Virággyermekek jelentése egy termésről

Megérkezett új sorozatunk első cikke a hivatalos Royal Queen Seeds fotográfussal, Kike L-el. A következő néhány kiadványban folytatjuk eme részletes fotó-szériánkat, mely más-más fajtákra enged betekintést.

A vizsgálatok elvégzéséhez egy olyan területet rendeztünk be, amely, amennyire ez csak lehetséges, hasonlónak kellett legyen az otthon termesztés körülményeihez. Azt is figyelemben kellett tartanunk, hogy az eredmény, ami végül megszületett, bárki, még egy tapasztalatlan kertész számára is elérhető cél legyen egy szabványos terméshozamhoz, miután az alapvető alapanyagokat,egy csomag mag kíséretében megvásároltuk.

A növények egy Adjust-A-Wing típusú reflektorban lévő Philips Son T Pia típusú égő alatt nőttek. Ez a lámpa képes kinyitni, becsukni "szárnyait", hogy a megvilágított rész a növény fejlődéséhez és szükségeihez mérten legyen alkalmazva.
Az összes fontos szellőztetést egy cső-típusú extra háló, és egy belső ventilátor által oldottuk meg, felszerelve a szükséges szűrőkkel. Ahhoz is ventilátort használtunk, hogy a szobában lévő levegő rendesen eloszoljon.

Power Flower Power Flower Power Flower
 

A növényeket vattában csíráztattuk, majd miután kihajtottak, egy napfényes erkélyen hagytuk nőni őket. Csíráztatáskor, valamint a kezdeti fejlődésnél vigyázzunk, hogy amennyiben természetes fényt használunk, a növény megfelelő minőségben kapjon fényt. Ennek hiánya azt eredményezheti, hogy a növények egyre inkább a nap felé nyúlnak majd, ezáltal gyengévé válnak, a száruk pedig túl hosszú lesz.
Viszont a túlzásba vinni sem érdemes, mivel akkor palántáink megéghetnek.

A választás termőföld, és műtrágyák terén az Atami-ra esett; egy holland, elfogadott jegyzékkel ellátott márkára. Az Atami bio-tartománya tökéletes azon termesztők számára, akik garantálni szeretnék a finom ízt, és aromát. Mivel a legvégén igazán jó megjelenésű növényeket szerettünk volna kapni, hogy aztán célunkhoz megfelelő fényképeket mutathassunk róluk, ezért a Bloombastic-hoz nyúltunk. Azok kedvéért, akik nem ismerik, a Bloombastic Box egy csomag, amely a Bloombasticból, egy liter Terra Leavesből, egy liter Terra Maxból, valamint egy kis doboz Root-C gyökérserkentőből, és egy másikból, az Atazyme-ból, az Atami enzimatikus vegyületéből áll.

Tekintettel arra, hogy a növényeket intenzíven kellett táplálnunk, rengeteg enzimre volt szükség, így kiegészítettük még egy palackkal (az Atazyme-ből). A többi termékből elegendő mennyiségűt tudtunk biztosítani, ami azt is mutatja, hogy Bloombastic Box igazán jól ki lett gondolva. A táptalajunkat a Bio Grow Mix szolgáltatta, ismét az Atami-tól. Ez a könnyű keverék csak kevés tápanyagot tartalmaz, viszont kiemelkedő vízelvezetésének köszönhetően, lehetővé teszi a tetszés szerinti öntözést.

A növényeket a zárt helyről, a szabadba kihelyezésekkor egyben a végső cserepükbe is átültettük. Az első héten csak Root-C gyökérstimulálót kaptak, habár még két hetet töltöttek növekedéssel, 18 órát fényben, és 6-ot sötétben. Ez idő alatt a növekedést serkentő műtrágyával, a Terra Leave-vel voltak táplálva. Ugyanakkor, mikor a fényes órák számát 12 óra fényre, és 12 óra sötétségre cseréltük, ezt a terméket is leváltottuk virágzás időszakához való műtrágyával, a Terra Max-szal. Mikor a negyedik héten elkezdődött a virágzás, hozzáadtunk a Bloombastic-ot. Ez a hozzávaló egy virágzás időszakához való szuper-vegyület, aminek célja, hogy a virágokat táplálja, ezzel is elősegítve az ízek kitökéletesedését. Enzimeket az egész folyamat alatt bőségesen használtunk. Az utolsó két hétben viszont csak vízzel öntöztük.

Power Flower

A legendás dél-afrikai erőműből származik, amely viharként söpört végig az amszterdami kávéházakban. Az RQS Power Flower egy sativa-domináns fajta, amely az eredeti klasszikus előtt tiszteleg.

Vásároljon Power Flower

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.