A kannabisz szabadban történő termesztése rendkívül kifizetődő, főleg a nagy hozamok és az alacsony üzemeltetési költségek miatt. A Royal Queen Seeds sok fajtája nagyon jól teljesít a szabadban, remekül fejlődik természetes napfény alatt. Mindazonáltal, ha a szabadtéri termesztésről van szó, akkor a választott törzsön múlik szinte minden, hogy sikeresek leszünk vagy kudarcot vallunk. Ezért összeállítottuk az 5 legjobb kültéri törzsünk listáját - azokat a fajtákat, amelyek szeptember végéig készek a betakarításra.

A listán szereplő fajták választásával elkerülheti az októberi és novemberi eső és fagy felesleges problémáit. Míg más termesztők azzal lesznek elfoglalva, hogy fejlődő rügyeiket penészesedését vizsgálják, addig ön már szárítja és érleli a termést, és feltölti az üvegeit. Ha kihagyta az öt legfontosabb hidegebb és melegebb éghajlatra ajánlott törzsünket, nézzen rá ezekre!


A MEGFELELŐ TÖRZS KIVÁLASZTÁSÁNAK ELŐNYEI SZABADTÉRI TERMESZTÉS ESETÉN

Amikor kannabisz törzset választunk szabadban történő termesztéshez, nem a gyorsaság az egyetlen, amivel számolni kell. Az is fontos, hogy a növények produktívak, jó aromájúak legyenek, és füstöléskor kellemes hatást váltsanak ki.

Itt vannak azok a tulajdonságok, amelyeket fontos figyelembe venni a kültéri termesztés tervezésekor:

  • Gyors virágzás, így ősszel nem lesz gond az esős időjárással
  • Természetes ellenálló képesség a penész és a kártevők ellen
  • Magas hozamok
  • Nagy hatékonyság, aroma és íz
  • Kiváló hatás

TOP 5 KORÁN ÉRŐ KANNABISZ TÖRZS SZABADTÉRI TERMESZTÉSHEZ 2020-BAN

Most, hogy tudjuk, mi számít jónak a szabadtéri termesztésnél, itt az ideje, hogy megnézzünk néhány ajánlott fajtát. Íme az 5 legjobb korai érésű kültéri törzs, amelyet 2020-ban termesztenek:

1. HONEY CREAM FAST FLOWERING

A Honey Cream Fast Flowering a közelmúltban került kedvenceink közé. Ez a fajta nagyon népszerű Spanyolországban édes, krémes aromája miatt, de Európában gyakorlatilag bárhol termesztheti.

Rendkívül rövid, mindössze 6–7 hetes virágzási ideje jó választást jelent azokban a régiókban, ahol ősszel korán zorddá válhat az időjárás. Ha viszont júliusban és augusztusban termeszti és ez elegendő lehetőséget biztosít a Honey Cream számára, hogy sok napfényt kapjon, akkor nagyszerűen teljesít, így szeptemberben rengeteg édes, erős rügyet takaríthat be.

Rövid virágzási ideje és csodálatos íze mellett a Honey Cream stabil indica háttérrel rendelkezik, amely a BlueBlack-ből (Blueberry x Black Domina), a Maple Leaf Indica-ból (100% afgán indica) és a White Rhino-ból tevődik össze. Ez a három törzs indica-domináns genetikai profilt ad a Honey Cream FF-nek, de a White Rhino elődjétől, a White Widow-tól is van egy megfelelő mennyiségű sativa potencia. Ha jól mennek a dolgok, a növények eléri a 180–250cm-es kültéri magasságot, és 675g/növény termést eredményeznek.

Honey Cream

Honey Cream (Fast Flowering)
BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
7 - 8 hetek
THC: 16%
Sativa 35% Indica 65%
625 - 675 gr/plant
180 - 250 cm
Október eleje
Pszichedelikus

Vásároljon Honey Cream (Fast Flowering)

2. SPEEDY CHILE FAST FLOWERING

Következik a Speedy Chile. Ez a hölgy az Early Skunk genetikáját vegyíti számos őshonos chilei indica fajjal, bár részben egy harmadik generációs autovirágzó növény felelős nagyon rövid, mindössze 6 hetes (42 napos) virágzási idejéért.

De ez ne tévessze meg - a Speedy Chile egy fotoperiódikus törzs, amely a rendelkezésre álló napos órák mennyiségétől függően virágzik. Mondhatjuk, hogy a gyors virágzású törzsek a következő nemesítési evolúció az autovirágzó genetika után: Ezek a törzsek magas THC-szintet produkálnak, és közben hihetetlenül rövid idő alatt érnek meg.

Kültéri termesztők és kezdő kertészek számára a Speedy Chile Fast Flowering választása bölcs döntés. Szeptember elején feltöltheti készleteit a rügyekkel, így nem marad hely a bizonytalanságnak az éghajlattal vagy a penészgombával kapcsolatos kérdésekben. Ráadásul az Ön által gyűjtött rügyek önmagukban is kiválóak lesznek, pazar gyümölcs- és fenyőízeket produkálnak a 16% -os THC-tartalom mellett.

