By RQS Editorial Team

TOP 10 lebilincselő kannabisztörzs

Top 10 Couch Locking Strains

Az a helyzet a kannabisszal, hogy a sok különböző törzs eltérő intenzitású, különböző érzéseket vált ki. Lehet, hogy ön olyan törzsre vágyik, amely egy kicsit nevetgélőssé vagy szociálisabbá teszi. Lehet, hogy a kreativitás vagy a fókusz fejlesztése a cél. Alkalmanként azonban lehet, hogy semmi másra nem vágyik, mint teljesen betépni, lefeküdni a kanapéra, megenni az ÖSSZES rágcsát, és végignézni egy teljes sorozatot.

Miért akarna egy lebilincselő törzset?

Néha ez a legjobb, ha stresszes, vagy nehéz hete van a munkahelyen, vagy csak el akarja felejteni az összes problémáját. A "lebilincselő" törzsek nagyszerűek lehetnek azok számára is, akik krónikus vagy tartós fájdalomtól szenvednek - ez a törzs végre segíthet nekik kikapcsolódni és megtalálni a módszert az alvásra. Ha úgy tűnik, hogy ilyesmire van szüksége, olvasson a 10 legjobb kanapéhoz láncoló törzsünkről és találja meg azt, amelyik a legjobban illik a pihenéséhez.

1.Orion F1

Orion F1

Ez az automatikusan virágzó F1 hibrid fajta rövid virágzási időszakával, kellemes terpénprofiljával és erőteljes hatásaival igazán megérdemel egy helyet a termesztőhelyiségben. Ezen kívül az Orion kivételes genetikai örökséggel büszkélkedhet - felmenői közé tartozik a Blue Mammoth Auto, a Blue Dream és az Amnesia. És ha ez még nem lenne elég - ez a szupersztár törzs az összes F1-es fajták közül a legjobb hozamokkal büszkélkedhet

Az ízletes, ritka terpénprofilnak köszönhetően - amely hatalmas mennyiségű mircént, ocimént és farnezént tartalmaz - a frissesség és az édesség jellegzetes keverékére számíthat az ízlelőbimbóin, akár dohányzik, akár bongozik. Az Orion F1 ellazítja és tiszta nyugalomba burkolja. A magas THC-szint és a csipetnyi CBG összeolvad a terpének kiváló keverékével, hogy eltompítsák a testet.

[View_product Id="618"]

2.El Patron

El Patron

Az El Patron az AMG (Amnesia Mac Ganja) és a Shiva utódja. Az AMG egy sativa-domináns törzs, 22%-os THC-szinttel, ami agyi high-t stimulál. Ezzel szemben a Shiva egy indica törzs, amelynek többféle gyógyhatása is van és terápiás élvezetet nyújt. Az El Patron néven ismert szerelemgyermekük egy jól kidolgozott sativa domináns (60/40%) hibrid, tele THC-vel és gyümölcsös terpénekkel. Az El Patron jól növekszik beltéren és szabadban egyaránt. Az indica genetika az alacsony, bokros megjelenésben mutatkozik meg.

Az El Patron a sativa zümmögése és az indica által okozott high közötti édes pontot találja el, szinte tökéletes egyensúlyt biztosítva. A kezdeti agyi high gyorsan beáll, befolyásolja az éberséget és fokozza a kreativitást. Ez hamarosan észrevehető átmenet nélkül alakul testi nyugalommá, amely elősegíti az önvizsgálatot és a szemlélődést. Ez egy fantasztikus társasági fajta, miközben kikapcsolódni is ideális. Az El Patrons testes íze, fűszeres citrusos és kush illata remekül passzol a sütikbe és édes ételekbe.

El Patron
AMG x Shiva
450 - 500 gr/m
90-130 cm
9 - 10 hetek
THC: 22%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
140 - 200 cm
Október vége
Energikus, Tompa

Vásároljon El Patron

3.Candy Kush Express

title="Candy Kush" />

A Sweet Special és az OG Kush utódja. 40% sativa és 60% indica tartalmával ez a törzs egy egyenletesen kiegyensúlyozott hibrid. A Sweet Special stabil növekedéséről és édes ízéről ismert. A legenda szerint az OG Kush egy híres indica-domináns törzs, amely a kimondhatatlanul erős Afghani Kush leszármazottja. Ez az ős világszerte ismert nyugtató hatásairól, amelyek erősen a kanapéhoz láncolják a használókat

A felemelő és mélyen ellazító hatások egyedülálló keveréke ez a törzs. Az alacsony dózisú CBD segít szabályozni a THC súlyát. A Candy Kush Express gyors virágzása lenyűgöző, hét hét alatt készen is áll. Még a kezdő termesztők is meglepően könnyűnek találják a sűrű, jó minőségű rügyek gyors termesztését.

