• VOLCANO HYBRID
 • VOLCANO HYBRID Vaporizer
 • VOLCANO HYBRID Vaporizer
 • VOLCANO HYBRID Vaporizer

VOLCANO HYBRID

Pack content:

5 Ingyen cannabis magok
Kisablakos Grinder
RQS Fém Tekerő Tálca
A Volcano Hybrid-et a Volcano Digit utódjának tervezték. A klasszikus asztali vape új verziója okostelefon-alkalmazással működik, új külsővel rendelkezik, és sokkal gyorsabban hevíti fel a virágokat.
(1) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 598.00

€ 598.00 (-0%)

Vásároljon és nyerjen 598 pontokat
  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

Storz & Bickel - Volcano Hybrid: nagyszerűből tökéletes

A Volcano Digit ikonikus vape volt. A készülék hegycsúcsot idéző formája és a hatalmas közösségi ballonok sok parti elmosódó emlékeihez kapcsolódnak. Bizonyára szomorúan értesült arról, hogy a gyártó - a Storz & Bickel - megszüntette ennek a legendás eszköznek a gyártását. De ne aggódjon; valójában izgalmas idők következnek. A cég kiadott egy új és továbbfejlesztett verziót: a Volcano Hybrid-et.

A Volcano Hybrid megtartotta az eredeti készülék legjobb tulajdonságait, beleértve méretét és formáját. Kompatibilis az EASY VALVE ballonnal is - a gőztartályokkal, amelyek az egész helyiséget képesek kiszolgálni. Ráadásul a felhasználók továbbra is használhatják az eredetihez tartozó csövekett is. A Volcano Hybrid azonban olyan új funkciókkal rendelkezik, amelyek javítják a vaporizálási élményt.

A vaporizátort használók okostelefon-alkalmazás segítségével Bluetooth-kapcsolaton keresztül vezérelhetik a beállításokat. A felhasználók azt a luxust is élvezhetik, hogy az Android és iOS eszközökkel a kényelmes kanapéról állíthatják be a hőmérsékletet - a lehetőségek 40–230°C-ig terjednek. A hőmérséklet ilyen széles tartománya lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy meghatározott kannabinoidokat és terpéneket célozzanak meg, hatékonyan testreszabva minden tartálynyi gőz.

A Volcano Hybrid továbbfejlesztett fűtési eljárással is rendelkezik. Sokkal gyorsabban készíti elő a gőzt, mint elődje; körülbelül 1-2 perc alatt.

A hőmérsékleti beállítások bővülése nem az egyetlen, ami drasztikusan javult. Az új gombok kifinomult megjelenést kölcsönöznek a vaporizátornak. A készülék felületén egyenesen ülő karcsú gombok helyettesítik a Digit nehézkes kezelőszerveit. A LED-kijelző ezúttal megnyugtató színeket, narancsot és fehéret bocsát ki, szemben a korábbi zöld és a piros színnel.

Csakúgy, mint az eredeti verzió, a Volcano Hybrid is kiváló minőségű. A készüléket Németországban gyártják kiváló minőségű anyagokból és hosszú élettartamot garantálnak.

MI VAN A DOBOZBAN?

 • Volcano Hybrid vaporizátort
 • Használati utasítást
 • Légszűrő készlet
 • Töltőkamra (fedőgyűrű, normál szűrőkészlet, csepegtető párna és tisztítókefe)
 • EASY VALVE ballon adapterrel
 • EASY VALVE ballon szájrésszel
 • Tápkábel

Jó hír! Továbbra is használhatja a Volcano Digit tartozékait. A mellékelt EASY VALVE ballon adapter kompatibilis a korábbi és általános ballonokkal.

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT

Csak korlátozott ideig, ha a Royal Queen Seeds-től vásárolja a VOLCANO HYBRID vaporizátort, akkor kap egy dombornyomott fém morzsolót, egy fém sodrótálcát és 5 ingyenes vetőmagot. Ezt az ajánlatot nehéz lesz überelni!

***Felhívjuk figyelmét, hogy a Volcano Hybrid vaporizátor nem tartozik a Royal Queen Seeds ingyenes vetőmag ajánlatába!***

VOLCANO HYBRID data sheet
Melegítés: Konvekciós
Méret: 26 x 26 x 26 cm
Tömeg: 1.600 gr
Hőmérséklet: 40ºC - 230ºC / 104ºF - 219ºF
Felmelegedési idő: 3 - 5 p
Kamra mérete: 6,5 CM³
Vezérlés típusa: Digitális
Használható: Szárított növény & Csepegtető / folyadék párna


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.