The RQS Blog

.By Luke Sumpter


Míg egyes kannabisztermesztők nem bánják, hogy hónapokat kell várniuk növényük leszüretelésére, mások inkább munkájuk gyümölcsének gyors learatására vágynak. Szerencsére sok kannabiszfajtánk hetek alatt változik át palántákból kifejlett példányokká. A gyorsan növekvő törzseknek számos előnye van; a szabadban már az első fagyok előtt készen állnak, lehetővé teszik, hogy egy szezonban többször is szüretelhessen, segítik a termesztőket, hogy diszkrétek maradjanak és egyszerűen kényelmes velük foglalkozni. Akár hobbitermesztő, aki csak személyes használatra nevel növényt, akár kereskedelmi termesztő, aki gyors forgalomra vágyik, ésszerű olyan fajtákat választania, amelyek a lehető leggyorsabban végigpörögnek a termesztési cikluson.

A leggyorsabb fajták kiválasztása nem jelenti azt, hogy csak kevésbé csillogó lehetőségekre szűkül a kínálat. Éppen ellenkezőleg, gyorsan növekvő fajtáink minden kategóriánkra kiterjednek - feminizált, fotoperiódikus, autovirágzó, magas CBD-tartalmú és F1 hibrid magvak is elérhetőek. Tekintse meg katalógusunkban a legjobb gyorsan növekvő törzseket.

F1 Category Intro

Az F1 hibrid kannabiszfajták különböző típusokban állnak rendelkezésre, beleértve a feminizált, önvirágzó és magas CBD-tartalmú fajtákat. Eltérnek a hagyományos genetikától, mert ezeket a törzseket tiszta beltenyésztett szülői vonalak felhasználásával hozták létre. Ezzel a nemesítési technikával igazi F1 hibridek keletkeztek, amelyek tökéletes egyenletességgel, gyorsabb növekedéssel, nagyobb hozammal, fokozott kannabinoid- és terpéntermeléssel, valamint páratlan betegségekkel szembeni ellenálló képességgel büszkélkedhetnek. Stabilitásuknak köszönhetően ezek a fajták a klónozás egyszerűbb alternatíváját kínálják mind a kereskedelmi, mind az otthoni termesztők számára.

 • Epsilon F1 hibrid

Az Epsilon F1 nemcsak az egyik leggyorsabban növekvő önvirágzó fajtánk, de gyorsabban is érik, mint a teljes F1 hibrid kínálatunk többi tagja. Ha páratlan minőségre és komoly gyorsaságra vágyik, ne keressen tovább. Szakképzett nemesítőink két tiszta szülői vonal keresztezésével hozták létre ezt a fajtát, ami egy erőteljes, betegségekkel szemben ellenálló, egyenletes F1 hibridet eredményezett. Nem kell olyan fenotípusokkal foglalkoznia, amelyek nem felelnek meg az ízlésének; ezek mind egyformák lesznek.

Az Epsilon F1 magas THC-tartalma és aromás összetevői egyesülve hosszantartó, fizikailag pihentető hatást hoznak létre. Ha slukkol egyet a bongból, vagy bluntból, érzi majd az áfonya és a levendula összetett, de egymást kiegészítő ízprofilját, amely felvillanyozza ízlelőbimbóit.

Az Epsilon F1 a teljes termesztési ciklus alatt megőrzi kompakt méretét - ez alkalmassá teszi olyan termesztők számára, akik elsősorban a diszkréciót értékelik. Készüljön fel, hogy fagyos rügyeket szüretelhet akár a magok kibújása után 60 napon belül.

Epsilon F1

Epsilon F1
23_genetic background_1 Blue Dream x Blueberry x Amnesia Lemon Haze x Black Domina
25_flowering time_1 30 - 40 nap
29_THC_1 THC: Nagyon magas
22_Effect_1 Fizikailag pihentető, Hosszantartó, Megnyugtató
110_harvest 60 nappal a kirügyezés után

Vásároljon Epsilon F1

 • Orion F1 hibrid

Megértjük – nem akar bonyolult átalakítási technikákat alkalmazni, intenzív talajkezeléssel és társnövények ültetésével vacakolni. Egyszerűen csak annyit szeretne, hogy a talajba helyezi a magokat, és a lehető leghamarabb leszüreteli a termést. Ebben az esetben az Orion F1 az ön növénye. Hibrid életerejének köszönhetően ez a szívós fajta – amely az égi egyenlítő fényes csillagképéről kapta a nevét – minimális gondoskodás mellett jut el a szüretig.

