• Forbidden Fruit

Forbidden Fruit

Cherry Pie x Tangie

Volt már részünk kísértésben és annak buktatóival is találkoztunk. De ne féljen – ha van valami, amit bátran megengedhet magának, az a mi Forbidden Fruit kannabisz törzsünk. A Cherry Pie és a Tangie szerelemgyermeke, a Forbidden Fruit a Royal Queen Seeds-től friss gyümölcskoktél illatát árasztja és olyan nyugtató high-t ad, ami különösen élvezetessé teszi. Szerezze be ma.
Magok száma:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Adatlap
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)

Forbidden Fruit: minden rügy egy kísértés

Vásároljon Forbidden Fruit magokat, és ellenállhatatlan élvezetben lesz része. Ha kicsíráztatja a vetőmagokat, le lesz nyűgözve a növények életerejétől. Virágzása után a Forbidden Fruit a legnagyobb kétkedőket is elcsábítja csodálatos, sűrű bugáival és finom gyümölcsaromájával. Végül pedig ennek a zömök fajtának a terjedelmes, színes rügytermése is örömet okoz. Mit kívánhatna még?

Forbidden Fruit kannabiszmag – a Cherry Pie-ból és a Tangie-ból nemesítve

A Forbidden Fruit a Cherry Pie és a Tangie pajkos leszármazottja – két kedvelt törzs, amelyek nagyon keresett genetikai vonalakból származnak. A Cherry Pie az egyik zászlóshajó a Pie törzsek között, amelyet a kaliforniai Powerzzzup Genetics fejlesztett ki. A Tangie viszont egy ízletes sativa, amely régóta kedvelt alapanyag a holland kávézókban. E két kolosszális hibrid keresztezésével szakértő tenyésztőink 70%-ban sativa-domináns csodát hoztak létre.

A Forbidden Fruit törzs hatásai és ízei

A szárított és érlelt Forbidden Fruit rügyek még a szenteket is elcsábítják erőteljes aromáikkal, merész ízeikkel és kiváló hatásukkal. A mindkét szültörzsére emlékeztető Forbidden Fruit ötvözi a Tangie friss citrusos, ananászos és savanyúcukorkás aromáját a Cherry Pie merész, gyümölcsös jegyeivel. Ízei éppoly összetettek, ötvözi a trópusi jegyeket a földes háttérrel, a fenyő árnyalataival és a citromos cukorka édességével a kilégzéskor. Egzotikus terpénskálával és akár 24% THC-val töltve a Forbidden Fruit nagyon erős. Édes füstjének/gőzének belélegzése után néhány percen belül észreveszi a lassan előrenyomuló, de kontrollált betépés jeleit. Eközben a Forbidden Fruit az elméjét is gyengéden átkarolja és a gondtalan boldogság állapotába emeli. Élvezze ezt a törzset délutánonként vagy hétvégén, hogy egy jó társasággal lazítson, vagy kihasználja a jól megérdemelt időt.

A Forbidden Fruit kannabiszmag termesztése

Amikor tenyésztőink a Cherry Pie-t és a Tangie-t keresztezték, fokozottan ügyeltek arra, hogy ne csak az aromáit, hanem a növekedési tulajdonságait is megőrizzék e kiváló törzseknek. És pontosan így is történt. A Forbidden Fruit termesztése ugyanolyan öröm, mint az elszívása és a legkülönbözőbb környezetben/beállításokban is jól teljesít. Beltéren Forbidden Fruit növényeink átlagosan 80-120cm magasra nőnek, így ez a törzs ideális a kisebb terekhez. Ezek a zömök hölgyek már 8-10 hét virágzás után színes, gyantás rügyekkel készen állnak a szüretre, 450-500g/m² hozammal. Szabadtéren a Forbidden Fruit növények legfeljebb 160cm magasra nőnek, általában október elejére érnek meg a szedésre, és növényenként akár 550 grammos termést is produkálnak.

Forbidden Fruit data sheet
A fajta típusa: Feminizált
Genetikai háttér: Cherry Pie x Tangie
THC: 24 %
CBD: Alacsony
Virágzási: 8 - 10 hetek
Szüreti hónapja: Október eleje
Típus: Sativa 30% Indica 70%
Magasság beltéren: 80 - 120 cm
Magasság szabadtéren: 120 – 160 cm
Termés beltéren: 450 - 500 gr/m2
Termés kültéren: 500 - 550 gr/plant
Éghajlat: Rövid nyár
Hatás: Eufórikus, Felemelő, Fizikailag pihentető, Megnyugtató
Íz: Citrusfélék, Cukorka, Fenyő, Földes, Gyümölcsös
    Nobody has posted a review yet


    Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.