Pineapple Kush

34 Customer reviews Write a review
€ 25.00 tax incl. In stock

Payments methods: VisaMasterBank transfer and Cash

Free shipping
A Pineapple Kush szakértelemmel keresztezett, nagyon népszerű növény. Felmenő variánsait is nagyon sokan kedvelik. Nem összekeverendő a szintén tropikus, ananászos ízű Pineapple Express-szel.

Ez a variáns attól különleges, hogy a hatása nagyon erős. Ezt a tulajdonságát annak köszönheti, hogy a jól ismert OG Kush-nak a leszármazottja. Annak ellenére, hogy a Pineapple Kush annyira nem hathatós, mint az OG, figyelemre méltó a szellemi hatása.

Indica dominanciája miatt és magas CBD:THC aránya miatt elsősorban azoknak ajánljuk, akik szorongással vagy ezzel kapcsolatos nehézségekkel, pl. migrénnel, PMS-sel, vagy általános stresszel küzdenek. A Pineapple Kush orvosolja a figyelemzavaros hiperaktivitást és az étvágytalanságot is. A növénynek a hatása főleg szellemi, de egy kicsit a testben is érezhető - a variáns egyik vonzereje az, hogy alkalmas orvosi célú nyugtatásra. Mivel ezenkívül az íze is nagyszerű, kezdő és tapasztalt szmókereknek egyaránt ajánljuk. Ezekből a cannabis-magokból olyan növények lesznek, amelyek különféle céloknak és igényeknek is megfelelnek.

Ennek a variánsnak az egyik legnagyobb vonzereje az édes, erősen ananászos íze (a nevéből következtethetően), amely enyhén vaníliás és mentolos. Vannak szmókerek, akiket karamellára is emlékezteti az aromája. Az illata erős és gyümölcsös. Amint már említettük, az OG Kush arról ismert, hogy a világ egyik leghathatósabb variánsa. A Kush-nak ez a gyümölcsös változata szintén nagyon erős, de a fizikai hatása nem annyira hangsúlyos, mint a felmenő variánsáé. A szellemi jellegük azonban összehasonlítható, emiatt a Pineapple Kush-t azoknak is ajánljuk, akik fejben ható betépésre vágynak, de nem akarnak fizikailag elfáradni tőle.

A jól termesztett beltéri növények magassága várhatóan 70-120 cm lesz, a kültérieké pedig 120-180 cm. A várható hozam beltéren négyzetméterenként kb. fél kiló, kültéren pedig növényenként 500 g (szárítva). Ezek feminizált magok, tehát mindegyikből virágzó nő ivarú növény lesz. Normális körülmények között a virágzás 8 hét vegetálás után megkezdődik. Ha kültéren termeszt, szeptember végére érdemes betervezni a szüretet.

Ha olyan variánsra vágyik, amely jóízű, édes illatú, és relaxáló, szellemi hatással bír, erősen ajánljuk önnek a Pineapple Kush-t. Ha van kedve megkostolni, ne hagyja ki.

 • THC: 18%+-
 • CBD: Low
 • Hozam beltéren: 500-550gr m2
 • Hozam kültéren: 500-550 grams per plant dried
 • Magasság beltéren: 70-120 cm
 • Magasság kültéren: 120-180 cm
 • Virágzási idő: 7-8 weeks
 • Szüreti hónap: Szeptember vége
 • Genetikai háttér: Pineapple x O.G. Kush
 • Típus: Sativa: 20% Indica: 80%
 • Hatás: Nyugtató és ízzel teli
   

  By David M. on 24/Oct/2016 :

  Title : great plants and lovely smoke
  Comment : This strain grew well and was easy to manage she did stretch a little when turned over to 12/12 but nothing to bad . The smoke was superb and exactly like the pineapple I tried in the dam . Would definitely put this on the to do list !

  By A B. on 19/Oct/2016 :

  Title : Sterk spul
  Comment : In Zuid Europa buiten gezaaid op 1 mei; geoogst op 1 oktober. Planthoogte 2,20 meter. Zeer gezonde plant; eenvoudig te kweken. Plant geeft in bloeifase een indringende geur af. Plant moet daarom vèr van behuizing gekweekt worden. Royale oogst van ongeveer 650 gram met volle buds. (Let wel: mediterrane kweek!) Heb kleine portie (nog onvoldoende gedroogd) één keer via vaporizer geprobeerd; daarna ruim een uur compleet stoned op bed gelegen. ;-0

  By antoine V. on 14/Oct/2016 :

  Title : de la kush ;-)
  Comment : germination rapide

  By Patrick M. on 17/Aug/2016 :

  Title : beste
  Comment : Sehr tolle starke Pflanze. Intensives Ananas Aroma.

  By Wojciech M. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Mael L. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Tilmann S. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Simon P. on 04/Apr/2016 :

  Title : Top Strain
  Comment : This is one of the best strains i ever had. Fantastic smell, good yield,... I recomend it.

  By Dimitri V. on 26/Feb/2016 :

  Title : super super super
  Comment : i like the pineapple verry mutch .nice full taste and great feeling end yield thx royal queen for this one

  By gregory V. on 11/Feb/2016 :

  Title : Good
  Comment : Un gout tropical au top . Je la conseil

  By Ladislao P. on 11/Feb/2016 :

  Title : Pianta stupenda
  Comment : Piante forti e vigorose, 20 cm in 20 giorni, molto seri e gentili nel servizio e nell'assistenza, sono dei professionisti fidatevi

  By jens V. on 02/Dec/2015 :

  Title : pineapple kush
  Comment : Sweet cannabis !! good yield but needs a little bit of experience too grow !

  By Cesar L. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Klaudia L. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Michael J. on 30/Jul/2015 :

  Title : Great so far
  Comment : Only few weeks in but as always with royal queen seeds every one of them popped great and stupidly fast, under 24 hours and they had a good inch, and I'm only a few weeks in so far but they are healthy as possible all very similar looking phenos and no deformities. I love this site


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Customers who bought this prodcuts also bought:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

Check out

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.