Összességében az Orion F1 nyugtató, meleg betépést eredményez, tökéletes csendes délutánokra és estékre. Hogy csinálja? Nos, a magas THC szint, a jelentős mennyiségű CBG és a terpének összetett keveréke – nevezetesen a mircén, az ocimen és a farnezén – egyesítik erőiket, hogy ezt a kellemes eredményt biztosítsák.

Az Orion F1 kompakt indica morfológiája azt jelenti, hogy boldogan él kicsi, rejtett helyeken; maximális magassága mindössze 80cm. Készüljön fel, hogy a csírázást követő 70 napon belül rengeteg gyantás rügyet gyűjt be ebből az önvirágzó fajtából!

Orion F1

Orion F1
23_genetic background_1 Blue Mammoth Auto x Blue Dream x Amnesia
25_flowering time_1 35 - 40 nap
29_THC_1 THC: Nagyon magas
22_Effect_1 Fizikailag pihentető, Megnyugtató, Tompa
110_harvest 65 - 70 nappal a kirügyezés után

Vásároljon Orion F1

 • Titan F1 hibrid

Bokros, kompakt, gyors, és tele van trichomákkal. Mi többet is kívánhatna egy önvirágzó fajtától? Akár olyan helyen él, ahol érvényes a kannabisztilalom, akár egyszerűen csak a lehető leggyorsabban szeretne friss rügyeket szerezni, a Titan F1 hatékony megoldást kínál. Áztassa be a magokat egy pohár vízbe, vagy egyszerűen vesse el közvetlenül a végső termesztőközegbe, és mindössze 73 napon belül feldolgozásra kész növényekké cseperednek.

Két tiszta szülővonal utódaként a Titan F1 természetes hibrid életerővel rendelkezik, amely a hagyományos törzsek fölé helyezi, ha vitalitásról, betegségekkel szembeni ellenállásról és általános teljesítményről van szó. Akár beltéren, akár szabadban termeszti, ez a fajta ellenáll a kártevőknek és a betegségeknek, és bokros, kompakt termetűvé fejlődik.

Mire számíthat, ha rágyújt ezekre a rügyekre? Hogy tetszik az izomlazító hatás, a fenyős, citrusos és cukros ízek?

Titan F1

Titan F1
23_genetic background_1 Blue Dream x Sugar Magnolia x Amnesia
25_flowering time_1 40 - 45 nap
29_THC_1 THC: Ultra magas
22_Effect_1 Felemelő, Fizikailag pihentető, Fókusz, Megnyugtató
110_harvest 70 - 75 nappal a kirügyezés után

Vásároljon Titan F1

Autovirágzók

Az önvirágzó magok akár sativa, akár indica genetikával is rendelkezhetnek. Azonban keresztezték őket egy ruderalis nevű kannabiszfajtával, ami lehetővé teszi számukra, hogy akár 2-4 hét alatt is virágozni kezdjenek anélkül, hogy szigorú 12 órás fényütemezést állítana be nekik.

Néhány a legnépszerűbb törzseink közül ebben a kategóriában:

 • Quick One

Ez a megbízható kis automata továbbra is az egyik legnépszerűbb típus katalógusunkban, és az egyik leggyorsabb is; termesztők ezreit látta már el irdatlan mennyiségű rüggyel mindössze 9 hetes teljes életciklusa után.

A Lowryder 1 és az Old School Indica utódaként a Quick One jelentős termést képes produkálni anélkül, hogy különösebb figyelmet igényelne. 50-100cm magasságával bárhol termesztheti ezt a fajtát, akár a hátsó kertben, akár a tartalék konyhaszekrényben.

