By Steven Voser

Szükség lehet a kannabisz szagának elrejtésére, hogy elkerülje a saját marihuána termesztésének jogi vagy társadalmi következményeit. Vannak diszkrét termesztő eszközök, amelyek szénszűrőket tartalmaznak, bár ez sem tuti módszer, hogy titokban tartsa a termesztőhelyiséget. Attól függ, hogy mennyi hely áll rendelkezésére és mennyi pénzt tud befektetni. Ha van rá lehetősége, jobb, ha az elhasznált szűrt  levegőt a szomszédoktól távol engedi ki. Ha csak néhány növényt termeszt, egy nyitott üveg RQS gél 4–6 hétig semlegesítheti a szagokat.

Ha készen áll arra, hogy kannabiszt termesszen a saját otthonában, akkor készüljön fel arra is, hogy - különösen virágzáskor - a növények valamennyire szaglani fognak. Ha ön gyakran foglalkozik kannabisszal, előfordulhat, hogy érzéketlen lesz a szagokra. Annyira megszokja, hogy előfordulhat, hogy nem veszi észre a ruháján vagy a haján. Tegyen rendszeres óvintézkedéseket annak érdekében, hogy az egész ház friss és tiszta maradjon, ugyanakkor a termesztőteret is alaposan szellőztesse ki. Ha egy másik szaggal próbálja meg elfedni az aromájukat, fennáll a veszély, hogy pusztán két zavaró szag keletkezik.

Az egyik dolog, amit tehet, hogy megszünteti a probléma forrását, azaz olyan törzsek termesztését választja, amelyek eredendően kevésbé szagosak. Meglepően nagy választékot talál, ha ilyen törzseket keres. Azonban még ezek is árasztanak annyi illatot, amellyel számolni kell. Ha mégis kevésbé erős illatú törzseket szeretne, ne aggódjon; hatásuk nem lesz gyengébb, egyszerűen csak kevésbé vonzzák majd a figyelmet növekedésük közben. Az alábbi 5 törzs az RQS katalógus azon fajtáit reprezentálja, amelyekről tudjuk, hogy kevesebb szaggal járnak, mint a legtöbb más növény.

1. Northern Light

Ennek a klasszikus törzsnek a beltéren történő termesztése a kezdőknek is egyszerű. A Northern Lights fűszeres, földes illata füstölés közben időnként gyümölcsös árnyalatokat rejt. Amikor növekszik, az illata általánosabb. Diszkrét termesztés estén is ragacsos, gyantás rügyeket terem. A THC tartalom gyakran meghaladja a 20%-ot, erőteljes indica hatásokat biztosítva, amelyek ellazítják a testet. Azon kívül, hogy 7–9 hét alatt jelentős termést hoz, az anyanövény is nagyszerű - segíti a kevés szaggal járó termesztést.

Northern Light

Northern Light
Northern Light S1
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 hetek
THC: 18%
Sativa 0% Indica 100%
575 - 625 gr/plant
180 - 220 cm
Szeptember vége
Kiegyensúlyozott, Tiszta, Tompa

Vásároljon Northern Light

2. Blue Mystic

Ez a csodálatosan földes törzs valószínűleg a Northern Lights és a Blueberry genetikájának hibridje. A Blueberry flavonoidjai és terpénjei átjutottak a pazar ízű Blue Mystic is. Bogyósgyümölcsös aromája levendulás árnyalataival isteni kísérője az elragadó indica high-nak. A növény gyümölcsaromái segítenek elfedni a klasszikus kannabiszszagot a 8–10 hetes virágzás során.

Blue Mystic

Blue Mystic
Oregon Blueberry x Northern Light
375 - 425 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 hetek
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
400 - 450 gr/plant
180 - 220 cm
Október
Tompa

Vásároljon Blue Mystic

3. Royal Jack Auto

Szüretelje le a növényt 70 nap után és élvezze a nagyon kellemes Royal Jack Auto high-t. A Jack Herer egyik önvirágzó változata a kannabisz-aktivistáról kapta a nevét, akinek a kannabisz legalizálására irányuló fáradhatatlan energiája a sativa high felemelő zizegésében jelenik meg. A ruderalis genetika nagyon megkönnyíti ennek a törzsnek a termesztését. Az illata más törzsekéhez képest sem túl erős. Édesebb, gyümölcsösebb, karamellás illatot fog árasztani, de csak halványan. Ez a törzs a káprázatos White Widow sativától is örökölt - ez biztosítja a csillogó testi high-t, ha egyszer bekebelezi.

Royal Jack Automatic

Royal Jack Automatic
Jack Herer x Ruderalis
350 - 400 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 hetek
THC: 16%
Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
60 - 80 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Kreatív, Motiváló

Vásároljon Royal Jack Automatic

4. Royal Creamatic

Royal Creamatic kompakt jellege és diszkrét szaga miatt a beltéri termesztők számára minden szempontból megfelelőnek tekinthető. A White Rhino genetika beépülésének köszönhetően ez a törzs édes és érzéki (de alacsony profilú) aromával rendelkezik, amely rejtve tartja a ténykedését. A dohányzás azonban gyönyörrel kényezteti az érzékeket. A Royal Creamatic egy autovirágzó fajta, amely 8 hét alatt jut el a magtól a szüretig. Talán még lenyűgözőbb az a képessége, hogy figyelemreméltó 450g/m²-t képes felmutatni, ha az őt megillető szeretettel és tisztelettel kezelik.

Royal Creamatic

Royal Creamatic
Cream Caramel x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 80 cm
8 - 9 hetek
THC: 15%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
115 - 165 gr/plant
80 - 100 cm
12 - 13 after sprouting
Fizikailag pihentető, Megnyugtató

Vásároljon Royal Creamatic

5. Quick One

Quick One a Lowryder egyik változata, amely nagyon gyors virágzási idejéről és visszafogott illatáról híres. Ezt a növény ruderalis genetikája rövidre fogja; más szóval diszkrét és kezelhető. Ritkán nő 75cm-nél magasabbra - ez meglehetősen kicsinek számít. Lenyűgöző 6–7 hét alatt száguld el a szüretig, ráadásul a Quick One olyan ellenálló, hogy akár hidegebb éghajlaton is termeszthető. Ezenkívül a kannabisz növények közül az egyik legenyhébb szaggal rendelkezik. Nem túl jellegzetes, gyümölcsös illata nem fogja elárulni. Termessze egy nyugtató indica zizgésért.

Quick One

Quick One
Lowryder 1 x Old School Indica
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 6 hetek
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
100 - 150 gr/plant
60 - 100 cm
9-10 hét a csírázás után
Fizikailag pihentető

Vásároljon Quick One

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.