• CRAFTY Vaporizátor
 • CRAFTY Vaporizátor
 • CRAFTY Vaporizátor
 • CRAFTY Vaporizátor

CRAFTY Vaporizátor

Pack content:

3 Ingyen cannabis magok
RQS Gravírozott Fém Grinder
Ha jó minőségű vaporizátort keres, amely egyesíti a sokoldalúságot, a minőséget és a csúcstechnológiát, akkor CRAFTY remek választás az Ön számára. Olyan alkalmazással érkezik, amely lehetővé teszi a beállítások testreszabását. Kicsi és hordozható, alumíniumból és acélból készült. A CRAFTY vaporizátor tartós, és kiváló, minőségi high-t ad. Korlátozott ideig morzsolóval és három maggal kínáljuk.
(3) Írja meg a véleményét
€ 269.00
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (2)

CRAFTY Vaporizátor: Kiemelkedő változatosság és minőség

A CRAFTY vaporizátor a Storz & Bickel cég, a híres Volcano vape gyártójának egy másik csodálatos terméke. 11,0 x 5,7 x 3,3 cm-es méretével és 137gr-os súlyával egy igazán kompakt, könnyű, hordozható készülék. A hátizsákjában, a zsebében vagy akár a pénztárcájában is tarthatja, és el is felejtheti, hogy ott van. A kis méret ne tévessze meg; a CRAFTY erőteljes felépítésű, és sok olyan funkcióval rendelkezik, amely kiemeli a versenytársak közül.

A CRAFTY acélból és alumíniumból készült, és a legmodernebb hibrid fűtést alkalmazza (a kondukciós és a konvekciós kombinációját), hogy biztos lehessen abban, hogy a kannabinoidjaiból a legtöbbet hozza ki.

AZ APPLIKLÁCIÓ

A CRAFTY egyik legnagyobb előnye a hozzá kapcsolódó alkalmazás. Az alkalmazás segítségével a hőmérsékletet 40 ° C és 210 ° C közötti értékre állíthatja be, lehetősége van az alapértelmezett hőmérséklet megváltoztatására, a hosszabb sesh-hez választható hosszabb lehűlési idő beállítására, valamint a fény / hang / rezgés beállításainak testreszabására. Az alkalmazás segítségével a vaporizálás élménye teljesen új, csúcstechnológiás szintre emelhető - mindemellett lehetőség van az alapértelmezett beállítások testreszabására is, ha azok valamiért nem nyernék el a tetszését. Még olyan funkciója is van, amely segít megtalálni a CRAFTY-t, ha véletlenül elfelejtené, hogy hová is tette.

RENDKÍVÜL SOKOLDALÚ, KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

A CRAFTY nagyon sokoldalú. A tartályba akár 0,3 gr anyag is elfér, de bármilyen mennyiségű gyógynövénnyel képes működni. Az alkalmazáson keresztül beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, de használhatja a két alapértelmezetten beállított hőmérséklet egyikét is. A vaporizátor felhevítése két percet vesz igénybe, és villogással, illetve vibrálással jelzi, ha készen áll (de ugye ez a fentiekben leírtak szerint ez az alkalmazással testreszabható). A belélegzés során a gőz egy hűtőegységen keresztül halad át, ügyelve arra, hogy az édes, nyugtató jóságon kívül semmi mást ne lélegezzen be.

A CRAFTY egy töltéssel akár két órán át is használható, és csak 45 percig tart újratölteni. Ez azt jelenti, hogy akár 20 percnyi töltés után is gőzölhet egy gyorsat.

TELJES KÖRŰ KIEGÉSZÍTŐK, EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

A CRAFTY extra szűrőkkel, USB töltővel, tartalék tömítőgyűrűvel, adagoló kapszulával, töltőeszközzel és még sok egyéb eszközzel érkezik. Az alkalmazás emlékezteti Önt, amikor eljön a tisztítás ideje, és végig is vezeti Önt a folyamaton.

THE RQS PACK: GET THE CRAFTY VAPORIZER + RQS GRINDER + 3 SEEDS!

Our CRAFTY Vaporizer Value Pack includes for free

1x RQS Metal Engraved Grinder
3x RQS Bonus Seeds (Randomly Selected)

***Kérjük, vedd figyelembe, hogy a CRAFTY Vaporizátor nem tartozik a Royal Queen Seeds Freebies Sémájába***

CRAFTY Vaporizátor data sheet
Heating: Conduction & Convection
Size: 11 x 5,7 x 3,3 cm
Weight: 135 gr
Temperature: 40ºC - 210ºC / 104ºF - 410ºF
Heat Up: 2 minutes
Filling Chamber: 0,3 gr
Programming: Digital
Use: Drip / liquid pad

  Szerző B. A. Ekkor 09/Aug/2019 :

  Megszólítás : Qualité au top
  Komment : La batterie est un peu juste, mais sinon, top. A régler sur 210 degrés pour un effet sensible.

  Szerző H. R. Ekkor 11/Apr/2019 :

  Megszólítás : Gutes Produkt mit Schwächen beim Akku
  Komment : Der Sevice von RQS war top! Man ist sehr bemüht, so dass auch individuelle Kundenwünsche berücksichtigt werden! Der Crafty ist ein tolles Gerät, wenn man damit zurechtkommt, dass er drei - mit etwas Glück vier - Sitzungen hält, ehe er wieder an die Steckdose muss!


  Jelenleg nem tudsz értékelést közzétenni, mivel nem jelentkeztél be vásárlóként

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.