A Quick One vizuálisan lenyűgöző rügyekkel büszkélkedhet, amelyek sötétzöld árnyalatúak lila, sárga és narancssárga pöttyökkel. A rügyek betakarítása és megszárítása után még hetekig élvezni fogja a citrusos és földes ízekkel kísért boldog betépést

Quick One

Quick One
23_genetic background_1 Lowryder 1 x Old School Indica
33_Yield indoors_1 275 - 325 gr/m2
31_plant height outdoor_1 50 - 60 cm
25_flowering time_1 5 - 6 hetek
29_THC_1 THC: 13%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 100 - 150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 100 cm
27_harvest period_1 9-10 hét a csírázás után
22_Effect_1 Fizikailag pihentető

Vásároljon Quick One

 • Easy Bud

Az Easy Bud nem véletlenül kapta a nevét. Amellett, hogy a legkönnyebben termeszthető kannabisz törzsek egyike, szinte a leggyorsabb növekedési ciklussal is büszkélkedhet. Gyors és szívós természete ideális azok számára, akik gyors megtérülésre vágynak, és akik készek megtenni az első lépést a fűtermesztés világában.

A White Indica és a ruderalis utódaként az Easy Bud fagyos virágokat növeszt, amelyek a citrusos és földes terpének mellett 12% THC-t tartalmaznak. Ezek a rügyek nem lövik fel a Holdra, de nyugtató és finom hatást kínálnak és tökéletesek a nap bármely szakában.

A magok a csírázása után az Easy Bud akár nyolc hét alatt érett növénnyé robban. Készüljön fel, hogy a szobanövényekből négyzetméterenként akár 325g-t, a kültéri példányokról pedig 30–80g termést takaríthat majd be.

Easy Bud

Easy Bud
23_genetic background_1 White Indica x Ruderalis
33_Yield indoors_1 275 - 325 gr/m2
31_plant height outdoor_1 50 - 60 cm
25_flowering time_1 5 - 7 hetek
29_THC_1 THC: 12%
28_Type Blend_1 Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 30 - 80 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 110 cm
27_harvest period_1 9-10 hét a csírázás után
22_Effect_1 Fizikailag pihentető

Vásároljon Easy Bud

 • Watermelon Automatic

Még soha nem látott ilyen csodás virágokat. Komolyan. Gyümölcsös terpénjei és magas THC-tartalma mellett a Watermelon Automatic lenyűgöző mélylila, élénk narancssárga és sötétzöld árnyalatokkal büszkélkedhet. Nem kell sokáig várnia, hogy megtapasztalja szépségüket, mivel ez a törzs alig 8–9 héttel a csírázás után rügyekkel teli lombkoronát fejleszt.

Ez az igen erős hatást biztosító autóvirágzó törzs, kiadós, 20%-os THC tartalmat kínál, biztosítva ezzel a teljes relaxációt Önnek. Terpénprofilja az ellazulás új szintjét kínálja, a görögdinnye zamatával kiegészítve. Beltéren akár az 500 g/m²-es hozamot is elérheti, míg kültéren termesztve növényenként 50–90g termés várható.

Watermelon Automatic

Watermelon Auto
23_genetic background_1 Tropicanna Cookies x Lemon OG
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 110 cm
25_flowering time_1 6 - 7 hetek
29_THC_1 THC: 20%
28_Type Blend_1 20% Sativa, 75% Indica, 5% Ruderalis
34_yield outdoor_1 50 - 90 gr
32_plant height outdoors_1 100 - 120 cm
27_harvest period_1 rügyezés után 8-9 héttel
22_Effect_1 Megnyugtató

Vásároljon Watermelon Auto

Feminizált Gyorsan Növekvő Törzsek

A feminizált kannabiszmagokat csak nőivarú növények termelésére tervezték. A feminizált magok az esetek 99,99% -ában nőivarú növényt hoznak létre. Ne pazarolja az idejét arra, hogy hím növényt nevelgessen - csak beporozzák a nőstényeket, így magvak teremnek majd, nem pedig rügyek.

A gyorsan virágzó törzsek ezek és az önvirágzó törzsek hibridjei. Genetikailag kódolva van bennük, hogy gyorsan, kis karbantartási szükséglet mellett virágozzanak, de a fényperiódus változására reagálnak a virágzással.

A legnépszerűbb választékunk ebben a kategóriában a következők:

 • Candy Kush Express

Candy Kush Express a gyors virágzási idő mellett gazdag terpénforrás, amely cukros édes citrusokat tartalmaz. Növekedési sebessége és hihetetlen íze nagyszerű törzzsé teszik a kannabisz-szakácsok számára, akik rendszeresen jó termést szeretnének. Ez a törzs jól kiegyensúlyozott: 60% indica és 40% sativa genetika van jelen benne, amely olyan hatást fejt ki, ami enyhíti a test feszültségét, miközben az elme éber és funkcionális marad.

