The RQS Blog

.


By Max Sargent


Nem muszáj túl sokat várnia, hogy legyen egy nagy adag füve, amit elfüstölhet, akkor sem, ha szabadban termeszt. Az esős ősz és az egyre hidegebb éjszakák éppen a döntő pillanatban károsíthatják növényeit. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb korán szüretelhető kültéri törzseket, hogy gyorsan termeszthessen, amikor ki van téve az időjárási viszontagságoknak. A gyorsan virágzó fajták, a Royal Cheese, a Speedy Chile, a Honey Cream és a Candy Kush a legjobbak erre a célra. Az alábbi fajták azonban szintén hasonló jó tulajdonságokkal rendelkeznek, mint ezek a legendák, ha gyorsaságról és az általános jó minőségről van szó.

Folytassa az olvasást, és megismerheti ezen gyors törzsek termesztési tulajdonságait. Ezenkívül genetikai hátterüket, ízprofiljukat, THC-tartalmukat és hatásaikat is bemutatjuk!

Grape Ape

Ha a Grape Ape-t tervezi a szabadban termeszteni, ne feledkezzen meg arról, hogy a kannabisz nem szereti a fagyot. Körülbelül két héttel az utolsó fagy előtt kell elvetni a magvakat, és egészen az első néhány valódi levél kifejlődéséig beltéren nevelni a palántákat. Ezt követően ültesse át őket üvegházba vagy sortakaró alá, hogy megvédje őket a szezon elején előforduló késői fagyoktól.

A Grape Ape a vegetatív szakaszban majdnem a teljes méretét eléri. 11 literes cserépben termesztve maximum 190cm magasra nő. Körülbelül egy héttel a virágzási szakaszt megelőzően alkalmazzon enyhe lombtalanítást, hogy elvékonyítsa a sűrű indica lombkoronáját, és lehetővé tegye, hogy megfelelő mennyiségű fény jusson a rügyekre és a levegőzés is megfelelő legyen. A Grape Ape, mint az egyik legjobb korán szüretelhető kültéri törzs, mindössze 7-9 hét alatt virágzik. A betakarítás előtt 2-3 hétig öblítse át a növényeket, ezzel javíthatja ízüket. Szeptember végén akár 600g/növény betakarítását tervezheti.

A Grape Ape az Afghani, a Mendocino Purps és a Skunk #1 szülőtörzsekből származik. Ezzel az indica-túlsúlyos hibriddel fizikailag pihentető és nyugodt high-t tapasztalhat, amelyet 20%-os THC-tartalom támogat. Áfonya és pézsmás ízei minden slukkban megjelennek.

Grape Ape
23_genetic background_1 Afghani x Mendocino Purps x Skunk 1
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 9 hetek
29_THC_1 THC: 20%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 90%
34_yield outdoor_1 500 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 190 cm
27_harvest period_1 Szeptember vége
22_Effect_1 Álmos, Fizikailag pihentető, Megnyugtató

Vásároljon Grape Ape

Sweet ZZ

Csíráztassa beltéren a Sweet ZZ magjait a csírázási arány növelése érdekében. Az utolsó fagy elmúlását követően, és amikor a növények elérik a 10cm körüli magasságot, ültesse át a palántákat nagyobb edényekbe vagy közvetlenül a talajba. Fontos, hogy Sweet ZZ növényeket a kert legnaposabb részére helyezze. A vegetatív fázis vége előtt növényei akár 140cm magasak is lehetnek, ha nem alkalmaz átalakító technikákat.

Figyeljen a lombkoronára a vegetatív szakasz során, mivel a Sweet ZZ kis indica lombkoronája gyorsan nagyon sűrűvé válhat. Ahogy július közepén kezdenek rövidülni a nappalok, a Sweet ZZ virágzani kezd. Próbálja folyamatosan eltávolítani a sárguló leveleket, hogy az erőforrásokat a rügyek felé terelje. A virágzás kezdete után 7-9 héttel, körülbelül szeptember végén készüljön fel növényenként 550g rügy betakarításra.

A Grape Ape és a Grapefruit utódaként a Sweet ZZ rendkívül édes és gyümölcsös terpén profillal rendelkezik. 22%-os THC-tartalmával magával ragadó és pihentető betépésre számíthat ettől az indica-domináns hibridtől.

Sweet ZZ stages

Sweet ZZ
23_genetic background_1 Grape Ape x Grapefruit
33_Yield indoors_1 550 - 600 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 140 cm
25_flowering time_1 7 - 9 hetek
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 20% Indica 80%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 200 cm
27_harvest period_1 Szeptember vége
22_Effect_1 Megnyugtató, Tompa

Vásároljon Sweet ZZ

Punch Pie

Használjon melegítő matracot és magtálcát, hogy gyorsan kicsíráztassa a Punch Pie magvakat beltéren. Tartsa őket erős LED-lámpák alatt, amíg kifejlődik az első igazi levelük. Ezután ültesse át őket földdel és csipetnyi mikorrhiza gombával teli 10cm-es cserepekbe, és tartsa jól megvilágítva, amíg el nem érik a 10cm körüli magasságot. Ha már biztos benne, hogy elmúltak az utolsó fagyok, ültesse át a növényeket a kert legnaposabb részére. A Punch Pie jól ellenáll a penészedésnek, így átalakítás nélkül is nevelheti; nagy központi bugát fejleszt, és eléri a 150cm-es magasságot.

