Pineapple Kush

A Pineapple Kush szakértelemmel keresztezett, nagyon népszerű növény. Felmenő variánsait is nagyon sokan kedvelik. Nem összekeverendő a szintén tropikus, ananászos ízű Pineapple Express-szel.
 5/5 (56) Write a review
€ 25.00 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping

Ez a variáns attól különleges, hogy a hatása nagyon erős. Ezt a tulajdonságát annak köszönheti, hogy a jól ismert OG Kush-nak a leszármazottja. Annak ellenére, hogy a Pineapple Kush annyira nem hathatós, mint az OG, figyelemre méltó a szellemi hatása.

Indica dominanciája miatt és magas CBD:THC aránya miatt elsősorban azoknak ajánljuk, akik szorongással vagy ezzel kapcsolatos nehézségekkel, pl. migrénnel, PMS-sel, vagy általános stresszel küzdenek. A Pineapple Kush orvosolja a figyelemzavaros hiperaktivitást és az étvágytalanságot is. A növénynek a hatása főleg szellemi, de egy kicsit a testben is érezhető - a variáns egyik vonzereje az, hogy alkalmas orvosi célú nyugtatásra. Mivel ezenkívül az íze is nagyszerű, kezdő és tapasztalt szmókereknek egyaránt ajánljuk. Ezekből a cannabis-magokból olyan növények lesznek, amelyek különféle céloknak és igényeknek is megfelelnek.

Ennek a variánsnak az egyik legnagyobb vonzereje az édes, erősen ananászos íze (a nevéből következtethetően), amely enyhén vaníliás és mentolos. Vannak szmókerek, akiket karamellára is emlékezteti az aromája. Az illata erős és gyümölcsös. Amint már említettük, az OG Kush arról ismert, hogy a világ egyik leghathatósabb variánsa. A Kush-nak ez a gyümölcsös változata szintén nagyon erős, de a fizikai hatása nem annyira hangsúlyos, mint a felmenő variánsáé. A szellemi jellegük azonban összehasonlítható, emiatt a Pineapple Kush-t azoknak is ajánljuk, akik fejben ható betépésre vágynak, de nem akarnak fizikailag elfáradni tőle.

A jól termesztett beltéri növények magassága várhatóan 70-120 cm lesz, a kültérieké pedig 120-180 cm. A várható hozam beltéren négyzetméterenként kb. fél kiló, kültéren pedig növényenként 500 g (szárítva). Ezek feminizált magok, tehát mindegyikből virágzó nő ivarú növény lesz. Normális körülmények között a virágzás 8 hét vegetálás után megkezdődik. Ha kültéren termeszt, szeptember végére érdemes betervezni a szüretet.

Ha olyan variánsra vágyik, amely jóízű, édes illatú, és relaxáló, szellemi hatással bír, erősen ajánljuk önnek a Pineapple Kush-t. Ha van kedve megkostolni, ne hagyja ki.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Hozam beltéren: 500 - 550 gr/m2
 • Hozam kültéren: 500 - 550 gr/plant
 • Magasság beltéren: 70-120 cm
 • Magasság kültéren: 120-180 cm
 • Virágzási: 7 - 8 hetek
 • Szüreti hónap: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Pineapple x O.G. Kush
 • Típus: Sa 20% In 80% Ru 0%
 • Hatás: Nyugtató és ízzel teli
 • Climate: Cold
   

  By V. M. on 05/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Really good
  Comment : This was my first plant, the yield was good and it had a really nice and relaxing high. I recommend!!!

  By N. S. on 08/May/2017 :
  (5)

  Title : Bella kush
  Comment : Belle plante en croissance , manque plus qu'à voir une fois en floraisons

  By M. V. on 08/May/2017 :
  (5)

  Title : Excellent produit
  Comment : Variété vraiment excellente, la meilleure pour ma part!

  By H. A. on 19/Apr/2017 :
  (5)

  Title : C'est de la BOMBE bébé !
  Comment : Surtout ne pas hésiter ! c'est du lourd

  By B. M. on 13/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Pineapple kush
  Comment : I actually got a good yield from one of 2 my plants and 2nd plant got tiny buds but packed full of purple buds. The first plant that grew 5ft tall gave off nice sweet buds with bright orange hairs and while the 2nd plant grew 3.5ft tall but had nice purple buds. Enjoyed smoking them

  By R. P. on 10/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Bon produit
  Comment : Bonne variété qui offre une belle vigueur tout au long du développement de la plante, passe très bien en smoke avec le goût typique de la kush avec une saveur fruity en supplément, je recommande !

  By L. A. on 03/Apr/2017 :
  (4)

  Title : Excellente
  Comment : Bonne production gout différent tres bien pour changer

  By R. A. on 31/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Frutty
  Comment : This strain is so sweet and frutty !!!!! Love it !!!!! Yield is littlle less than critical but worth it

  By P. P. on 17/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Sehr gut
  Comment : Sehr gute und gedeihende Pflanze

  By R. D. on 21/Feb/2017 :
  (5)

  Title : leichter grow
  Comment : ziemlich leichter grow mit gutem ertrag und sehr sehr kurzer bluetezeit...intensiver body stone mit angenehmer entspannung, definitiv weiter zu empfehlen!

  By R. W. on 06/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Super
  Comment : von der Keimung bis zur ernte hat alles super geklappt.

  By N. J. on 23/Jan/2017 :
  (5)

  Title : PiNaPpL3 kUsH
  Comment : No problems at all during veg/flow just water and some nutrition. Beautiful flowers that smells wonderful and taste is heavenly fruitiness too, dry upside down and no manicure aprox 1week for a great smoke experience.

  By T. K. on 10/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Pineapple
  Comment : Wery good seed for10 come 10 and strong strain and I can wait still hi gona finish flowering and drying out and smoke my sweet flowers.

  By A. B. on 09/Jan/2017 :
  (5)

  Title : 5 star
  Comment : The seed has germinated very well and the plant looks very healthy and bushy! Royal queen seed has become my go to seed shop from now on!

  By N. J. on 05/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Pineapple
  Comment : Fast germination and growing fast, can't wait to see the end results :-)


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.