A Candy Kush Express egy gyors fotoperiódusos fajta, amelynek virágzási ideje mindössze 7–9 hét. A beltéren, jó minőségű fények alatt termesztett növények akár 525g/m² termést is hozhatnak. A szabadban termesztettek képesek 450–500g/növény hozamot elérni.

Candy Kush Express

Candy Kush Express (gyorsan virágzó)
23_genetic background_1 Sweet Special x O.G. Kush
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 9 hetek
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 450 - 500 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 170 cm
27_harvest period_1 Szeptember eleje
22_Effect_1 Fizikailag pihentető, Tompa

Vásároljon Candy Kush Express (gyorsan virágzó)

 • Royal Cheese

Ez a brit eredetű növény örökségét a szigeten kifejlesztett, legkiválóbb skunkból meríti. Azóta a Cheese genetikája világszerte elterjedt, és még Kannabisz-kupát is nyert. A növény beltéren körülbelül 1,5 méter magasra nő, azonban nagyon szagos. Olyannyira, hogy mindenképpen szükség van szénszűrőre. A Royal Cheese 6-8 hét után betakarítható, és négyzetméterenként akár 550 grammot is teremhet Az érlelt rügy füstje erős és aromás. Azonban a törzs ereje az, ami folyamatosan visszatérésre készteti.

Royal Cheese

Royal Cheese (gyorsan virágzó)
23_genetic background_1 Old School Skunk x Afghani
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 hetek
29_THC_1 THC: 17%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 130 - 200 cm
27_harvest period_1 Október eleje
22_Effect_1 Kiegyensúlyozott, Tiszta, Tompa

Vásároljon Royal Cheese (gyorsan virágzó)

 • Speedy Chile

A Speedy Chile-t különösen azok számára nemesítették, akik fotoperiódikus törzsből szeretnének a lehető leggyorsabban termést kapni. Ez az indica jó ízeket és kikapcsolódást nyújt. Ez az Early Skunk és a Chile Indica keresztezése. Ennek eredményeként orvosi marihuána-kedvenc. Ezek a gyors életciklusú növények a kereskedelemben elérhető leggyorsabbak közé tartoznak. Ideálisak a kezdők számára is, akik értékelni fogják, hogy a Speedy Chile kevés gondoskodást igényel, de 16% THC-t mutató virágot hoz.

Speedy Chile

Speedy Chile (Fast Flowering)
23_genetic background_1 Early Skunk x Skunk x Chile Indica
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 hetek
29_THC_1 THC: 16%
28_Type Blend_1 Sativa 30% Indica 70%
34_yield outdoor_1 450 - 500 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 170 cm
27_harvest period_1 Szeptember eleje
22_Effect_1 Megnyugtató, Nevettető

Vásároljon Speedy Chile (Fast Flowering)

CBD-ben gazdag fajták sorát

Az RQS katalógusa CBD-ben gazdag fajták sorát kínálja. Ezen törzsek némelyikében rendkívül magas a kannabidiol szint, míg THC-t csak nyomokban tartalmaz, míg másokban mindkét kannabinoid szoros egyensúlyban van.

Feminizált CBD törzseink 99,9% esélyt kínálnak a nőivarú növények termelésére - ez jelentősen javítja a kiváló minőségű CBD-hez való hozzáférést. Nemesítőcsapatunk olyan autovirágzó CBD törzseket is kifejlesztett, amelyek az idő töredéke alatt képesek nagy mennyiségű nyugtató kannabinoidot kínálni.

 • Royal CBDV Automatic

Ez az izgalmas változat magas kannabidivarin, vagy röviden CBDV tartalmat kínál. Ez a ritka kannabinoid ugyanazokat az útvonalakat aktiválja, mint a CBD, de egyedülálló hatásokat produkál. Nemesítőkből álló szakértői csapatunk az alig néhány létező törzsből hozott létre olyan változatokat, melyek ennek a kannabinoidnak a magas szintű előállítására alkalmasak.

A Royal CBDV Automatic 5% CBD-t és elhanyagolható, 0,3% THC-mennyiséget tartalmaz. Összességében pszichoaktív hatások nélkül lazítja el az elmét és nyugtatja meg a testet. Élvezze ezeket a földes, fenyőillatú rügyeket egész nap, melyek a tiszta elme megőrzése mellett biztosítják a kellő motivációt teendői elvégzéséhez.

