The RQS Blog

.By Miguel Ordoñez


Gondolkozott már azon, hogyan készíthet hasist? Ez az egyik leghatékonyabb elérhető kannabiszt ermék. Néhány meglehetősen unalmas folyamat eredménye, de nem lehetetlen egyedül elkészíteni - korántsem az! Valójában otthon is legyárthatja saját hasis készletét, ha megfelelő eszközök állnak rendelkezésére.

Felkeltettük az érdeklődését? Nos, kedves olvasó, sokkal többet kínálunk Önnek. A cikk átolvasása után sokkal többet fog tudni arról, hogy mi is a hasis valójában. Ezután végigvezetjük Önt a hasis készítésének különböző folyamatain, ezáltal képet kaphat arról, mi is a preferált módszer.

Related story

Mi az a hasis?

Dióhéjban íme a hasis: amikor a trichómákat leválasztja a kannabisznövényről, hasist kap. De mi az a trichóma, kérdezi? Nézze meg a szőrszerű szerkezeteket a rügyek felületén. Ahogy azt sejtette, ezek a trichómák.

Ha még nem látta közelről a trichómákat, próbálja nagyító vagy mikroszkóp alá tenni a rügyeket, és nézze meg magának. Ők az a ragacsos gyanta is, amelyet az ujjai között érez, és minden jó dolog bennük van, amit szeret - a terpének, valamint az imádott THC és a CBD.

Bár a legtöbb trichóma az érett kannabiszvirágokon található, kisebb koncentrációban az egész növényről beszerezhetők. Sok termesztő megmenti a „trimmjét” (kannabisz szárak, levelek stb.), hogy az összes trichómát ki tudja nyerni, ezekből étel készülhet, vagy amint hamarosan részletezzük, hash.What Is Hash?

Hasis vs Kief

A közelmúltig a trichómákat egyszerűen „kief”-ként emlegették, amely a homokhoz hasonló finom por formájában jelenik meg.

A hasis a kannabisznövényből kivont és sokféle folyamatnak kitett kief mellékterméke. Számos kivonatkészítési módszer létezik, amelyeket a cikk következő részében tárgyalunk, de jellemzően melegítéssel és nyomás alá helyezéssel jár, amelynek végeredménye hajlékony gömb vagy lapos tégla.

Azok az emberek, akik szeretik a koncentrátumokat, és egy egyszerű, megfizethető kivonási lehetőséget részesítenek előnyben, elsődleges kiindulópontként a kiefet használják. Nagyon pszichotróp és meglehetősen könnyen beszerezhető.

A kannabisz növény mely részeiből lehet hasist készíteni?

A kannabisz összetettebb, mint gondolná. A növény több különböző részét is felhasználhatja a trichómák előállításához:

 • Hím növények: A termesztők általában eldobják a hím kannabisz növényeket, hogy elkerüljék a nőivarú növények beporzását. De még ne dobja ki hímjeit, mert házi készítésű hasis előállításához felhasználhatja őket. Noha a kannabinoidok össztartalma alacsonyabb, mint a női növényekben, a trichómákat mégis jól lehet használni.
 • Legyezőlevelek: Ezek a kannabisznövény legnagyobb és legismertebb levelei. Nem tartalmaznak annyi kiefet, mint a cukorlevelek, de értékesek hasis készítéséhez.
 • Cukorlevelek: Ezek nagyon kicsi, tüskés levelek, amelyeket a virágokba ágyazva találnak. Cukorleveleknek hívják őket, mert a felületükön trichómák finom porát tartalmazzák.
 • Szárított rügyek: Ez a legjobb megoldás. A szárított rügyeket általában a száraz rostálás során használják, amely a hasis készítésének egyik legegyszerűbb módszere is.

Hogyan készül a hasis?

A hasis készítése nagyvonalakban meglehetősen egyszerű. Mint már korábban említettük, magában foglalja a kief összegyűjtését és téglává, tömbbé vagy gömbbé formálását különféle mechanizmusok segítségével. Mielőtt mélyebbre ásnánk magunkat a különféle gyártási módszerekben, fedezzük fel az oldószer alapú és az oldószer nélküli hasis közötti fő különbségeket.

