🌔 F1 Hibridek: A fű forradalma ⏤ Vásároljon itt ⬇️

 • Epsilon F1
 • Epsilon F1
 • Epsilon F1
 • Epsilon F1
 • Epsilon F1

Epsilon F1

Az Epsilon F1 az egyik első növény világelső F1 kannabiszmag-katalógusunkból. A Blue Dream, Blueberry, Amnesia és Black Domina beltenyésztett vonalak genetikáját kombinálva ez a törzs egységes növekedési tulajdonságokkal, finom aromákkal és rengeteg kannabinoiddal büszkélkedhet. Ráadásul ez a leggyorsabb autovirágzó a teljes F1-es termékkínálatunkban.
Magok száma:
1x
€ 26.00
3x
€ 62.00
5x
€ 94.00
10x
€ 170.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 62.00

€ 62.00 (--1%)

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

Epsilon F1: Hatékony, aromás és gyors

Az Epsilon F1 a leggyorsabb az F1-es kannabiszmagjaink közül, amely egyesíti az elmúlt évtizedek legjelentősebb kannabisztörzseinek genetikai tulajdonságait, mint például a Blue Dream, a Blueberry, az Amnesia Lemon Haze és a Black Domina. Ízletes aromákkal és rengeteg kannabinoiddal büszkélkedhet, és mint minden RQS F1 vetőmag, páratlan stabilitással rendelkezik, ami egyenletes termést eredményez és állandó, megingathatatlan minőségű rügyeket hoz. Ráadásul az önvirágzási tulajdonsága és az extragyors virágzási ideje az Epsilon F1-et ideális választássá teszi azon termesztők számára, akik arra törekednek, hogy a lehető leggyorsabban szüreteljenek.

Epsilon F1

Az Epsilon F1 hatásai, ízei és aromái: citrusfélék, fűszernövények és bogyók illata, nyugtató hatás

Szülőtörzsei élénk aromás profiljának köszönhetően az Epsilon F1 gazdag aromával rendelkezik, amelyben a friss fűszernövények és citrusfélék árnyalatai testes földes jegyekkel, valamint az áfonya és a levendula illatával egyesülnek. Az Epsilon F1 egy közepesen erős törzs, amely következetesen egyenletes mennyiségű THC-t és mircén, farnezén, ocimen és limonén által dominált terpénprofilt termel. Ezek a terpének nemcsak az Epsilon F1 finom aromájára, hanem annak hatásaira is hatással vannak, és hosszan tartó, fizikailag ellazító betépést adnak, amely megnyugtatja az egész testet (főleg mircén, linalool és farnezén jóvoltából), felemelő, motiváló hatással (a limonén hatása).

Epsilon F1

Epsilon F1 termesztése: Kicsi, egyenletes növények expressz virágzási idővel

Az Epsilon F1 életerős és rugalmas; folyamatosan kicsi és tömör növényeket kapunk, amelyek hasonló magasságot érnek el és hasonló szerkezetűek (rövid, kevés oldalággal), ami nagyon egységes termést eredményez. Ráadásul, amint az Epsilon F1 automatikusan a virágzási fázisába lép, örömmel konstatálja majd, hogy fejlődő bimbói a betakarításig egészen csekély aromát árasztanak. Gyors, 30 napos virágzási idejével (60 nap a csírázástól a betakarításig) kombinálva az Epsilon F1 kiváló választás a diszkrét termesztők számára.

Epsilon F1
Epsilon F1 data sheet
Törzsek: F1 Hibrid auto
Genetikai háttér: Blue Dream x Blueberry x Amnesia Lemon Haze x Black Domina
THC: Very High
Termés: XXL
Magasság: 50 - 70 cm
Virágzási: 30 - 40 days
Harvest: 60 days after germination
Major terpenes: Farnesene, Kariofillén, Mircén, Pinén
Íz: Áfonya, Citrusfélék, Gyógynövény, Levendula, Lime
Hatás: Fizikailag pihentető, Hosszantartó, Megnyugtató
Éghajlat: Rövid nyár
  Nobody has posted a review yet


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

F1 hibrid kannabiszmagok