RQS Cheese kannabisz válogatás

A Cheese törzs tagjai már évtizedek óta szuper, egyedi aromákkal és izgalmas high élménnyel kápráztatják el a kannabisz rajongókat. Ezek a fajták rendkívül erőteljes illatukról híresek, amelyek az ízletes, kristályos rügyekből származnak. Ezt a családot az Egyesült Királyságban fejlesztették ki, amikor az underground termelők aktívan foglalkoztak a Skunk genetika finomításával. Az évek során a legintenzívebb és legsajtosabb Skunk fenotípusok kiválasztása után, a Skunks teljes átalakuláson ment keresztül és a hírhedt Cheese-zé alakult. Ezek a (leginkább) indika-domináns hibridek intenzív energiával és optimista derűlátással kényeztetik. Nézzük meg hát a piac legizgalmasabb Cheese fajtáit.

ROYAL CHEESE (GYORS VIRÁGZÁSÚ)

Royal Cheese (Gyors virágzású) az a típusú törzs, ami simán megérdemli az "Őfelsége" megszólítást. Ennek az aromás növénynek a nemesítését éppen ez a szándék, a klasszikus, királyi fenség terjesztése indokolta, hogy érett sajt aromái, amelyek azonnal rabul ejtik az orrot, minél szélesebb körbe eljussanak. Létezését annak köszönheti, hogy egy régimódi Skunk szerelembe esett az Afghan növényekkel, a többi pedig már történelem.

A beltéri termesztők ennél a növénynél nagyjából 150 cm-es magassággal számolhatnak. A kültéri termesztők viszont akár 250 cm-es növényeket is megfigyelhetnek, amelyeknél szükséges lesz a kötözők használata, tekintettel a bugák nagyságára. A virágzási szakasz kb. 6-8 hétig tart, habár néhány termesztő időnként még 2 héttel tovább hagyja virágzani, hogy még erőteljesebb hatást érjen el.

Royal Cheese Fast Flowering Royal Queen Seeds

Royal Cheese (Fast Flowering)

Royal Cheese (Fast Flowering)

Genetic background Old School Skunk x Afghani
Yield indoor 550 - 600 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 6 - 8 weeks
THC strength THC: 17% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 40% Sativa, 60% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 550 - 600 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 200 cm
Harvest time Early October
Effect A combination of stoned + high

Buy Royal Cheese (Fast Flowering)

ROYAL CHEESE AUTOMATIC

Ez a lelkes Cheese automata virágzó növény nagyon rövid idő alatt fejleszt rügyeket. Azoknak a termesztőknek, akik a lehető leggyorsabban szeretnék feltölteni a tárolóedényeiket sajtos kannabinoidokkal, érdemes komolyan fontolóra kell venniük, hogy ezt a növényt bevonják a termesztésbe. A mag elvetésétől a betakarításig A Royal Cheese Automatic 10 héten belül befejezi életciklusát, teljesen érett és trichomákkal borított rügyeket fejleszt, amelyek pihentető, fizikailag nyugtató érzéseket váltanak ki.

Ez a növény viszonylag kicsi termetű, nem haladja meg a 100 cm-t; egy kis titok-növény. Mivel kicsire nő és gyorsan virágzik, pont megfelelő fajta a kezdő termesztők számára. Egyszerűen csak öntözni kell a növényeket, biztosítani számukra a megfelelő tápanyagellátást, és szeretni kell őket. Tudjuk, hogy ez giccsesen hangzik, de tényleg a szeretet az, amit a Royal Automatic Cheese igényel, ezt el kell fogadnia.

Royal Cheese Automatic

Royal Cheese Automatic

Royal Cheese Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Cheese x Ruderalis
Yield indoor 425 - 475 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 15% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 30% Sativa, 50% Indica, 20% Ruderalis/td>
Yield outdoor 160 - 210 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 120 cm
Harvest time 9 - 10 weeks after planting
Effect Physically stoned

Buy Royal Cheese Automatic

BLUE CHEESE

A Blue Cheese úgy hangzik, mintha illat tekintetében a legintenzívebb kannabisz változatról beszélnénk, pedig a "Blue" kifejezés itt nem a kéksajtokon jelenlévő penészre utal, hanem a Blueberry genetikára, ami jellemző erre a fajtára. A sajtos és áfonyás aromák valami igazán különleges élménnyel zavarják össze a fogyasztót. A fizikai érzések mellett érdekes, merengő gondolatok tárulnak fel ennek az indika-domináns finomságnak a fogyasztása során.