Oldószer nélküli módszerek

Ez a hash készítés hagyományos módja, amely nem tartalmaz oldószereket. Ehelyett mechanikus eszközöket alkalmaz, azaz egyszerűen a kezeket, illetve szitát használ. Ez utóbbi esetben csak fogja a szárított füvet, és dörzsölje át a szitán a trichómák leválasztásához.

Miután a trichómákat egy rakás kief-fé változtatta, gyúrja őket gombócokká, melegítse fel és préselje különböző formákba - gömb, tégla, vagy kígyó alakúvá.

Oldószer alapú módszerek

Az oldószerek használatával létrehozott hasis a modernebb módja a dolgoknak. Ebben a folyamatban butánt, propánt vagy CO₂-t használnak, hogy kivonják a kannabinoidokat és terpéneket a trichómákból.

Mielőtt a hasis biztonságosan felhasználható lenne, az oldószer maradékot ki kell öblíteni. A BHO (bután hasis olaj) esetében forró lemez segítségével viasszá kell változtatnia, vagy vákuumszárító kamrán keresztül kell átdolgoznia. Nagyon gyúlékony, éppen ezért nagyon veszélyes, így ezt a módszert nem ajánlott otthon elvégezni.

Hogyan készítsünk hasist otthon: Különböző módszerek

Szerencsére ebben a cikkben a hasis készítésének biztonságosabb módszereire fogunk összpontosítani. Az alábbiakban bemutatunk néhány kivonatkészítési technikát, amelyek nem tartalmaznak oldószereket.

Kézi görgetés

Ez a módszer eléggé magától értetődő. Ahogy a neve is mutatja, a kézi görgetős módszer nagy mennyiségű kannabisz kezelését foglalja magában. Ezt a módszert jellemzően szárított, érett rügyekkel hajtják végre.

A rügyeket a tenyerei közt görgetve hamarosan egy réteg ragacsos fekete gyanta képződik. Ha már képes kis hasis gömböket kialakítani, tudni fogja, hogy elegendő anyagot gyűjtött össze, .

Itt fontos megjegyezni: mivel a kezét használja, számoljon azzal, hogy az anyag a bőréről is összegyűjti az olaj és a szennyeződés egy részét. Tehát közvetlenül mielőtt nekikezdene, feltétlenül mossa meg jól a kezét.

Cipő módszer

A cipő módszer kis mennyiségű kiefet tömörít hasissá meglehetősen egyszerűen. Ahogy a neve is sugallja, cipőt is kell hozzá használni.

Eszközök

 • Öt gramm kief
 • Kis darab szalag
 • Pergamenpapír vagy celofán
 • rajzszeg
Hogyan készítsünk otthon hasist

Elkészítés

1. Tekerje az anyagot szorosan pergamenpapírba vagy celofánba. Használja a szalagot, hogy a csomag ne tudjon kibomlani. Kerülje a műanyag zacskók használatát, mert a hasis hajlamos ragaszkodni hozzá.

2. Rajzszeg segítségével üssön át egy kis lyukat a csomagoláson, hogy a beszorult levegő kiszivároghasson. Győződjön meg róla, hogy biztonságosan van lezárva.

Hogyan készítsünk otthon hasist

3. Miután a csomagot szorosan bezárta, tegye a cipője sarkába. Érdemes csizmát vagy bármilyen kemény talpú, zárt lábbelit használni, mert sokkal jobbak a préseléshez.

Hogyan készítsünk otthon hasist

4. Az a súly, amellyel járás közben ránehezedik, testének hőjével együtt hozzájárul a hash formába nyomásához. Ez a módszer legalább 15 percet, de akár egy órát is igénybe vehet.

Hogyan készítsünk otthon hasist

Kiefből hasist

Csakúgy, mint a listán szereplő első módszer, a kief hasissá préselése is többnyire kézi munka. Ez a legkényelmesebb módszer, mert nincs szükség külön felszerelésre - de készüljön fel, mert ez elég húzós feladat. Ha még nem szokott hozzá ehhez a módszerhez, akkor számíthat arra, hogy fájni fog a keze.

Ehhez a folyamathoz érdemes közepes, vagy jó minőségű kiefet használni. A könnyebb formázás érdekében győződjön meg róla, hogy frissen van szitálva, és nincs benne növényi anyag.

