Töltse le a Kannabisz Mag Katalógusunkat PDF-ben

Ha a legjobb minőségű cannabis magokra vágysz, akkor valószínűleg a Royal Queen Seeds lesz a neked való márka. A Royal Queen Seeds, mely Európa egyik leggyorsabban növekedő cannabis mag-cége, és széles választékban kínál indica, sativa és ruderalis genetikákat, hogy legyen miből választani.

Néhány a Royal Queen Seeds legkiválóbb fajtái közül, mint például a Northern Lights, a White Widow, az Amnesia Haze és a Blue Mystic (csak hogy egy párat megemlítsük) begyűjötte az elmúlt évek High Times Cannabis Cup díjait is. Amennyiben gyógyászati vagy terapeutás célzattal keresel variánsokat, keresd fel a CBD-ben gazdag, Painkiller XL-t, mely az egyik legkeresettebb termékünkké vált.

Minden egyes mag organikus módon termesztett növényekről származik, kézzel gyűjtött és mindenféle, minőség ellenőrzési eljáráson megy keresztül, hogy biztosítsa azok megbizhatóságát. Hogy egyes termékeinkről többet tudhass meg, valamint hogy már ma tudj magot vásárolni, less bele a lejjebb található magkatalógusunkba!

 

Cannabis Seed Catalogue
Download Catalog in PDF

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.