Somango XL

Ez a típus az édes íze, a kellemes hatása és a gyümölcsös aromája miatt olyan népszerű. Évek óta tartó internetes népszerűsége és a kritikai elismerései miatt elnevezték "the beast" (vadállat)-nak. Az eredeti nevét a kellemesen gyümölcsös és mangóra emlékeztető ízének köszönheti.
 4.5/5 (73) Write a review
Magok száma:
1x
€ 8.08
3x
€ 21.25
5x
€ 31.88
10x
€ 59.50
Kedvezményes áron!
€ 21.25 tax incl. In stock

€ 25.00 tax incl. (-15%)

Hozzáadás a mentett tételekhez

Payments methods: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin and Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (2)
 • Vélemények (73)
 • Vásárlói képek (11)

Robusztus és termékeny genetika

Gyorsan beütő hatása nyugodt, békés és világos érzetet kelt az emberben. Garantáljuk, hogy egy joint után nem lesz lassú, vagy fáradt tőle. Jó segítséget nyújthat abban az esetben, ha az embernek összpontosítania kell a figyelmét egy adott feladatra. A hatása borzasztóan erős, mivel a THC tartalma 18 %-os. Olyan variánsról van szó, amely tökéletes, ha kreatív tevékenységekhez inspirációra van szükség.

A Somango XL-t eredetileg azért fejlesztették ki, mert szükség volt egy olyan variánsra, amely euforikus, klasszikus hatással bír, de közben nem vált ki letargiát. A Somango és a Critical 47 a világ két legproduktívabb és legrobusztusabb variánsa, a Somango XL ennek a két típusnak a keresztezéséből jött létre. Rengeteget tesztelték ezt a hibridet. Amióta nagyobb az elérhetősége, rengeteg ember kezdte el megszeretni és kihasználni nagyszerű tulajdonságait.

Sűrű növény erős rügyekkel

A feminizált Somango genetikája 25%-ban sativa, 75%-ban pedig indica. Az indica dominanciája felelős azért, hogy szívás után olyan gyorsan hat. A növény struktúrája nagyon sűrű, de közben szép és elegáns. Ha kisebb típusra vágyik, ez tökéletes választás, mivel nem nő meg 100 cm-nél magasabbra. Kültéren viszont akár két méter magasra is megnőhet. Számos edzett ága van, amelyek robusztus bugákat teremnek. Az érett növény leveleinek és bugáinak lila színárnyalata van és finom gyantakristályok fedik őket be.

A virágzás után 8 héttel már szüretelhető

9 hét virágzási időt ajánlott hagyni neki, csak így érheti el maximális potenciáját. Volt már olyan kertész, aki 8 hét után arathatónak találta a virágait. Kültéri termesztés estetén szeptember végén érkezik meg az aratási idő.

A Somango XL beltéri termesztés esetén, ha megfelelő víz és tápanyag mennyiséget, páratartalmat biztosítunk neki, négyzetméterenként akár 575 g termést biztosíthat. Kültéren a szárított hozama növényenként elérheti a 600 g-ot.

Teljesen kezdők és szakértő termesztők számára is megfelelő

Ez a variáns kezdő és tapasztalt kertészeknek egyaránt ajánlott. A növényeknek jó az ellenállóképességük, tehát viszonylag könnyű eltartani őket. Annak ellenére, hogy szívós típusról van szó, figyelmet kell szentelni rá, mivel kompakt típus, de hatalmasak a bugái, ezért nagyon be tud sűrűsödni a lombozata. A páratartalom helyes kezelése megelőzheti a növények penészedését, így egészséges egyedek lesznek belőlük, amelyek nagyszerű bugákat termelnek.

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Termés beltéren: 525 - 575 gr/m2
 • Termés kültéren: 550 - 600 gr/plant
 • Magasság beltéren: 60 - 100 cm
 • Magasság szabadtéren: 120 - 200 cm
 • Virágzási: 8 - 9 hetek
 • Szüreti hónapja: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Somango x Critical 47
 • Típus: Sativa 25% Indica 75%
 • Hatás: Erős betépés
 • Íz: Zamatos
 • Éghajlat: Mild
   

  By A. B. on 15/Feb/2019 :
  (5)

  Title : Awesome smell
  Comment : The aromas on this strain is superb, yield is fiar some phenotypes is heavy yield some are very much not. Overall an easy and forgiving strain to grow, try it!

  By P. H. on 21/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Great plant for beginners
  Comment : It’s a very robust strain that gives you some room for mistakes and still comes out great.

  By P. T. on 14/Jan/2019 :
  (4)

  Title : top
  Comment : parfait elle sont super bien deuxieme fois que je les commande toujours aussi bien savoureuses et avec un super bon gout fruiter

  By V. S. on 05/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Superb
  Comment : Great kind of seeds!

  By C. F. on 27/Nov/2018 :
  (5)

  Title : rapida y olorosa
  Comment : quede asombrado por el olor a mango. efectivamente el tallo desprende un aroma a esta fruta. por otro lado me di cuenta que algunos fenotipos son muy rapidos(sera por la herencia critical). 50 dias maduraron el 30%. el resto efectivamente estan en 60 o menos días. buena producion y pegada. saludos desde chile. gracias RQS

  By J. A. on 26/Nov/2018 :
  (5)

  Title : somango
  Comment : This strain is the best, best taste best efect. This is weed 4all day :)

  By E. M. on 23/Nov/2018 :
  (3)

  Title : Somango yes xxl no
  Comment : The xxl was not found in 8 seeds pop'd but the somango taste and look is there.Great smell decent taste but the yield is not close to XXL not close to aka 47 def not close to critical.Bad advertising i whoud say 300 to 350 for the yield.Needs better breading or more backcrossing with critical 3 of 5

  By R. D. on 09/Nov/2018 :
  (5)

  Title : Nog niet gestart
  Comment : Nog niet gestart

  By M. P. on 01/Oct/2018 :
  (5)

  Title : somango XL
  Comment : geiler geschmack geiles high kann ich nur weiter empfehlen !

  By K. W. on 28/Sep/2018 :
  (5)

  Title : Excellent
  Comment : All good. Excellent germ rate.

  By D. P. on 12/Sep/2018 :
  (5)

  Title : Good yield
  Comment : I was very happy with the size of yield off this plant taste was ok not sure if it was mango but it was a fruity tang there it was an enjoyable smoke oh I did get a bit of mould but thats probably due to me going on holiday and extraction disconnecting from pipe for some unknown reason but it had no effect on other strain in there so maybe be more careful with her then I did yet it wasn’t much only small part of plant so she still deserves 5 stars for still producing a heavy yield after losing some of her


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From M. | 2018-05-29 19:09:01

Does the plant have a strong odor while flowering?

Royal Queen Seeds Team

The smell of your plants would depend on several factors If your plants are healthy and happy their smell will be stronger. Some companion plants can serve a masking function for the characteristic Cannabis plant smell. Here is a link with some basic information about it https://www.royalqueenseeds.com/blog-companion-planting-for-cannabis-what-you-need-to-know-n338

From Pato | 2017-10-13 21:54:14

Esta semilla somango xl es de ciclo completo??

Royal Queen Seeds Team

Esta variedad no es autofloresciente, es fotoperiódica.

Only registered user can ask a question. Login
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Strain: Somango XL

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Strain: Somango XL

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.