Elkészítés

1. Mérjen ki kis mennyiségű kiefet. Onnan fogja tudni, hogy megfelelő a mennyiség, ha a halom tökéletesen illeszkedik a tenyerébe (ez általában néhány grammot jelent).

Hogyan készítsünk otthon hasist

2. Dolgozzon ezzel a kis halommal, mégpedig úgy, hogy addig forgatja a tenyerében, amíg egyetlen szilárd darabba tömörül. További körülbelül tíz percig dörzsölje a tenyerei között, egészen addig, míg észleli a sűrűség változását.

Hogyan készítsünk otthon hasist

3. Csomagolja be az anyagot celofánba, és ellenőrizze, hogy szorosan le van-e zárva, és hogy ne legyen benne felesleges levegő. Ezt követően göngyölje bele az anyagot néhány réteg nedves ruhába, újságba vagy papírtörlőbe.

Hogyan készítsünk otthon hasist

4. Tegye bele egy felmelegített serpenyőbe nagyon alacsony hőfokon. Ügyeljen arra, hogy gyakran fordítsa meg. Nem kell túl sokáig melegítenie. Csak annyira, hogy az anyag összeálljon.

Hogyan készítsünk otthon hasist

Sík, vagy más néven száraz szitálás

A sík szűrés nagyon egyszerű és egyértelmű módszer. Csak a szárított növényre és egy szitára lesz szüksége. Körülbelül ennyi.

Ne feledje, hogy minél kisebb lyukú szűrővel dolgozik, annál tisztább minőségű kivonatot kap. Az elért minőség és mennyiség a használt eszközöktől függ.

Fontos lépés, ne felejtse, hogy előtte jó néhány órára fagyassza le a kannabisz készletét. Ezzel megkönnyíti a trichómák elválását a növénytől.

Elkészítése

1. A folyamat megkezdéséhez tegye a szitát egy sima és tiszta felületre. tegye a rügyeket/levágott növényi részeket a szita tetejére.

Hogyan készítsünk otthon hasist

2. Óvatosan, körkörös mozdulatokkal dörzsölje át az anyagot a szitán. Látni fogja, hogy az összes trichóma a szita alá hullik.

Hogyan készítsünk otthon hasist

3. Folytassa ezt a folyamatot, amíg csak szükséges. Onnan tudja majd, hogy elég, ha a trichómák a levágott részek teljes tömegének körülbelül 10%-át adják.

Hogyan készítsünk otthon hasist

Turmix-módszer

Ahogy a neve is sugallja, ehhez a módszerhez robotgépre lesz szüksége. De, mint a száraz szitáláshoz, kézi szűrő is kelleni fog.

Elkészítés

1. Tegye bele a levágott növényi részeket a turmixgépbe, és adjon hozzá vizet, amíg az el nem lepi az összes zöldet. Adjon hozzá egy marék jeget, és keverje össze egy percen keresztül.

2. Rövid keverés után öntse a masszát egy üvegedénybe a szűrőn át, amely szitaként működik. Hagyja úgy az üveget körülbelül egy órán át. Ez idő alatt látni fogja, hogy a trichomák megtelepszenek az üveg alján. Ez azt jelenti, hogy jó úton jár.

3. Körülbelül a víz ⅔-át öntse ki, de ügyeljen arra, hogy megakadályozza ezeknek a trichómáknak a kiömlését. Töltse fel az üveget jeges vízzel, és ismét hagyja állni öt percig. Öntse le újra a viz ⅔-át, és ismételje meg ezt a folyamatot még négyszer-ötször.

How to Make Hash at Home

4. Miután kiöntött annyi vizet, amennyit csak tud, fogjon egy kávéfiltert és öntse át rajta az oldatot, hogy a trichómákat elválassza a víztől. Préselje ki a felesleges vizet, és hagyja megszáradni a kief-et.

How to Make Hash at Home

Ez elég unalmas folyamat, de a kiszáradt kief már a végtermék. Nincs szükség több melegítésre vagy préselésre, már használhatja is, akár egy jointban, akár egy bongban.

