Top 10 könnyen termeszthető kannabisz fajta

Cannabis grow

Semmihez sem hasonlítható az az elégedettség, amit a saját marihuána szüretelésekor érezhetünk. Persze nem mindenkinek okoz örömet a folyamatos kihívás, amelyek elé a bonyolultabb fajták gondozása állítja a termesztőket. Szerencsére a termesztés bonyolultsága nem áll arányban a minőséggel. Számos olyan fajta létezik, amely egyszerűen termeszthető és kiváló minőségű termést hoz. Így a kezdő termesztők is, vagy azok, akik egyszerűen csak egy könnyű menetre vágynak, sikerrel járhatnak. Itt a top 10 egyszerűen termeszthető fajta a Royal Queen Seedstől.

EZEKET FONTOLJUK MEG HA KANNABISZT TERMESZTÜNK

Napjainkban a különböző fajták nagyon eltérnek ízben, terméshozamban, de még akár színben is. De ha ön egyike azoknak, akik saját kannabiszt szeretnének fogyasztani, nagyon fontos, hogy egyéb tényezőket is figyelembe vegyen, amelyek befolyásolják a termést. Ilyen például a környezet páratartalma, a virágzás hossza, vagy, hogy a fajta szabadban vagy beltérben terem jobban. Fontos megvizsgálni más elemeket is, mint például, hogy a rügyek hogyan viselik a hideg időjárást vagy szárazságot, a lehetséges penészesedést és a rovarfertőzést.

Vannak olyan fajták, amelyek alkalmasabbak kezdő termesztők számára. Az automata virágzású növényekről például alig nyolc hét alatt termés szüretelhető. Ez, a ruderalis genetika természetes rugalmasságával kombinálva jól illeszkedik azokhoz az emberekhez, akik először próbálnak termeszteni, valamint azokhoz, akik különösen türelmetlenek.

A ruderálisok a fényciklusoktól teljesen függetlenül kezdenek virágozni, egyedül az eltelt idő befolyásolja őket. Ez ugye azt is jelenti, hogy az újoncoknak eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódniuk.

Ha ön csak most debütál termesztőként, vagy csak egy egyszerű termesztésre vágyik, íme néhány fajta, amelyeket viszonylag egyszerű gondozni és kiváló minőséget biztosítanak.

Northern Light NORTHERN LIGHT

Ez az indica domináns törzs a legnépszerűbb választás a kezdő termesztők között - és egyike a kannabisz világ legendáinak. Ez lényegében egy közepes méretű növény, amely beltéren akár 1,6 m-re is nőhet, és mindössze 8 hetes virágzás után szüretelhetünk róla. A fajta gyökerei Afganisztánba és Thaiföldre vezethetők vissza, fogyasztása erős és tartós bizsergő élményt okoz. Többszörös díjnyertes, kezdőknek, veteránoknak és ínyenceknek is ajánlott.

Royal Gorilla ROYAL GORILLA

Ez a fajta nem éppen a terméshozamáról híres, de ezért a hiányosságért bőségesen kárpótolnak a nagyszerű minőségű bugák. A Royal Gorilla beltérben 160-170 cm magasra is megnő, és akár a 27% -ot is elérheti a THC tartalma. Ez olyan erőt jelent, amely még a legtapasztaltabb dohányosnak is beüt, így bár könnyű termeszteni, az erőteljes élményekről sem kell lemondani.

Easy Bud EASY BUD

Ahogy a neve is sugallja, mi sem lehet könnyebb, mint az Easy Bud termesztése. Ez a fehér indica és az auto-virágzó ruderalis keresztezéséből létrejött fajta bárhol termeszthető, és a csírázás után legfeljebb 9 héten belül betakarítható. A beltérben 60 cm-re nő, és 12% -os THC-tartalmat termel - mindez a kezdők számára is tökéletes választást jelenthet. Egy kicsi, egyszerűen termeszthető növény kellemes élményekkel - akár azoknak is, akik simán csak egy könnyű lazulásra vágynak.