Candy Kush Express (gyorsan virágzó)
Sweet Special x O.G. Kush
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 9 hetek
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Szeptember eleje
Fizikailag pihentető, Tompa

Vásároljon Candy Kush Express (gyorsan virágzó)

4.Critica

Critical

Nagy termés, rövid virágzási idő, jó füst. A Critical kielégíti a „készpénztermesztőt” és az ínyencet is. Egy indica-domináns fajta (60%/40%) a lenyűgöző Afghani és a Skunk leszármazottja. Visszafogott termete alkalmassá teszi a diszkréten termesztők számára is.

Kiváló betépést okoz, amely ellazult, nehéz, fizikailag pihentető állapotba hozza. Cukorka, föld, gyümölcs, fenyő és pézsma: ezzel a törzzsel sokféle ízt élvezhet egyszerre. Robusztus és zamatos, mégis édes földességre számíthat, míg a high megnyugtató és ellazító hatású. Nagyszerű stressz okozta álmatlanság és szorongás esetén - ez a törzs csontokig ható nyugalmat okoz.

Critical
Afghani x Skunk
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 hetek
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Szeptember vége
Fizikailag pihentető, Nehéz, Tompa

Vásároljon Critical

5.Blue Mystic

Blue Mystic

A legendás Blueberry és Northern Light alkotta ezt az indica-domináns, aromákkal teli fajtát. A Blueberry díjnyertes törzs, amely egyedülálló, édes ízéről és erőteljes kanapéhoz láncoló hatásáról ismert.

A Northern Light egy klasszikus, amely Afghan és Thai örökségének köszönhetően évtizedek óta segít betépni. Az így kapott "Blue Mystic" 80%-os indica genetikai profillal és legalább 18%-os THC-szinttel rendelkezik. A Blue Mystic boldogító elégedettséget, mély ellazulást és gyengéd inspirációt hoz magával. A Blue Mystic tökéletes választás a nyúlós napokhoz és estékhez, amikor egyedül, vagy a barátokkal pihen.

Bokros termetű Blue Mystic élénk, édes ízekkel nyolc hét után kész a betakarításra, Ha pedig egy kicsit tovább érni hagyja, erősebb test-tompító hatást érhet el.

Blue Mystic
Oregon Blueberry x Northern Light
375 - 425 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 hetek
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
400 - 450 gr/plant
180 - 220 cm
Október
Tompa

Vásároljon Blue Mystic

6.Somango XL

Somango XL

A Somango XL-t úgy alkották meg, hogy egy erőteljes, klasszikus high-jal elégítse ki az igényeket anélkül, hogy mindez fáradtságérzettel járna. Két produktív és robusztus növényből, a Somangoból és a Critical 47-ből készült. Ennek a hibridnek a népszerűsége egyre erősebb.

Az utóhatás nagyon gyorsan jelentkezik, és a békés tisztaság megnyugtató érzését idézi elő fáradtság nélkül. A 18%-os THC-t tartalomnak köszönhetően a high erős és több órán át is eltarthat. Kiváló fajta ha inspirációra és kreativitásra van szüksége.

A feminizált Somango genetikai aránya 25% sativa és 75% indica. Bármilyen tapasztalattal rendelkező termesztő számára alkalmas, a növény fejlődése nagyon tömör; a kifejlett növényeken lágy lila árnyalatú foltok és finom kristályréteggel beszórt rügyek láthatók, amelyeket nyolc hét virágzás után lehet betakarítani.

Somango XL
Somango x Critical 47
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 hetek
THC: 18%
Sativa 25% Indica 75%
550 - 600 gr/plant
120 - 200 cm
Szeptember vége
Energikus, Tompa

Vásároljon Somango XL

7.Sweet ZZ Auto

Sweet ZZ Auto

Az automatikusan virágzó törzseket könnyű termeszteni, a fotoperiódusos törzsek viszont jobb termést adnak. A Sweet ZZ Auto egyesíti ezeket a tulajdonságokat egy egyszerűen termeszthető növényben, amely vetekszik a legtöbb fotoperiódusos törzzsel.

A prémium szülői törzseket a kivételes terméshozam és íz érdekében választottuk ki. A Zkittlez-t díjnyertes íze, illata és az indica high relaxáló hatása miatt választották. A Diesel Auto tökéletes választás volt a prémium önvirágzó genetikához. A Sweet ZZ Auto túlnyomórészt a testre tompítóan ható high-t ad.

Ez a törzs 18%-os THC-szintjével nyugtató hatással bír, amely megszüntet minden szorongást és stresszt. A lazító terpének között megtaláljuk a kariofilént, limonént, valamint fűszeres és borsos jegyeket.

Sweet ZZ Auto
Sweet ZZ x Diesel Auto
350 - 400 gr/m2
70-120 cm
6 - 7 hetek
THC: 18%
Sativa 35% Indica 60% Ruderalis 5%
90 - 175g/plant
100 - 120 cm
9 - 11 hét a csírázás után
Tompa

Vásároljon Sweet ZZ Auto

8.White Widow Auto

White Widow

A White Widow egy másik törzs, amely sok más közkedvelt fajta vázlatának is beillik. A White Widow Automatic bizonyos tekintetben az eredeti javított kiadása. Kompakt méretű, gyorsabb növekedésre és valamivel erőteljesebb testi tompulásra számíthat a korábban megszokottnál.