Szárazjég hasis, avagy buborék hasis

A buborék hasis módszert tartják a legtisztább oldószer nélküli hash-készítési eljárásnak (a szárazjeget itt nem tekintik „igazi” oldószernek), mivel a végtermék gyakorlatilag nulla növényi anyagot tartalmaz.

Eszközök

 • Szárazjég
 • Nagy vödör
 • Egyre finomabb lyukacsos tasakok (73 μm a legtisztább gyantáért)
 • Hitelkártya
 • Pollen sajtoló (opcionális)
Hogyan készítsünk otthon hasist

Elkészítés

1. Tegye a levágott növényi anyagot, vagy a virágot egy nagy vödörbe a szárazjéggel együtt. Keverje és rázza néhány percig, hogy a gyanta mirigyek elkülönüljenek a növényi anyagtól.

How to Make Hash at Home

2. Tekerje a lyukacsos tasakokat a vödör teteje köré. Fordítsa a vödröt fejjel lefelé, hogy minden a tasakokba hulljon, és helyezze egy nagy, sík és tiszta felületre.

3. Rázza a vödröt néhány percig, amíg azt nem látja, hogy a felszín borostyánszínű lesz a ráhulló portól.

4. Fogjon egy kártyát vagy bármilyen lapos és kemény anyagot, és ezzel kaparja össze az összes terméket (immár gyantát).

5. Ahhoz, hogy a gyantából hasis legyen, helyezze az összegyűjtött anyagot egy pollenprésbe, így szép kis kief érméket kaphat.

How to Make Hash at Home

Forróvizes palack módszer

A forróvizes palack módszer hasonló a kézi készítéshez. A különbség azonban, hogy itt több hőre van szükség ahhoz, hogy a viaszos kutikula leolvadjon minden trichóma fejről.

Felszerelés

 • Celofán vagy pergamenpapír
 • Borosüveg
Hogyan készítsünk otthon hasist

Elkészítés

1. Tegye a gyantát a celofán vagy a papír tetejére, majd hajtsa azt félbe. Forraljon fel egy kis vizet, és töltse meg vele a borosüveget. Hagyja öt percig hűlni.

How to Make Hash at Home

2. Tegye a borosüveget a gyantával töltött csomag tetejére, és hagyja ott 30 másodpercig. Látni fogja, ahogy a gyanta színe sötétebbé válik.

How to Make Hash at Home

3. Minimális nyomással a meleg palackot görgesse a papír fölött. A kezétől származó nyomás és az üvegből származó hő segítségével a gyantának viszonylag könnyedén meg kell olvadnia.

4. Fordítsa meg a papírt a másik oldalára, és ismételje meg ugyanezt a folyamatot.

How to Make Hash at Home

5. Miután ez a folyamat befejeződött, a gyantának úgy kell kinéznie, mint egy lapított, ragadós és fényes húspogácsa. Hajtsa vissza a papírt, és préselje át mégegyszer, mielőtt használni kezdi.

How to Make Hash at Home

Charas

Ez a módszer pontosan úgy zajlik, mint a kézi görgetés, azzal a különbséggel, hogy a charas-hoz nem érlelt rügyeket használnak. A legtöbb termesztő félretesz néhány levágott részt olyan növényekből, amelyek 2-3 hétre vannak a teljes érettségtől. Mások azonban megvárják a betakarítási időt.

A kézi görgetéshez hasonlóan a charas módszer a rügyek gyengéd dörzsölése a tenyerei között, egészen addig, amíg egy vastag réteg meg nem jelenik. Ha ez megvan, kaparja le, és íme: kész a termék, amelyet a jointokban, bluntban, pipában vagy bongban hozzáadhat kedvenc rügyeihez.

Mechanikus dob

Azok számára, akiknek van rá pénze, és szeretnék, ha egy gép végezné el helyettük a munkát, a mechanikus dob módszer lesz a legmegfelelőbb Lényegében száraz szitálási módszer, de egy bonyolult és hatékony készüléket használ.

Így működik: a levágott növényi részeket egy edénybe teszi, amely egy nagy szitával van lefedve. Ezután a gép rázni kezdi a tartályt, hogy az összes trichómát leválassza a növényről - de vegye figyelembe, hogy ez a módszer csak a kief kinyerésére szolgál. Még egy pollenprésre is szüksége lesz, hogy termékét hasis-érmékké változtassa.

