🌔 F1 Hibridek: A fű forradalma ⏤ Vásároljon itt ⬇️

 • Apollo F1
 • Apollo F1
 • Apollo F1
 • Apollo F1
 • Apollo F1

Apollo F1

Az Apollo F1 egy robusztus, automata indica törzs, amelyet tiszta hibridek kiválasztott vonalaiból nemesítettek. Finom, összetett illattal büszkélkedhet, erős fenyős, citromos, fűszeres sőt vaníliás jegyekkel, és olyan hatásokat kelt, amelyek ellazítják a testet, miközben stimulálják az elmét – mindezt egy stabil F1-es magban, amely erős, egyenletes termést ad.
Magok száma:
1x
€ 26.00
3x
€ 62.00
5x
€ 94.00
10x
€ 170.00
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 62.00

€ 62.00 (--1%)

  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

Apollo F1: Testes, modern aromák és kiegyensúlyozott hatás

Az Apollo F1 egy erőteljes, önvirágzó hibrid, amely erőteljes szerkezettel és finom aromákkal büszkélkedhet. A Lemon, Black Domina és Sugar Magnolia leszármazottainak beltenyésztett vonalaiból létrehozott Apollo F1 prémium genetikát örökölt minden elődjétől. Az ókori görög istenséghez hasonlóan, amelyről a nevét kapta, az Apollo F1 is kiegyensúlyozott, kreatív hatásokat produkál, amelyek inspirálhatják a zene, a tánc, a költészet és egyebek élvezetét!

Apollo F1

Az Apollo F1 aromái, ízei és hatásai: terpéncsemege kiegyensúlyozott hibrid hatásokkal

Az érett és jól kiszárított Apollo F1 rügyek a felszínen friss aromát árasztanak, amely a ropogós fenyő- és gyógynövényes jegyeket ötvözi az érett citrushéj élénkítő hatásával. Ezeket a jegyeket a sötét vanília gazdag háttere és a levendula árnyalatai hangsúlyozzák, amelyek a Cookies-ra és más amerikai származású modern kannabisz törzsekre emlékeztetnek. Az Apollo F1 rengeteg kannabinoidot (főleg THC-t) és komplex terpén keveréket állít elő, amelyben mircén, terpinolén, farnezén, kariofilén, ocimén, limonén és linalool is található. Ennek eredményeként az Apollo F1 kiegyensúlyozott hatást fejt ki, amely tipikusnak mondható, ha egy jól nevelt hibridről beszélünk – erőteljesen ellazító fizikai érzésre számíthat (a mircénre, farnezénre és linaloolra jellemző), amely a terpinolén, az ocimén és a limonén által előidézett figyelemre méltó eufóriával és motivációval keveredik.

Apollo F1

Az Apollo F1 termesztése: robusztus, egységes és nagy hozamú

Az Apollo F1 egy robusztus törzs, egy indica-domináns hibrid árulkodóan kompakt szerkezetével. A növények közepes magasságot érnek el, sok szorosan elhelyezkedő ággal, amelyek gyorsan megtelnek rügyekkel és vastag, sötétzöld levelekkel. Az Apollo F1 automatikusan virágzik, és teljes életciklusa nagyjából 80 napig tart. Amikor eljön a betakarítás ideje, az Apollo F1 nagy, sűrű virágokkal jutalmazza meg, amelyek vastag trichomaréteget hordoznak.

Apollo F1
Apollo F1 data sheet
Törzsek: F1 Hibrid auto
Genetikai háttér: Lemon x Black Domina x Sugar Mangolia
THC: Very High
Termés: XXL
Virágzási: 45 - 50 days
Harvest: 75 - 80 days after germination
Hatás: Fizikailag pihentető, Kreatív, Megnyugtató, Motiváló
Íz: Citrusfélék, Fenyő, Gyógynövény, Levendula, Vanília
Major terpenes: Farnesene, Kariofillén, Mircén, Terpinolene
Éghajlat: Rövid nyár
  Nobody has posted a review yet


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

F1 hibrid kannabiszmagok