirkung. Top.

  By Z. A. on 04/Jul/2019 :
  (4)

  Title : Zlotan
  Comment : Great shipping.

  By S. P. on 04/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Excellente découverte
  Comment : Pour son gout si incroyable elle fais partie de mes préférés.un très belle arbuste sans attention particulière.Merci RQS

  By M. R. on 27/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Absoluter kracher
  Comment : 3 gezogen und alle drei ohne vegi ...eine hat sich selbst getoppt und hat alles gerissen was ging =) sehr kopflastig und sehr sehr stark ...bis jetzt das beste was ich je hatte

  By S. W. on 25/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Alles Kopfsache
  Comment : Anbau drinnen. Erste Zucht, daher war der Ertrag des einen bestellten Samen leider niedrig - vermutlich ist dies aber meine Schuld. Haben denn Samen erst eingeweicht und dann in Küchenrolle „poppen“ lassen. :-) Hat alles toll funktioniert! Die herausgekommenen 12g schmeckten toll - frisch. Sehr anregend für die Fantasie (tolle Kopfkinos inklusive, lach) und relativ stark, wobei das ja auch immer von der Anbauweise abhängt. War toll auf Parties zu rauchen, da Power Flower dich sehr aktiv werden lässt und uns weniger in die Couch befördert hat als die mitbestellte White Widow.

  By T. N. on 21/Jun/2019 :
  (4)

  Title : odeur parfaite
  Comment : bonne odeur et bon gout a tester

  By A. K. on 28/May/2019 :
  (5)

  Title : Excellentes
  Comment : J'ai reçu les graines assez rapidement et les trois ont poussé.

  By G. V. on 30/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Tres bonne reaction.
  Comment : Germination rapide, bonne tenue. La suite à venir..

  By E. G. on 30/Apr/2019 :
  (5)

  Title : To start i use grow kit.
  Comment : Very fast start to grow, fiest i think that doesnt work, but after 3days just boom! :)

  By B. T. on 24/Apr/2019 :
  (5)

  Title : Nice
  Comment : Germinated was quick 5/5 really nice and very strong plants


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Toni | 2018-06-09 22:07:04

I would like to know in which temperature the plant grows the best? I grow indoor under a 400 watt lamp and the room is 200cmx100cmx100cm

Royal Queen Seeds Team

Please refer to the following link for more information: https://www.royalqueenseeds.com/blog-indoor-cannabis-growing-relative-humidity-and-temperatures-n243

From Felix | 2017-10-27 08:11:31

Hello, how long i need to vegi for a 600 wat 120x120x200?

Royal Queen Seeds Team

When growing indoor is really up to you how long you want to have the plant in Growing phase. You can force the plant to go into flowering by changing the light schedule. You can check further information in the below link: https://www.royalqueenseeds.com/content/143-the-cannabis-cultivation-timeline

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..