A legjobb eredmény elérése érdekében körülbelül három órán keresztül fagyassza a kannabiszt, mielőtt betenné a gépbe.

Hogyan szárítsa ki a hasist

A hasis szárítása és érlelése elengedhetetlen minőségének megőrzése érdekében. A nedves tárolás csak a gombák vagy a penész kialakulásának folyamatát indítja el.

A buborék hasis különösen igényli a megfelelő szárítást és érlelést a kielégítő eredmény érdekében. Ahhoz, hogy a kief-et megszabadítsa a nedvességtől, a legjobb, ha szétteríti egy pergamenpapírral bélelt karton darabon. Azáltal, hogy szétteríti, növeli a felületét, így felgyorsítja a folyamatot, és a karton pedig felszívja a nedvességet a kiefből. Ügyeljen arra, hogy buborék hasisát hűvös, sötét környezetben szárítsa.

Szárítás után itt az ideje érlelni a hasist, bármilyen formában, ami önnek megfelel (például hasis-érmék). Jó opció a pergamenpapírban, ellenőrzött nedvességtartalmú üvegedényekben történő tárolás, ez segít érlelni az ízét és aromáját.

Válassza ki az Ön számára megfelelő hasis készítési módszert

Csak a rendelkezésre álló erőforrásoktól és az Ön preferenciáitól függ, hogy melyik kivonatkészítési módot választja. Van-e pénze bonyolultabb gépekre, és ha van rá, hajlandó-e költeni rá?

Némi pénzt kell majd áldoznia szitára, hálós tasakra, és szárazjégre, de megvan az előnye, hogy a saját otthonában kényelmében készíthet hasist. És ami a legjobb: valóban nem olyan nehéz.

Remélhetőleg ez a cikk sikeresen végigvezeti Önt a hasis-készítés folyamatán. Sok szerencsét!

A LEGJOBB TÖRZSEK A HASIS KÉSZÍTÉSHEZ

ROYAL GORILLA

Ha egy adag friss hasis készítésén gondolkodik, mindenképpen fontolja meg a Royal Gorilla használatát, de csakis akkor, ha képes a hatalmas mennyiségű THC-t kezelni. Ez a szörny egy ambiciózus termesztő projekt eredménye, melyben a Sour Dubb, a Chem Sis és a Chocolate Diesel törzsek szerepelnek. Ez a törzs nem ismer kegyelmet, azonnali és tartós high-t kínál, 5%-os THC értékével. Ráadásul genetikai összetétele 50% sativa genetikából és 50% indica genetikából áll, erőteljes hatása egyensúlyt teremt a test és az elme között. A sativa elemek felébresztik az agyat, és megnyitják a kapukat a mélyreható kreatív gondolkodás és a problémamegoldás előtt, míg az indica részek meleg és megnyugtató érzést sugároznak az izmokba.

Ez a díjnyertes fajta a növekedési ciklus virágzási fázisában nagy mennyiségű gyantát pumpál ki magából, így álomtörzsnek számít azon termesztők számára, akik szeretik kézzel kidörzsölni a virágból a hasist. Ez a rendkívül pszichoaktív hasis gömbökké és tömbökké formálható, amelyek kellemes földes és fenyős illatokat árasztanak. A Royal Gorillának a meleg éghajlatn kedvez, és ha biztosítja az alábbi feltételeket, még több hasishoz való gyantát fog előállítani. A termőhelyiségekben vagy sátrakban nevelkedett szobanövények 160 cm-es magasságot érnek el és négyzetméterenként akár 550g termést hoznak, feltételezve, hogy megfelelő megvilágítást és tápanyagokat kapnak. A nagyobb szabadtéri terekben termesztett növények kissé magasabbra, 170cm-re nőnek, és akár 600g/növény hozamot is produkálnak. A termesztők október közepén számíthatnak a virágok betakarítására és levágására. A Royal Gorilla virágzási ideje 8–9 hét.

