• Somango XL
 • Somango XL

Somango XL

Ez a típus az édes íze, a kellemes hatása és a gyümölcsös aromája miatt olyan népszerű. Évek óta tartó internetes népszerűsége és a kritikai elismerései miatt elnevezték "the beast" (vadállat)-nak. Az eredeti nevét a kellemesen gyümölcsös és mangóra emlékeztető ízének köszönheti.
 4.5/5 (118) Írja meg a véleményét
Magok száma:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
€ 25.00
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

Robusztus és termékeny genetika

Gyorsan beütő hatása nyugodt, békés és világos érzetet kelt az emberben. Garantáljuk, hogy egy joint után nem lesz lassú, vagy fáradt tőle. Jó segítséget nyújthat abban az esetben, ha az embernek összpontosítania kell a figyelmét egy adott feladatra. A hatása borzasztóan erős, mivel a THC tartalma 18 %-os. Olyan variánsról van szó, amely tökéletes, ha kreatív tevékenységekhez inspirációra van szükség.

A Somango XL-t eredetileg azért fejlesztették ki, mert szükség volt egy olyan variánsra, amely euforikus, klasszikus hatással bír, de közben nem vált ki letargiát. A Somango és a Critical 47 a világ két legproduktívabb és legrobusztusabb variánsa, a Somango XL ennek a két típusnak a keresztezéséből jött létre. Rengeteget tesztelték ezt a hibridet. Amióta nagyobb az elérhetősége, rengeteg ember kezdte el megszeretni és kihasználni nagyszerű tulajdonságait.

Sűrű növény erős rügyekkel

A feminizált Somango genetikája 25%-ban sativa, 75%-ban pedig indica. Az indica dominanciája felelős azért, hogy szívás után olyan gyorsan hat. A növény struktúrája nagyon sűrű, de közben szép és elegáns. Ha kisebb típusra vágyik, ez tökéletes választás, mivel nem nő meg 100 cm-nél magasabbra. Kültéren viszont akár két méter magasra is megnőhet. Számos edzett ága van, amelyek robusztus bugákat teremnek. Az érett növény leveleinek és bugáinak lila színárnyalata van és finom gyantakristályok fedik őket be.

A virágzás után 8 héttel már szüretelhető

9 hét virágzási időt ajánlott hagyni neki, csak így érheti el maximális potenciáját. Volt már olyan kertész, aki 8 hét után arathatónak találta a virágait. Kültéri termesztés estetén szeptember végén érkezik meg az aratási idő.

A Somango XL beltéri termesztés esetén, ha megfelelő víz és tápanyag mennyiséget, páratartalmat biztosítunk neki, négyzetméterenként akár 575 g termést biztosíthat. Kültéren a szárított hozama növényenként elérheti a 600 g-ot.

Teljesen kezdők és szakértő termesztők számára is megfelelő

Ez a variáns kezdő és tapasztalt kertészeknek egyaránt ajánlott. A növényeknek jó az ellenállóképességük, tehát viszonylag könnyű eltartani őket. Annak ellenére, hogy szívós típusról van szó, figyelmet kell szentelni rá, mivel kompakt típus, de hatalmasak a bugái, ezért nagyon be tud sűrűsödni a lombozata. A páratartalom helyes kezelése megelőzheti a növények penészedését, így egészséges egyedek lesznek belőlük, amelyek nagyszerű bugákat termelnek.

 • A fajta típusa: Feminizált
 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Termés beltéren: 525 - 575 gr/m2
 • Termés kültéren: 550 - 600 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság szabadtéren: 120 - 200 cm
 • Virágzási: 8 - 10 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Somango x Critical 47
 • Típus: Sativa 25% Indica 75%
 • Hatás: Erős betépés
 • Éghajlat: Mild
 • Íz: Zamatos

  By M. H. on 28/May/2020 :
  (5)

  Title : Somango xl
  Comment : Alles bestens,schnelle Lieferung und gute Keimung wie immer! Mal sehen was daraus wird.

  By S. S. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : Ottimo
  Comment : Frutti buonissimi

  By J. N. on 26/May/2020 :
  (5)

  Title : Somango
  Comment : Recomendable

  By H. M. on 22/May/2020 :
  (4)

  Title : Plante robuste !!
  Comment : Aucun soucis même après plusieurs carences !