A virágzási szakasz első hetében érdemes erősen lombtalanítani, hogy növelje az alsó rügyek megvilágítását. Fontolja meg az ágak karózását, hogy megvédje őket a késő nyári viharoktól. A virágzás hatodik hetében kezdje el a növények öblítését és szeptember végére készüljön fel növényenként 750g rügy szüretelésére.

A Punch Pie-t felmenői az egyik legjobb szabadban termeszthető feminizált törzzsé teszik. A Tyson 2.0 és az RQS közötti együttműködés során a Purple Punch és a Purple Kush erőteljes szülői törzsek utódját hozták létre. 22%-os THC-tartalommal rendelkezik, áfonya és cukorka íze van, és eufórikus betépést biztosít .

Punch Pie
23_genetic background_1 Purple Punch x Purple Kush
33_Yield indoors_1 550 - 600 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 110 cm
25_flowering time_1 7 - 9 hetek
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 90%
34_yield outdoor_1 650-750 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 Szeptember vége
22_Effect_1 Álmos, Eufórikus, Fizikailag pihentető, Megnyugtató

Vásároljon Punch Pie

Gelato 44

A Gelato 44 magokat lehet közvetlenül a végső cserépben csíráztatni, amint az utolsó fagy elmúlt. Fontolja meg védő-harang használatát a csírázási idő felgyorsítása érdekében. Távolítsa el napközben a védőburkolatot, amint megjelennek a hajtások, hogy elkerülje a palántadőlést, de éjszakára tegye vissza az esetleges éjszakai fagyok elleni védőzónaként. Hetente adagoljon szerves hínárt, halemulziót és komposzt tea levélpermetet a levelek növekedésének serkentésére és a levélkórokozók elleni védelemre. A Gelato 44 180cm magasra is megnőhet, ha nagy cserépben termeszti. Ha kisebb edényt használ, vagy LST-t alkalmaz a korai vegetációs időszak során, méretét 140cm-re korlátozhatja.

Váltson magasabb kálium- és foszfortartalmú tápra, amikor megjelennek az elővirágok. Ha üvegházban termeszt, ügyeljen arra, hogy virágzás közben megfelelő légáramlást biztosítson a penészesedés kockázatának csökkentése érdekében. A 8–9 hetes virágzási fázis végén akár 600g/növény betakarítására is számíthat.

Az eredeti Gelato fenotípusaként ez a Tyson 2.0 törzs a Sunset Sherbet és a Thin Mint Girl Scout Cookies leszármazottja. Tartogassa estére ezeket a rügyeket, amikor 22%-os THC-tartalmuk, valamint mentás és édes terpénjeik a nyugalom állapotába hozzák.

Gelato 44
23_genetic background_1 Sunset Sherbet X Thin Mint Girl Scout Cookies
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 8 - 9 hetek
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 25% Indica 75%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140-180 cm
27_harvest period_1 Szeptember vége
22_Effect_1 Eufórikus, Fizikailag pihentető, Hosszantartó, Kreatív

Vásároljon Gelato 44

Green Crack Punch

Készen áll az utolsó korai befejezésű kültéri törzsünkre? Ez a fajta villámgyorsan virágzik, de a siker a csírázással kezdődik. A legjobb eredmény érdekében a Green Crack Punch-t érdemes beltéren csíráztatni, ahol az állandó hőmérséklet elősegíti a palánták gyors fejlődését. Ha a növénynek már van két sor valódi levele és megvastagodott, erős szára, ültesse ki a szabadba.

A vegetációs időszak során ez a törzs kevesebb lombtalanítást és átalakítást igényel, mint a fent említettek; a hosszabb internódiumok és a vékonyabb levelek több természetes fényt biztosítanak. Átalakítás nélkül elérheti a 220cm-es magasságot, így az egyik legnagyobb ilyen gyorsan virágzó fajta.

A virágzás során érdemes hosszabb ágakat karóval megtámasztani, hogy elkerülje a viharok és az erős szél okozta károkat. Mindössze 8-9 hét kell ahhoz, hogy rügyei kifejlődjenek, megduzzadjanak és beérjenek. Ha megfelelően tápozza, szeptember végére növényenként 600g jutalomra számíthat.

A Green Crack Punch termelékenységét és boldogító hatását a Green Crack és a Purple Punch szülőtörzsektől örökölte. A 18%-os THC-tartalom miatt kellemesen enyhe választás, terpénprofilja a citrusfélék és az édes gyümölcsök aromáját árasztja.

Green crack punch stages

Green Crack Punch
23_genetic background_1 Green Crack x Purple Punch
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 - 160 cm
25_flowering time_1 8 - 9 hetek
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 60% Indica 40%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 180 - 220 cm
27_harvest period_1 Szeptember vége
22_Effect_1 Eufórikus, Megnyugtató

Vásároljon Green Crack Punch

A legjobb törzsek a gyorsabb szabadtéri betakarításhoz

A fent felsorolt törzsek tökéletesek a kültéri termesztők számára, akik gyors eredményeket keresnek. Akár azért, mert rövid a termesztésre alkalmas időszak, akár azért, mert a diszkréciót kell előnyben részesítenie, akár azért, mert egyszerűen nem akar olyan sokáig várni, hogy legyen mit elszívnia, ez a genetika megfelel a az elvárásainak. Fontolja meg, mely ízek és hatások felelnek meg preferenciáinak, rendeljen magokat, és készüljön fel az előttünk álló vegetációs időszakra!

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.