A beltéri növények legfeljebb 80cm magasságúra nőnek, és 450g/m²-es maximum hozamot várhatunk tőlük a szüret során. Kültéri termesztése során ez akár 150g/növény termést is jelenthet, ami már a csírázás után 8–9 héttel várható.

Royal CBDV Automatic

Royal CBDV Automatic
23_genetic background_1 Solomatic x Durban Poison
33_Yield indoors_1 375 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 80 cm
25_flowering time_1 5 - 6 hetek
29_THC_1 THC: 0,3%
28_Type Blend_1 75% Sativa, 20% indica, 5% Ruderalis
34_yield outdoor_1 110-150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 80 - 100 cm
27_harvest period_1 rügyezés után 8-9 héttel
22_Effect_1 Fizikailag pihentető, Tiszta

Vásároljon Royal CBDV Automatic

 • Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD sűrű, sötétzöld rügyeket tesz az asztalra, amelyekben magas a kannabidiol szint, a THC szint viszont elhanyagolható (soha nem haladja meg a 0,25% -ot). Ezek a virágok tiszta, világos tudatállapotot támogatnak, anélkül, hogy pszichoaktív mellékhatásokat váltanának ki vagy veszélyeztetnék a produktivitást.

Nemesítőink úgy alkották meg ezt a fajtát, hogy az Elixir Vitae-t keresztezték a Medical CBD-vel. Miután néhány generáció alatt stabilizálták a genetikáját és finomhangolták a tulajdonságait, megbízható törzsként jelent meg, amely a nap bármely szakában alkalmas a dohányzásra. Az édesség és a fűszer íze minden slukknál elkápráztatja az ízlelőbimbókat.

Ami a hatékonyságot illeti, a Tatanka Pure CBD a legjobb pontszámokat szerzi. A benti növények rövid, 6–8 hetes virágzási idő után 450 g/m²-t teremnek, anélkül, hogy meghaladnák a 100cm-es magasságot. A konténerekben vagy kerti ágyásokban termesztett kültéri növények 160cm-es magasságot érnek el, és körülbelül 425g/növény termést várhatunk tőlük.

Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD
23_genetic background_1 Elixir Vitae x Medical CBD
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 70 - 110 cm
25_flowering time_1 6 - 8 hetek
29_THC_1 THC: 0,15 - 0,25%
28_Type Blend_1 Sativa 30% Indica 70%
34_yield outdoor_1 400 - 450 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 160 cm
27_harvest period_1 Október eleje
22_Effect_1 Megnyugtató, Tiszta

Vásároljon Tatanka Pure CBD

 • Purplematic CBD

Purplematic CBD amellett, hogy pillanatok alatt feltöltheti vele a titkos készleteit, látványos vizuális show-val is kedveskedik. Rügyein mélylila korona díszeleg a fehér és zöld hegyek tetején. Ezeknek a rügyeknek az elszívása képes meglepetést okozni a barátainak, és segít megfékezni a túlzott THC fogyasztást.

Ezek a virágok hatalmas, 17%-os CBD-tartalommal bírnak, körülbelül 0,5%-os THC-szint mellett. A Kush Rose Auto CBD és az Afghan Rose Auto CBD utódaként a Purplematic CBD a szülők legjobb tulajdonságait mutatja be. Kannabidiollal teli virágai ínycsiklandó terpéneket kínálnak, amelyek édes trópusi gyümölcs ízeit szabadítják fel.

A Purplematic CBD könnyű és kellemes termesztési élményt kínál. Várható, hogy a csírázás után nyolc héttel akár 450g/m²-t is szüretelhet odabent. A kültéri növények is jól teljesítenek kissé melegebb éghajlaton, és 110–150g/növény hozamot produkálnak.

Purplematic CBD

Purplematic CBD
23_genetic background_1 Kush Rose Auto CBD x Afghan Rose Auto CBD
33_Yield indoors_1 375 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 70-120 cm
25_flowering time_1 7 - 8 hetek
29_THC_1 THC: 0,5%
28_Type Blend_1 5% Sativa 90% Indica 5 Ruderalis
34_yield outdoor_1 110-150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 100 - 140 cm
27_harvest period_1 rügyezés után 8-9 héttel
22_Effect_1 Megnyugtató, Tiszta

Vásároljon Purplematic CBD

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.