• CRAFTY+
 • CRAFTY+
 • CRAFTY+
 • CRAFTY+

CRAFTY+

Pack content:

3 Ingyen cannabis magok
Kisablakos Grinder
Ha jó minőségű vaporizátort keres, amely egyesíti a sokoldalúságot, a minőséget és a csúcstechnológiát, akkor CRAFTY+ remek választás az Ön számára. Olyan alkalmazással érkezik, amely lehetővé teszi a beállítások testreszabását. Kicsi és hordozható, alumíniumból és acélból készült. A CRAFTY+ vaporizátor tartós, és kiváló, minőségi high-t ad. Korlátozott ideig morzsolóval és három maggal kínáljuk.
(4) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 229.00

€ 229.00 (-0%)

Vásároljon és nyerjen 229 pontokat
  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (3)

CRAFTY+ Vaporizátor: Kiemelkedő változatosság és minőség

A CRAFTY+ vaporizátor a Storz & Bickel cég, a híres Volcano vape gyártójának egy másik csodálatos terméke. 11,0 x 5,7 x 3,3 cm-es méretével és 137gr-os súlyával egy igazán kompakt, könnyű, hordozható készülék. A hátizsákjában, a zsebében vagy akár a pénztárcájában is tarthatja, és el is felejtheti, hogy ott van. A kis méret ne tévessze meg; a CRAFTY+ erőteljes felépítésű, és sok olyan funkcióval rendelkezik, amely kiemeli a versenytársak közül.

A CRAFTY+ acélból és alumíniumból készült, és a legmodernebb hibrid fűtést alkalmazza (a kondukciós és a konvekciós kombinációját), hogy biztos lehessen abban, hogy a kannabinoidjaiból a legtöbbet hozza ki.

AZ APPLIKLÁCIÓ

A CRAFTY+ egyik legnagyobb előnye a hozzá kapcsolódó alkalmazás. Az alkalmazás segítségével a hőmérsékletet 40 ° C és 210 ° C közötti értékre állíthatja be, lehetősége van az alapértelmezett hőmérséklet megváltoztatására, a hosszabb sesh-hez választható hosszabb lehűlési idő beállítására, valamint a fény / hang / rezgés beállításainak testreszabására. Az alkalmazás segítségével a vaporizálás élménye teljesen új, csúcstechnológiás szintre emelhető - mindemellett lehetőség van az alapértelmezett beállítások testreszabására is, ha azok valamiért nem nyernék el a tetszését. Még olyan funkciója is van, amely segít megtalálni a CRAFTY+-t, ha véletlenül elfelejtené, hogy hová is tette.

RENDKÍVÜL SOKOLDALÚ, KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

A CRAFTY+ nagyon sokoldalú. A tartályba akár 0,3 gr anyag is elfér, de bármilyen mennyiségű gyógynövénnyel képes működni. Az alkalmazáson keresztül beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, vagy használhatja a három alapértelmezett, előre beállított hőmérséklet egyikét. A vape 60 másodperc alatt melegszik fel, és zölden villlog, valamint rezeg, ha készen áll (de ahogy ezt fentebb kifejtettük, ezt az alkalmazással testreszabhatja).A belélegzés során a gőz egy hűtőegységen keresztül halad át, ügyelve arra, hogy az édes, nyugtató jóságon kívül semmi mást ne lélegezzen be.

A CRAFTY+ töltése akár 1,5 órát is igénybe vehet, és akár 45 percnyi töltést is képes tárolni. Ez azt jelenti, hogy akár 20 percnyi töltés után is gőzölhet egy gyorsat.

TELJES KÖRŰ KIEGÉSZÍTŐK, EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

A CRAFTY+ extra szűrőkkel, USB töltővel, tartalék tömítőgyűrűvel, adagoló kapszulával, töltőeszközzel és még sok egyéb eszközzel érkezik. Az alkalmazás emlékezteti Önt, amikor eljön a tisztítás ideje, és végig is vezeti Önt a folyamaton.

THE RQS PACK: GET THE CRAFTY+ VAPORIZER + RQS GRINDER + 3 SEEDS!

Our CRAFTY+ Vaporizer Value Pack includes for free

1x RQS Kisablakos Grinder
3x RQS Bonus Seeds (Randomly Selected)

***Kérjük, vedd figyelembe, hogy a CRAFTY+ Vaporizátor nem tartozik a Royal Queen Seeds Freebies Sémájába***

CRAFTY+ data sheet
Melegítés: Kondukciós & Konvekciós
Méret: 11 x 5,7 x 3,3 cm
Tömeg: 135 gr
Hőmérséklet: 40ºC - 210ºC / 104ºF - 410ºF
Felmelegedési idő: 60 mp
Kamra mérete: 0,25 gr
Vezérlés típusa: Digitális
Használható: Szárított növény & Csepegtető / folyadék párna

  Szerző Y. G. Ekkor 09/Aug/2021 :

  Megszólítás : Yoman
  Komment : Très bon produit livré rapidement

  Szerző B. A. Ekkor 09/Aug/2019 :

  Megszólítás : Qualité au top
  Komment : La batterie est un peu juste, mais sinon, top. A régler sur 210 degrés pour un effet sensible.

  Szerző H. R. Ekkor 11/Apr/2019 :

  Megszólítás : Gutes Produkt mit Schwächen beim Akku
  Komment : Der Sevice von RQS war top! Man ist sehr bemüht, so dass auch individuelle Kundenwünsche berücksichtigt werden! Der Crafty ist ein tolles Gerät, wenn man damit zurechtkommt, dass er drei - mit etwas Glück vier - Sitzungen hält, ehe er wieder an die Steckdose muss!


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.