• Arizer AirMAX Vaporizátor
 • Arizer AirMAX Vaporizátor
 • Arizer AirMAX Vaporizátor
 • Arizer AirMAX Vaporizátor

Arizer AirMAX Vaporizátor

Az Arizer AirMAX párologtató egyszerűvé és élvezetessé teszi a vaporizálást. A karcsú és jól kitalált váznak köszönhetően a készülék könnyen hordozható, az adapterek segítségével pedig kedvenc üvegszerelvényével is használhatja. A teljesen szabályozható hőmérséklet-beállításokkal a felhasználók pontosan elérhetik a kívánt összetevőket. Az üvegcsövekkel menet közben is könnyű használni.
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 239.00

€ 239.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

Air MAX párologtató: hordozható, erős és kompatibilis

Akár útközben szereti a szárított növényeket vaporizálni, akár otthon szűrné a gőzt üvegedényeken keresztül, az Arizer Air MAX mindenre alkalmas. A készülék kiváló felépítése eloxált alumínium házban és a letisztult megjelenésben, valamint a nagyszerű hordozhatóságban is megjelenik. A kerámia kamra, a rozsdamentes acél sütő és a boroszilikát üveg szájrész hosszú élettartamot biztosít.

Az Air MAX választása számos pozitívumot rejt magában, de szeretnénk még értékesebbé tenni a vásárlási élményt. Vegye meg az egyik vape-t ezek közül, és megajándékozzuk egy ingyenes RQS Grinder és 3 véletlenszerű kannabiszmaggal.

Az Arizer eredeti üveghüvely rendszere megkönnyíti az Air MAX feltöltését; a betöltés a készüléktől távol történik, ami segít megelőzni a kiömlést. Mielőtt beizzítaná a vapét, egyszerűen töltse fel az aromacsövet – akár 0,15 g növénnyel – a morzsolója fölött, és helyezze a vape tetejére. Ha éppen úton van, előre elrejthet egy feltöltött csövet a PVC tartályban, annak érdekében, hogy gyorsabban hozzáférjen.

Arizer AirMAX Vaporizátor: a teljesen irányított vape-élményért

Az Air MAX egy 26650-es lítium-ion akkumulátort tartalmaz, amely akár 2 ¼ órás használatot biztosít egy gyors USB-C töltés után. Ez a készlet 60-90 másodperces felmelegedési idővel büszkélkedhet. A felhasználók a megcélozni kívánt összetevőktől függően 50–220°C közötti hőmérsékletet választhatnak, 1°C-onként

A készülék bekapcsolásához egyszerre nyomja le a menü és a plusz gombot, amíg sípolást nem hall; ezzel a hőmérséklet kijelzőt aktiválja. Nyomja meg ismét a menü gombot, így eléri a beállításokat, állítani tudja például a képernyő fényerejét, hangerejét és a kívánt hőmérséklet-tartományokat. A kezdőképernyőre való visszatéréshez egyszerűen ne nyomjon meg semmit – az eszköz pillanatokon visszaviszi Önt oda. Miután visszatért a hőmérséklet-kijelzőhöz, használja a plusz és mínusz gombokat a kívánt hőmérséklet kiválasztásához. Ezután hagyja a készüléket 60-90 másodpercig melegedni. Amint meghallja a sípolást, már slukkolhat is!

A karcsú dizájn mellett az Air MAX kristálytiszta OLED-kijelzővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen nyomon kövessék a készülék beállításait. A „Sötét mód” beállításai csökkentik a fényerőt – ez tökéletes a titkos összejövetelekhez.

Míg az Air MAX kiváló minőségű, lágy gőzt termel, Ön szintet léphet és a 14 mm-es matt aromacső segítségével összekapcsolhatja a készüléket kedvenc üvegberendezésével. A szűrő automatikus megfordítása alkalmassá teszi ezt a vape-et erre a célra.

Mi van a dobozban:

 • 1 × Air MAX szárított növény vaporizátor
 • 1 × 26650 akkumulátor
 • 1 × USB-C töltő
 • 1 × 70mm-es üveg aromacső
 • 1 × 14mm-es matt aromacső
 • 1 × utazó PVC cső kupakkal
 • 1 × üveg aromatál
 • 2 × szilikon szár fedő
 • 1 × rozsdamentes acél szűrők
 • 4 × rozsdamentes acél szűrők
 • Aromás növényi anyag - minta
 • Használati utasítás

Jogi nyilatkozat

Kérjük, olvassa el a dobozban található utasításokat a vaporizátor garanciájának aktiválásához.

Vaporizátorainkra 1 év gyártói garancia vonatkozik, ezt az RQS közvetlenül a gyártóval intézi. Bizonyos gyártók ezen az időszakon túl is kínálnak kiterjesztett garanciát. Az 1 éves időszak letelte után forduljon közvetlenül a gyártóhoz - őrizze meg a termék dobozát, a sorozatszámot és a vásárlást igazoló számlát.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a Arizer AirMAX Vaporizátor nem tartozik a Royal Queen Seeds Freebies Sémájába

Arizer AirMAX Vaporizátor data sheet
Kamra mérete: 0,25 gr
Vezérlés típusa: Kézi
Melegítés: Kondukciós & Konvekciós
Felmelegedési idő: 60 mp
Méret: 12.8 x 3 x 3 cm
Hőmérséklet: 122° – 428° F /  50º – 220º C
Használható: Szárított Növény
Tömeg: 160 gr
  Nobody has posted a review yet


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.