Speedy Chile

Speedy Chile (Fast Flowering)
Early Skunk x Skunk x Chile Indica
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 hetek
THC: 16%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Szeptember eleje
Megnyugtató, Nevettető

Vásároljon Speedy Chile (Fast Flowering)

3. CRITICAL KUSH

Hobbitermesztőként valószínűleg már találkozott a Critical-lel, ezzel az igazi nagy hozamú bajnokkal, amelyet mind beltéri, mind kültéri termesztőknek ajánlunk, akik a legjobb arányt keresik a hozam és a virágzási idő között.

A Critical, amely bekerült a hűvösebb éghajlatra ajánlott Top 5 törzsünkbe is, erőteljes és gyorsan virágzó indica, amely megérdemli, hogy minden létező kannabisz-rangsorban szerepeljen. A Critical és a hírhedt OG Kush keresztezése azonban egy teljesen új szintre emelte a hatékonyságot.

A Critical Kush az OG Kush agyi és meglehetősen sativa-szerű hatását is tartalmazza a Critical erőteljes kanapéhoz láncoló tompításán kívül - a "vegyél egy high-t és kapj egyet ingyen” klasszikus forgatókönyv. Azok a termesztők, akik szívós, erőteljes és jó hozamú törzset keresnek szabadtérre, nem hoznak rossz döntést a Critical Kush-sal. A szeptember végén esedékes jutalmak hatalmasak: akár 550g/növény terméshozam kültéren, hosszan tartó és intenzív hatás, valamint egy 20%-os átlagos THC-szinttel rendelkező végtermék.

Critical Kush

Critical Kush
Critical x OG Kush
500 - 550 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 hetek
THC: 20%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
100 - 140 cm
Szeptember vége
Energikus, Fizikailag pihentető, Hosszantartó

Vásároljon Critical Kush

4. SWEET ZZ

A Sweet ZZ a saját verziónk a legendás Zkittlezből. Gyümölcsös aromájával és zamatos ízével minden édesség-kedvelő kannabisztermesztő legnagyobb kedvence.

A Grape Ape és a Grapefruit utódaként ennek az indica-domináns hibridnek a virágzása mindössze 7–9 hétig tart, így szeptember végén leszüretelheti a növényt szabadtéren. Ehhez jobb, ha hoz egy extra zsákot, mivel ez a hölgy jó körülmények között akár 600 g/növény termést is elérhet.

Bár a Sweet ZZ indica-domináns, hatása határozottan az elme, nem pedig a test felé irányul. Felemelő gondolatok hullámai és jó közérzet jellemzi. A citrusfélék, a bogyós gyümölcsök és az édesség finom ízeivel együtt egy fantasztikus füstölés során a boldogság fizikai megtestesülése jön el. Még jó, hogy ez a 15–20% THC nem túl erős. Így sokáig élvezheti ízét és hatását, mielőtt elérné a visszatérési pontot.

Sweet ZZ

Sweet ZZ
Grape Ape x Grapefruit
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 hetek
THC: 22%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
160 - 200 cm
Szeptember vége
Megnyugtató, Tompa

Vásároljon Sweet ZZ

5. FAT BANANA

A Fat Banana-val az RQS tenyésztőinek sikerült hibridizálniuk a legnagyobb és legkövérebb Banana OG példányokat. Ez a Kush törzs gyümölcsös ízekkel csábít, és hihetetlenül erős füstjével kifekteti a kanapén.

Tökéletes a szabadban történő termesztéshez - törzsnek körülbelül 7–8 hétre van szüksége a virágok megérleléséhez. Ha minden jól megy, akkor szeptember közepéig növényenként 500g-ot szüretelhet.

A Fat Banana egyike azoknak a kúszónövény fajtáknak, amit lassítani akar. A high enyhe eufórikus hullámmal kezdődik, amely ínycsiklandozó gyümölcsös ízekkel jár, ami nagyon megnehezíti a joint újbóli letételét. Könnyű elfelejteni, hogy a törzs rendkívül erős, akár 25% THC-t is tartalmazhat. Még mielőtt észrevenné, elhatalmasodik az erős fizikai tompulás és a teljesen kikapcsolva ragasztja a kanapéra.

Fat Banana

Fat Banana
Banana x OG Kush
350 - 400 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 10 hetek
THC: 25%
Sativa 30% Indica 70%
450 - 500 gr/plant
170 - 200 cm
Szeptember vége
Megnyugtató

Vásároljon Fat Banana

SZERETNE NAGYSZERŰ KANNABISZT TERMESZTENI 2020-ban?

Ha szívesen kezdene bele egy fantasztikus fű termesztésébe 2020-ban, nézzen szét a webáruházunkban található nagyszerű magvak között. Itt, a Royal Queen Seedsnél sokféle kannabiszmagot tartunk beltéri és kültéri termesztéshez, beleértve a feminizált kannabiszmagokat, az önvirágzó magokat és a CBD-ben gazdag kannabiszmagokat!

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.