Royal Gorilla

Royal Gorilla
23_genetic background_1 Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 - 160 cm
25_flowering time_1 8 - 10 hetek
29_THC_1 THC: 27%
28_Type Blend_1 Sativa 50% Indica 50%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 130 - 170 cm
27_harvest period_1 Október közepe
22_Effect_1 Megnyugtató, Tiszta

Vásároljon Royal Gorilla

SOUR DIESEL

A hasis az eufórikus és zizgő állapot előidézésről ismert, ezért csak olyan genetikát érdemes választani, amelyben ezek a hatások hangsúlyosak A Sour Diesel minden bizonnyal megfelel ennek a célnak. Ez a sativa-domináns törzs 70% sativa és 30% indica genetikából áll, ami tüzes és energikus hatást jelent, amely együtt jár a jó minőségű hash „felső” hatásával. Ez a fajta a törzsek sokféleségének az eredménye, ideértve az Original Diesel-t, az Northern Light-ot, a Shiva-t és a hawaii fajokat. A virágával megspékelt joint tiszta fejű, világos hatást eredményez, ami fokozza az éberséget és a kritikus gondolkodást. Az e virágok felhasználásával készített hasis fűszernövény aromákat és savanykás ízeket mutat.

A Sour Diesel kicsi és kompakt élénkzöld virágokat nevel, amelyek szép, formás rögöket alkotnak. Ha alaposan megvizsgálják, a termesztők örömmel tapasztalják, hogy nagyszámú trichómája van, amelyek nagy mennyiségű pszichoaktív gyantát pumpálnak. Emiatt a tulajdonsága miatt nagyon hatékony hasis-növény. Egyszerűen csak dörzsölje le róla a jó dolgokat. A Sour Diesel enyhe vagy meleg éghajlaton érzi legjobban magát, és jól működik beltéren és szabadban is. A szobanövények bőséges 475–525g/m² hozamot kínálnak, és 90–160cm közötti magasságúra nőnek. A kültéri növények 600g/növény hozamot és 200cm magasságot érnek el. A szabadban termesztett növények október végén készen állnak a betakarításra és a feldolgozásra. A Sour Diesel virágzási ideje 10–11 hét, de megéri a várakozást.

Sour Diesel

Sour Diesel
23_genetic background_1 Original Diesel x (Northern light x Shiva x Hawaiian)
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 - 160 cm
25_flowering time_1 10 - 11 hetek
29_THC_1 THC: 19%
28_Type Blend_1 Sativa 70% Indica 30%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 150 - 200 cm
27_harvest period_1 Október vége
22_Effect_1 Fizikailag pihentető, Tiszta

Vásároljon Sour Diesel

ICE

Az ICE, más néven Indica Crystal Extreme, az óriási mennyiségű trichóma-gyártásáról kapta a nevét. A törzs hatalmas, gömbszerű virágai úgy néznek ki, mintha havazás után lennének, de valójában az csak hatalmas mennyiségű gyanta! Ezt a példányt mintha teljes egészében hasis-készítésre tervezték volna; minden dörzsölés viszkózus gyantaréteget ragaszt a kézfejére. Szinte pillanatok alatt összejön egy klassz golyó. Nagyszerű hasis genetikája az Afghan, a Northern Light, és a Skunk szülő-törzsekből származik. Ez a mix egy nagyon indica-domináns törzset hozott létre, amelynek beszívásakor azonnali testi high-t tapasztalunk. A hatás pihentető, meditatív és terápiás. Ha este, egy gyertyafényes szobában szívjuk ezt a hasist, akkor azonnal jegyet váltunk a megnyugtató eufóriára. Minden slukkot fűszerek, gyógynövények és menta ízei gazdagítanak. A 18%-os THC-érték kielégítő high-t biztosít, amely nem túl intenzív.

Az ICE beltérben és szabadban egyaránt jól növekszik, és mindkét környezetben kifizetődő eredményeket kínál. A szobanövényektől 450g/m² hozamra, és 120cm magasságra számíthatunk. Kültéri társaik 500–550g-ot teremnek növényenként és magasabbra, mintegy 200cm-re nőnek fel. Várhatóan szeptember folyamán szüretelheti le a szabadtéri növényeket. Az ICE virágzási ideje 8-10 hét.

ICE

ICE
23_genetic background_1 Afghan x Northern Light x Skunk
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 8 - 10 hetek
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 90%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 150 - 200 cm
27_harvest period_1 Szeptember
22_Effect_1 Fizikailag pihentető, Tompa

Vásároljon ICE

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.