Az eredeti változathoz hasonlóan, amelyet egy őshonos brazil sativa és egy gyantában gazdag dél-indiai indica keresztezéséből tenyésztettek ki, ez az auto is 65% indica és 35% sativa genetikát tartalmaz. A White Widow Automatic keserű és földes tónusokat ötvöz, hogy finom élményt nyújtson. A friss, citrusos ízek mellett fenyő íz és érezhető.

15% körüli THC-értékével ez az automata törzs nyugis high-t hoz, ami tompítóbb, erősebb testi hatással jár, mint a normál, feminizált változat, és összetéveszthetetlen, kanapéhoz bilincselő érzést biztosít. Mivel azonban az összhatás nem olyan erős, a White Widow Automatic-ot több célra - nappalra vagy estére is választhatja.

White Widow Auto
White Widow x ruderalis
400 - 450 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 hetek
THC: 14%
Sativa 40% Indica 40% Ruderalis 20%
190 - 240 gr/plant
50 - 110 cm
10-12 hét a csírázás után
Fizikailag pihentető, Tompa

Vásároljon White Widow Auto

9.Royal Cheese Auto

Royal Cheese Auto

A Royal Cheese-t sokan szeretik egyedülállóan csípős, sajtos aromája és íze miatt. Ezt a legendás indica-domináns törzset most egy kisebb és könnyebben kezelhető csomagban élvezheti. Ez az "isteni" automata a Cheese és a Royal Critical brutális keveréke a cannabis ruderalis szívós génjeivel kombinálva.

A Cheese törzscsalád - hála az 1990-es évek Egyesült Királyságában zajló rave-életének- legendás, és továbbra is az egyik legkülönlegesebb terpénprofillal rendelkezik. Az eredetihez hasonlóan ez az automatikus törzs is sajtos, földes és különböző fűszeres aromákat és intenzív ízeket áraszt. A Royal Cheese Automatic kiváló választás azok számára, akik az automatikusan virágzó fajták által kínált könnyű termesztés előnyeire vágynak.

A Cheese Auto maximum 100 cm magasra nő, és kiváló körülmények között bőkezűen terem. Az átlagosan 18%, vagy több THC keményen üt. A hatása a klasszikus kanapé-zár "rágcsa és nyugi". Készüljön fel egy erős fizikai hatásra, amelyet boldog, eufórikus érzés követhet.

Royal Cheese Auto
Cheese x Royal Critical x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 hetek
THC: 15%
Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
160 - 210 gr/plant
60 - 120 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Fizikailag pihentető, Tompa

Vásároljon Royal Cheese Auto

10.Bubble Kush Auto

Bubble Kush Auto

A Bubble Kush Automatic egy indica domináns fajta, amely az OG Kush erős indica hatásainak, a Bubble Gum finom, édes ízeinek és a Critical Automatic könnyen termeszthető génjeinek átgondolt keresztezéséből származik.

Ezeket a tömör és ragadós bimbókat 10-11 héttel a csírázás után gyűjtheti be. Könnyen termeszthető beltéren vagy kültéren - ez a nagyszerű törzs kiváló terméshozammal jutalmazza meg. Ráadásul a Bubble Kush Automatic tekintélyes, 16% körüli THC-szintet produkál. Ez azt is jelenti, hogy miközben betép és pihen, nem zuhan át túl messzire a másik oldalra, ahol semmi produktív munkát nem tud végezni.

Ehelyett az ellazult hangulat mellett bizonyos fokú tisztaságot és kreativitást tapasztal majd. A Bubble Kush földes, gyümölcsös, borsos és fenyős terpénprofilt ad, átható ízélménnyel gazdagítva a pihentető hangulatot. Remek "középút" arra az esetre, ha pihenni szeretne, de azért nemcsak a pizzásfiú csengetésére akar feltápászkodni!

Bubble Kush Auto
Bubble Gum x O.G. Kush x Critical Automatic
350 - 400 gr/m2
70-100 cm
6 - 8 hetek
THC: 16%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
120 - 170 gr/plant
100 - 140 cm
10-11 hét a csírázás után
Álmos, Tompa

Vásároljon Bubble Kush Auto

Lebilincselje, vagy ne bilincselje le?

Vannak napok, amikor egy kicsit jobban kell a nyugi, mint máskor, és ez az az időszak, amikor a kanapéhoz láncoló, "lebilincselő" törzsek lesznek a legjobb barátai. Ha helyesen használja őket, erőteljes stresszoldó hatásai nagyon előnyösek, de az egyes törzsek némileg eltérő hatást fejtenek ki. Ráadásul az autogenetika bevonásával sokak számára elérhetőbb a termesztés, mint valaha! Reméljük, hogy van ezen a istán valami, ami több órányi lelki és fizikai pihenést biztosít majd önnek a kanapén. Csak ügyeljen arra, hogy legyen sok harapnivaló a keze ügyében.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.