RQS Cheese kannabisz válogatás

A Cheese törzs tagjai már évtizedek óta szuper, egyedi aromákkal és izgalmas high élménnyel kápráztatják el a kannabisz rajongókat. Ezek a fajták rendkívül erőteljes illatukról híresek, amelyek az ízletes, kristályos rügyekből származnak. Ezt a családot az Egyesült Királyságban fejlesztették ki, amikor az underground termelők aktívan foglalkoztak a Skunk genetika finomításával. Az évek során a legintenzívebb és legsajtosabb Skunk fenotípusok kiválasztása után, a Skunks teljes átalakuláson ment keresztül és a hírhedt Cheese-zé alakult. Ezek a (leginkább) indika-domináns hibridek intenzív energiával és optimista derűlátással kényeztetik. Nézzük meg hát a piac legizgalmasabb Cheese fajtáit.

ROYAL CHEESE (GYORS VIRÁGZÁSÚ)

** Royal Cheese (Gyors virágzású) az a típusú törzs, ami simán megérdemli az "Őfelsége" megszólítást. Ennek az aromás növénynek a nemesítését éppen ez a szándék, a klasszikus, királyi fenség terjesztése indokolta, hogy érett sajt aromái, amelyek azonnal rabul ejtik az orrot, minél szélesebb körbe eljussanak. Létezését annak köszönheti, hogy egy régimódi Skunk szerelembe esett az Afghan növényekkel, a többi pedig már történelem.
**royal cheese - https://www.royalqueenseeds.com/feminized-cannabis-seeds/140-royal-cheese-fast-flowering.html

A beltéri termesztők ennél a növénynél nagyjából 150 cm-es magassággal számolhatnak. A kültéri termesztők viszont akár 250 cm-es növényeket is megfigyelhetnek, amelyeknél szükséges lesz a kötözők használata, tekintettel a bugák nagyságára. A virágzási szakasz kb. 6-8 hétig tart, habár néhány termesztő időnként még 2 héttel tovább hagyja virágzani, hogy még erőteljesebb hatást érjen el.

ROYAL CHEESE AUTOMATIC

Ez a lelkes Cheese automata virágzó növény nagyon rövid idő alatt fejleszt rügyeket. Azoknak a termesztőknek, akik a lehető leggyorsabban szeretnék feltölteni a tárolóedényeiket sajtos kannabinoidokkal, érdemes komolyan fontolóra kell venniük, hogy ezt a növényt bevonják a termesztésbe. A mag elvetésétől a betakarításig ** A Royal Cheese Automatic 10 héten belül befejezi életciklusát, teljesen érett és trichomákkal borított rügyeket fejleszt, amelyek pihentető, fizikailag nyugtató érzéseket váltanak ki.
**Royal Cheese Automatic - https://www.royalqueenseeds.com/autoflowering-cannabis-seeds/177-royal-cheese-automatic.html

Ez a növény viszonylag kicsi termetű, nem haladja meg a 100 cm-t; egy kis titok-növény. Mivel kicsire nő és gyorsan virágzik, pont megfelelő fajta a kezdő termesztők számára. Egyszerűen csak öntözni kell a növényeket, biztosítani számukra a megfelelő tápanyagellátást, és szeretni kell őket. Tudjuk, hogy ez giccsesen hangzik, de tényleg a szeretet az, amit a Royal Automatic Cheese igényel, ezt el kell fogadnia.

BLUE CHEESE

A **Blue Cheese úgy hangzik, mintha illat tekintetében a legintenzívebb kannabisz változatról beszélnénk, pedig a "Blue" kifejezés itt nem a kéksajtokon jelenlévő penészre utal, hanem a Blueberry genetikára, ami jellemző erre a fajtára. A sajtos és áfonyás aromák valami igazán különleges élménnyel zavarják össze a fogyasztót. A fizikai érzések mellett érdekes, merengő gondolatok tárulnak fel ennek az indika-domináns finomságnak a fogyasztása során.
**Blue Cheese - https://www.royalqueenseeds.com/feminized-cannabis-seeds/219-blue-cheese.html
Beltéren a Blue Cheese 100-160 cm-s magasságúra, kültéren pedig 140-200 centisre nő meg. Ez egy viszonylag alacsony fotoperiodikus törzs, amely 7-8 hét alatt fejezi be a virágzást. A Blue Cheese kültéren stabilan hozza az 500-550 g/növény mennyiségű termést. Főként az alacsony termetéhez viszonyítva hatalmas mennyiségű ízletes, gyönyörű kristályos takaróval borított rügyeket terem.

BLUE CHEESE AUTOMATIC

Amikor a Cheese, a Blueberry és a ruderalis genetika úgy döntött, hogy feloldódik egy tantrikus hármasban, akkor jött létre a Blue Cheese Automatic. Ennek a Cheese változatnak az agyi és felemelő hatásai a a Blue Cheese Automatic természetéből fakadó vad gondolatokat ébresztenek a felhasználók között. Az édes és a gyümölcsös ízek kellemes kannabinoidos kezelést nyújtanak a rajongóknak.
**Blue Cheese Automatic - https://www.royalqueenseeds.com/autoflowering-cannabis-seeds/312-blue-cheese-automatic.html
A magvetéstől a szüretelésig a Blue Cheese Automatic 9-10 hét alatt jut el ezekhez a teljesen érett, gyümölcsös és sajtos rügyekhez. Ez egy kistermetű fajta, alig 40-70 cm-res magasságot ér el beltéren, és 60-110 centisre nő a szabadtéri termesztés során. Ez a tökéletes "luxus" a gerilla termesztőknek, akiknek valami kis titkos fajtára van szüksége a tevékenységéhez. A szabadtéri termesztők kb. 60-110 g termésre számíthatnak növényenként, míg a beltéri termesztők 325-375 g-ot szüretelhetnek négyzetméterenként.

FAST EDDY AUTOMATIC CBD

Ez a változat akkor született, mikor eldöntöttük, hogy összevegyítjük a Cheese-t, a Juanita la Lagrimosa-t és a ruderalis genetikát egy egyszerű, CBD-ben gazdag hibriddé, mint ** Fast Eddy Automatic CBD. Ez a fajta 9% THC-t és nagy mennyiségű CBD-t kínál, megteremtve a két nagy kannabinoid keresett egyensúlyát. A hatása meglehetősen lágy és tiszta, kellemes nyugtató érzéssel. Az ebben a növényben megjelenő citrusos ízek tökéletesen kiegészítik a frissítő élményt.
** Fast Eddy Automatic CBD - https://www.royalqueenseeds.com/medical-cannabis-seeds/328-fast-eddy.html
A beltéri termelők 400-450 g / m² rüggyel lesznek megáldva, míg a szabadtéri gazdálkodóknak körülbelül 80-130 g termésre lehet számítaniuk növényenként. Ez az autovirágzó fajta 8-9 hét után fejezi be az életciklusát, és tökéletes azoknak a termesztőknek, akiknek gyorsan szükségük van egy adag CBD-vel telt rügyre.

 

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.