Skunk XL SKUNK XL

Ez a hibrid fajta az 1970-es években kifejlesztett klasszikus Skunk változat nosztalgikus verziója. 50% -os indica és 50% Sativa összetevőivel a Skunk XL hű maradt a kolumbiai és a mexikói gyökereihez. Ez egy nagyon alacsony gondozás-igényű fajta, amelyet beltéren és kültéren is lehet termeszteni, 7-8 hetes virágzási idővel. A Skunk XL édes és gyümölcsös ízeiről ismert, és 17% THC tartalmával valóban a kannabisz-kedvelők egyik kedvence.

Royal Jack ROYAL JACK AUTOMATIC

Azok számára, akik ez erős rügyeket preferálják, a Royal Jack Automatic a tökéletes választás. Amint azt a neve is jelzi, ez a Sativa domináns hibrid egy automata, ráadásul ezek közül is az egyik legkönnyebben kezelhető, metszeni sem kell. A rendkívül hideg időjárást is jól bírja, így szabadban is termeszthető, ha Ön éppen úgy szeretné. A szabadban akár 80 cm-es magasságúra is megnőhet, és 9-10 hetet vesz igénybe, hogy az ültetést követően betakarításra készen álljon.

White Widow WHITE WIDOW

A Skunk XL-hez hasonlóan a White Widow története is az 1990-es évekből származik. Ez az 50-50-es hibrid fajta először Hollandiában vált népszerűvé, és a hírhedt legendás holland fajták közé tartozik. A White Widow nagyszerű választás az új termesztők számára, mivel az optimálisnál kedvezőtlenebb időjárási viszonyok között is jól fejlődik a szabadban. Ha azonban beltéren termesztjük, akár 500 g / m² termést is betakaríthatunk. Tiszta, citrus ízű és 19% THC-vel büszkélkedik. Határozottan az egyik legnépszerűbb kedvenc.

Critical CRITICAL

Ha Ön egy könnyen termeszthető fajtát keres nagy hozammal, akkor kezdésnek a Critical tökéletesen megfelel. Legfontosabb tulajdonsága a nagyon gyors, alig 7 hetes virágzási idő, így ideális azon termesztők számára, akiknek csak korlátozott idő áll rendelkezésére. Bár szabadban is termeszthető, a Critical beltéren termesztve hozza a legjobb formáját - akár 600 g / m2 termést is betakaríthatunk róla. Édes aromája és mentás íze nagyszerű azok számára, akiknek különösen fontosak az ízek.

Special Queen 1 SPECIAL QUEEN 1

Egyike a leggazdaságosabb és legegyszerűbben termeszthető fajtáknak. A Special Queen a másik alacsony gondozásigényű fajta, mely nagy népszerűségnek örvend a kezdők és a veteránok között is. Mindössze 7-8 hetes virágzás és szabadtéren akár 550 g/növény termés - egy állandó klasszikus. 18%-os THC tartalma hosszantartó testi-élményt és könnyed relaxálást biztosít.

Lemon Shining Silver Haze LEMON SHINING SILVER HAZE

A Lemon Shining Silver Haze ideális választás azoknak, akik kevésbé csapadékos területen élnek. Ez a hibrid sativa domináns, 8-9 hetes virágzási idővel és akár 1 kg fogyasztható terméssel kecsegtet akár szabadtéri, akár beltéri termesztésről beszélünk. A THC szintje 21% és édes, citromos cukorkás ízt hagy a szájban füstölés után.

Royal AK SOMANGO XL

Ezt a fajtát kifejezetten azokra az egyénekre fejlesztették ki, akik a tiszta agyi stimulációt részesítik előnyben. A Somango XL a Critical 47 és a Somango kombinációja, és akár hűvös, kevésbé kedvező 
körülmények között is termeszthető. A szabadban termesztett növény két méteresre is megnőhet, növényenként 600 gramm hozammal. Ezt az indica-domináns növényt a legjobb szeptember végén szüretelni, ilyenkor a leghatékonyabb.

Azok számára, akik első alkalommal vágnak bele a termesztésbe, ez a tíz fajta lehet a legalkalmasabb, ezek okozzák a legkevesebb fejfájást. Boldog termesztést!

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.