  By M. L. on 19/May/2020 :
  (5)

  Title : Germination
  Comment : Colis bien reçu, toutes les graines ont germé, les plantules sont sorties sans problèmes. Ce site propose des semences de bonne qualité.

  By R. S. on 18/May/2020 :
  (5)

  Title : nickel
  Comment : je les deja fumer il y a un petit temps et je la recommande tres bonne weed

  By P. E. on 15/May/2020 :
  (5)

  Title : Ottima genetica
  Comment : Consigliato

  By C. V. on 13/May/2020 :
  (5)

  Title : Somango XL Amazing!
  Comment : These strain was one of the best weed I have ever had, so much flavor and such beautiful buds, its great!

  By R. R. on 12/May/2020 :
  (5)

  Title : Belle plante
  Comment : Plante toujours en croissance, je prèfere le dire je n'ai JAMAIS EU de problème de germination. Enfin bref, structure de la planre très compacte, beaucoup plus compacte que ma Super skunk (autre banque) elle est dans un pot de 5.5L micro grow ( pour le coup j'avais déjà réaliser une NL auto dans un pot de 5.5L et le rendement était au rendez vous, cetait ma première culture en plus, donc 0 palissage). Comme certains l'avait déjà mentionner, une odeur très forte déjà présente alors que la plante n'est même pas en floraison ni en préfloraison. D'ailleurs cette odeur me rappelle très fortement à lodeur qu'avait la OG Kush pendant son stade de préfloraison, j'espère que ma SOMANGO changera d'odeur en floraison sinon cest pas drôle d'avoir les mêmes arômes ( terreux et un peu skunk a la fois). Un grand merci a Royal Queen Seeds, clairement le meilleur site pour la livraison et les choix des produits, etant un novice, j'ai pu faire pousser des graines de chez RQS sans trop d'effort, je recommanderai toujours ce site

  By Q. V. on 11/May/2020 :
  (5)

  Title : Best yield ever had
  Comment : Really good seeds, all of them have germinated. The fruit was really good, tasty and full of resin. 5/5

  By M. T. on 11/May/2020 :
  (5)

  Title : 👍
  Comment : 👍👍👍👍

  By G. K. on 01/May/2020 :
  (5)

  Title : Still growing
  Comment : This is one of the best seeds I've purchased. Every seed germinated within 2 days, and now I have very health growth for only 2 weeks. I cant wait for it to grow fully

  By L. A. on 22/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Amazing taste.
  Comment : Nice plant with one of the best aromas and flavours that i ever tried.

  By P. L. on 16/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Prima consegna
  Comment : Ordine fatto il 10/04/2020 prodotto arrivato in 6 gg consegna veloce e indiscreta arrivato anche un seme omaggio più grinder molto bene speriamo in un buon risultato

  By P. H. on 16/Apr/2020 :
  (4)

  Title : Tolle Pflanze
  Comment : Bei mir gingen letztes Jahr alle 5/5 auf, wuchsen prächtig outdoor zu 2 1/2 Meter Damen heran. Hatte nur zum Schluss ein paar Schwierigkeiten mit Feuchtigkeit in den letzten Wochen, da sie da schon deutlich mehr Schwierigkeiten hatte als die anderen Sorten, kann ich nur raten, ein Platz zu suchen, der am Morgen so früh wie möglich Sonnenschein abbekommt. Ansonsten war das Gras mega lecker, mein Favorit unter alle getesteten 4 Sorten. Ertrag hatte ich ca 110 g pro Pflanze, hatte mehr sein können, aber die nötige Sonne war mit dauer-mieswetter ersetzt worden,denke mal das es gerne 150g und mehr sein könnten.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..

Categories

Disclaimer

A Royal Queen Seeds-nél  kizárólag személyes használatra értékesítünk kannabisz vetőmagokat, kizárólag felnőttek (18 év felett) számára. Nem szállítunk magokat nagy mennyiségben, vagy kereskedelmi termelőknek. Fenntartjuk a jogot az eladás megtagadására, ha felmerül a gyanúja annak, hogy ez a pont sérül..