• VOLCANO HYBRID Vaporizer
 • VOLCANO HYBRID Vaporizer
 • VOLCANO HYBRID Vaporizer
 • VOLCANO HYBRID
 • Volcano Hybrid
 • Volcano Hybrid

Volcano Hybrid

A Volcano Hybrid-et a Volcano Digit utódjának tervezték. A klasszikus asztali vape új verziója okostelefon-alkalmazással működik, új külsővel rendelkezik, és sokkal gyorsabban hevíti fel a virágokat.
(2)
Írja meg a véleményét
Válasszon szín
 • Ezüst
 • Onyx
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 598.00

€ 598.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (1)

Storz & Bickel - Volcano Hybrid: nagyszerűből tökéletes

A Volcano Digit ikonikus vape volt. A készülék hegycsúcsot idéző formája és a hatalmas közösségi ballonok sok parti elmosódó emlékeihez kapcsolódnak. Bizonyára szomorúan értesült arról, hogy a gyártó - a Storz & Bickel - megszüntette ennek a legendás eszköznek a gyártását. De ne aggódjon; valójában izgalmas idők következnek. A cég kiadott egy új és továbbfejlesztett verziót: a Volcano Hybrid-et.

A Volcano Hybrid megtartotta az eredeti készülék legjobb tulajdonságait, beleértve méretét és formáját. Kompatibilis az EASY VALVE ballonnal is - a gőztartályokkal, amelyek az egész helyiséget képesek kiszolgálni. Ráadásul a felhasználók továbbra is használhatják az eredetihez tartozó csövekett is. A Volcano Hybrid azonban olyan új funkciókkal rendelkezik, amelyek javítják a vaporizálási élményt.

A vaporizátort használók okostelefon-alkalmazás segítségével Bluetooth-kapcsolaton keresztül vezérelhetik a beállításokat. A felhasználók azt a luxust is élvezhetik, hogy az Android eszközökkel a kényelmes kanapéról állíthatják be a hőmérsékletet - a lehetőségek 40–230°C-ig terjednek. A hőmérséklet ilyen széles tartománya lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy meghatározott kannabinoidokat és terpéneket célozzanak meg, hatékonyan testreszabva minden tartálynyi gőz.

*Az Apple döntése miatt a Volcano Hybrid mobilalkalmazás jelenleg nem érhető el az iOS áruházban.*

A Volcano Hybrid továbbfejlesztett fűtési eljárással is rendelkezik. Sokkal gyorsabban készíti elő a gőzt, mint elődje; körülbelül 1-2 perc alatt.

A Volcano Hybrid nagyszerű közösségi vape. De nem csak rügyeket szívhat vele! Ez a vaporizátor cseppentő párnával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc koncentrátumait, viaszait és olajait is meggyújtsa. Készüljön fel, hogy új szintre emeli a vape-ját!

Ismerje meg a Volcano Hybrid Onyx verzióját

Ugye nem gondolta, hogy a Volcano Hybrid még szebb lehet? Gondolja újra! Ennek a legendás eszköznek az Onyx változata komoly sötétséget és titokzatos esztétikát kölcsönöz ennek a közösségi asztali vape-nek.

Mi van a dobozban?

 • Volcano Hybrid vaporizátort
 • Használati utasítást
 • Légszűrő készlet
 • Töltőkamra (fedőgyűrű, normál szűrőkészlet, csepegtető párna és tisztítókefe)
 • EASY VALVE ballon adapterrel
 • EASY VALVE ballon szájrésszel
 • Tápkábel

Különleges ajánlat

Csak korlátozott ideig, ha a Royal Queen Seeds-től vásárolja a VOLCANO HYBRID vaporizátort, akkor kap egy RQS Grinder, egy fém sodrótálcát és 5 ingyenes vetőmagot. Ezt az ajánlatot nehéz lesz überelni!


Jogi nyilatkozat

Kérjük, olvassa el a dobozban található utasításokat a vaporizátor garanciájának aktiválásához.

Vaporizátorainkra 1 év gyártói garancia vonatkozik, ezt az RQS közvetlenül a gyártóval intézi. Bizonyos gyártók ezen az időszakon túl is kínálnak kiterjesztett garanciát. Az 1 éves időszak letelte után forduljon közvetlenül a gyártóhoz - őrizze meg a termék dobozát, a sorozatszámot és a vásárlást igazoló számlát.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a Volcano Hybrid Vaporizátor nem tartozik a Royal Queen Seeds Freebies Sémájába

Volcano Hybrid data sheet
Kamra mérete: 6,5 CM³
Vezérlés típusa: Digitális
Melegítés: Konvekciós
Felmelegedési idő: 3 - 5 p
Méret: 26 x 26 x 26 cm
Hőmérséklet: 40ºC - 230ºC / 104ºF - 219ºF
Használható: Szárított Növény és Koncentrátumok
Tömeg: 1.600 gr

  Szerző N. V. Ekkor 02/Jan/2023 :

  Megszólítás : Goed maar prijzig
  Komment : Snelheid van opwarming is onmenselijk ook is die nog eens zeer praktisch om te gebruiken! Enige nadeel is de hoge prijs.. dus vandaar 4 sterren anders was deze er zeker 5 waard!


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Több infóra lenne szükséged?