Beltéren a Blue Cheese 100-160 cm-s magasságúra, kültéren pedig 140-200 centisre nő meg. Ez egy viszonylag alacsony fotoperiodikus törzs, amely 7-8 hét alatt fejezi be a virágzást. A Blue Cheese kültéren stabilan hozza az 500-550 g/növény mennyiségű termést. Főként az alacsony termetéhez viszonyítva hatalmas mennyiségű ízletes, gyönyörű kristályos takaróval borított rügyeket terem.

Blue Cheese Royal Queen Seeds

Blue Cheese

Blue Cheese

Genetic background Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 100 - 160 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 19% Sativa, 80% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 140 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, physically and mentally

Buy Blue Cheese

BLUE CHEESE AUTOMATIC

Amikor a Cheese, a Blueberry és a ruderalis genetika úgy döntött, hogy feloldódik egy tantrikus hármasban, akkor jött létre a Blue Cheese Automatic. Ennek a Cheese változatnak az agyi és felemelő hatásai a a Blue Cheese Automatic természetéből fakadó vad gondolatokat ébresztenek a felhasználók között. Az édes és a gyümölcsös ízek kellemes kannabinoidos kezelést nyújtanak a rajongóknak.

A magvetéstől a szüretelésig a Blue Cheese Automatic 9-10 hét alatt jut el ezekhez a teljesen érett, gyümölcsös és sajtos rügyekhez. Ez egy kistermetű fajta, alig 40-70 cm-res magasságot ér el beltéren, és 60-110 centisre nő a szabadtéri termesztés során. Ez a tökéletes "luxus" a gerilla termesztőknek, akiknek valami kis titkos fajtára van szüksége a tevékenységéhez. A szabadtéri termesztők kb. 60-110 g termésre számíthatnak növényenként, míg a beltéri termesztők 325-375 g-ot szüretelhetnek négyzetméterenként.

Blue Cheese Automatic Royal Queen Seeds

Blue Cheese Automatic

Blue Cheese Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Blueberry x Cheese x Ruderalis
Yield indoor 325 - 375 g/m2
Height indoor 40 - 70 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 16% (aprox.) / CBD: Low
Blend 35% Sativa, 40% Indica, 25% Ruderalis
Yield outdoor 60 - 110 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 110 cm
Harvest time 9 - 10 weeks after planting
Effect Cerebral and uplifting

Buy Blue Cheese Automatic

FAST EDDY AUTOMATIC CBD

Ez a változat akkor született, mikor eldöntöttük, hogy összevegyítjük a Cheese-t, a Juanita la Lagrimosa-t és a ruderalis genetikát egy egyszerű, CBD-ben gazdag hibriddé, mint  Fast Eddy Automatic CBD. Ez a fajta 9% THC-t és nagy mennyiségű CBD-t kínál, megteremtve a két nagy kannabinoid keresett egyensúlyát. A hatása meglehetősen lágy és tiszta, kellemes nyugtató érzéssel. Az ebben a növényben megjelenő citrusos ízek tökéletesen kiegészítik a frissítő élményt.

A beltéri termelők 400-450 g / m² rüggyel lesznek megáldva, míg a szabadtéri gazdálkodóknak körülbelül 80-130 g termésre lehet számítaniuk növényenként. Ez az autovirágzó fajta 8-9 hét után fejezi be az életciklusát, és tökéletes azoknak a termesztőknek, akiknek gyorsan szükségük van egy adag CBD-vel telt rügyre.

Fast Eddy Automatic CBD

Fast Eddy Automatic

Fast Eddy Automatic

Genetic background Cheese x Juanita la Lagrimosa x Ruderalis
Yield indoor 80 - 1302
Height indoor 60 - 100
Flowering time 6 - 7 săptămâni
THC strength THC: 9%(aprox.) / CBD: Ridicat
Blend 50% Sativa, 40% Indica, 10% Ruderalis
Yield outdoor 80 - 130 g/plantă (uscată)
Height outdoor 80 - 120 cm
Harvest time 8 - 9 săptămâni after sprouting
Effect Limpede, Analgezic

Cumpără Fast Eddy Automatic

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.