• Arizer Air 2 vaporizátor
 • Arizer Air 2 vaporizátor
 • Arizer Air 2 vaporizátor
 • Arizer Air 2 vaporizátor
 • Arizer Air 2 vaporizátor

Arizer Air 2 vaporizátor

Pack content:

RQS Pollinator Grinder With Mill
3 Ingyen cannabis magok
Ha ön rajong a szárított növényért, az Arizer Air 2-t Önnek találták ki. Ez a továbbfejlesztett modell másodpercek alatt felhevíti a virágokat és hosszú akkumulátor élettartamot biztosít.
 5.00/5 (1) Írja meg a véleményét
Válasszon szín
 • Fekete
 • Kék
€ 169.00 No stock
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

Arizer - Air 2: Zsebméretű energiabomba

Az Arizer Air 1 nagy hatást gyakorolt a vape felhasználókra, lenyűgözte őket a beépített hőmérséklet-beállításokkal és az akkumulátor hosszú élettartamával. Az Air 2 a klasszikus frissített változata, amely az eredeti legjobb tulajdonságai mellett néhány jelentős fejlesztést is tartalmaz.

AIR 2 CSAK SZÁRÍTOTT NÖVÉNYEKHEZ

Arizer hű maradt az Air gyökereihez. A tervezők azokat szólítják meg, akik a virágok egyszerűségét és kiváló ízét kedvelik. Az Arizer pontosan ezeknek az embereknek az igényeire szabva hozta létre a hordozható és nagy teljesítményű eszközt, az Air 2 készüléket.

KIEMELKEDŐEN LENYŰGÖZŐ HORDOZHATÓSÁG

Az Air 2 egy remekül hordozható vape, az alumínium test tömege mindössze 116g. A felhasználók a tollszerű eszközt kis zsebekbe és rekeszekbe csúsztathatják, így diszkréten szállítható. A hőálló boroszilikát üvegből formázott szájrész könnyű és sima, kellemes az ajkaknak. A fejrészhez rögzített gumi kupakba előre betöltött növényt be lehet zárni a kamrába, így könnyen hordozható.

JELENTŐS LÉPÉSEK AZ ENERGIAFELHASZNÁLÁSBAN

Ez az újabb modell -50%-kal nagyobb teljesítményű, mint az elődje - még erőteljesebb hatást lehet vele elérni. Az Air 2 90 percig képes folyamatosan üzemelni. A cserélhető elemek töltési ideje 3 óra. A felhasználók addig is tudnak vaporizálni, amíg az eszköz be van dugva, de csak egy 15 perces feltöltés után. Az eredeti modelltől eltérően az Air 2 mikro-USB csatlakozóval tölthető fel.

CÉLOZZON MEG SPECIÁLIS MOLEKULÁKAT PONTOS HŐMÉRSÉKLET-BEÁLLÍTÁSOKKAL

A kerámia elem a használt paraméterektől függően 10–30 másodperc alatt melegíti fel a rozsdamentes acél fűtőkamra tartalmát, tehát nem sok idő telik el a vape betöltése és az első kannabinoid szippantás között. A készülék hőmérsékleti tartománya 50–220 ° C között pontosan beállítható. Az OLED kijelző és az egyszerű 3 gombos kezelőszervek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a hőmérsékletet 1 ° C-os lépésekben állítsák be. Ez a szintű ellenőrzés azt jelenti, hogy minden egyes slukkot testre szabhat, és pontosan meghatározott kannabinoidokat, flavonoidokat és terpéneket célozhat meg.

A BELSŐ IS LENYŰGÖZŐ

Az Air 2 belsejében lévő kondukciós fűtőrendszer és az izolált légpálya teljes egészében boroszilikát üvegből készül. Ez a csúcstechnológiás anyag biztosítja a sima és ízletes gőzöket. Az Arizerben a fűtőkamrát is felújították. A rekeszben most légkamrák és kibővített légutak kaptak helyet, amelyek kiemelkedő légáramlást biztosítanak. Egy réteg magas hőmérséklet álló pasztát is felhasználtak a hővezetés javításához.

KÖNNYŰ KARBANTARTÁS

Az Air 2 tisztítása nem bonyolult feladat. Távolítsa el a szájrészt, áztassa izopropil-alkoholban és öblítse le forró vízzel. Az eszköz többi része nem igényel karbantartást.

AJÁNDÉK TŐLÜNK, ÖNNEK

A Royal Queen Seeds ingyenes morzsolót tés három véletlenszerűen kiválasztott kannabiszmagot kínál minden Air 2 vásárláshoz. A száraz növényes vaporizátorok mellé kötelező a morzsoló. Dolgozza fel velük a rügyeket, mielőtt a kamrába töltené őket. A magok pedig lehetővé teszik, hogy megtapasztalja az otthon termett rügyek okozta elégedettséget.

Az AIR 2 TELJES CSOMAG

Az Arizer Air 2 komplett csomagban érkezik. Az eszköz karbantartásához és üzemeltetéséhez szükséges összes eszköz a dobozban található. Ezek tartalmazzák:

1x Arizer Air II vaporizátor
1x 18650 újratölthető elem
1x töltőkábel USB hálózati adapterrel
1x üveg aromacső 70mm
1x üveg aromacső szipkával 70mm
1x üveg növénytartó edény
2x szilikon szárzáró
1x hordtáska övcsipesszel
1x rozsdamentes acél keverőszerszám
4x rozsdamentes acél szűrő
1x mintanövények
1x használati útmutató

Elérhető színek. fekete, misztikus kék

***Kérjük, vedd figyelembe, hogy a Arizer Air 2 Vaporizátor nem tartozik a Royal Queen Seeds Freebies Sémájába***


  By F. Z. on 05/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Great Vaporizer
  Comment : Great Vaporizer. Easily heats up, smoke is rich and smooth.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.