Medical Marijuana Seeds

A kannabiszt öt ezer évvel ezelőtt használta először gyógyításra egy kínai botanikus, aki a marihuánát a malária, a beriberi, a székrekedés, a reumás fájdalom, a koncentrációhiány és több női betegség gyógyítása során alkalmazta. Egy másik ősi kínai szakértő a kannabiszgyanta és a bor keverékéről írt, amelyet fájdalomcsillapítóként használnak.

A kilencvenes évek elején a gyógyászati célú kannabisz használat egyre népszerűbb lett a nyugati világban, és jelenleg ott tartunk, hogy akár gyógyszertárakban is egyszerű receptre megvásárolható. Figyelembe véve azonban a rendelkezésre álló orvosi kannabisz költségeit és korlátozott választékát, sok beteg úgy dönt, hogy inkább saját magának termeszt.

Az, hogy melyik típus a legmegfelelőbb, az az egyes betegek kórtörténetétől függ; jelenleg az a tapasztalat, hogy a magas CBD-tartalmú orvosi kannabisz inhaláció útján nagyon hatékony az MS-ben szenvedő betegek fájdalmára és görcsére. A CBD hatóanyag biztosítja a gyulladáscsökkentő tulajdonságot és ha belélegzéssel történik a bevitel, valószínűleg még jobb hatást biztosít ennél a betegségénél, mint más típusú kórképeknél. A magas THC-tartalmú kannabisz olyan betegségek esetében bizonyul hatékonynak, mint a Tourette-szindróma; ebben az esetben a kannabisz a női növények szárított virágaiból származik. Ahhoz, hogy a kannabiszt a lehető legegészségesebb módon lehessen belélegezni, javasoljuk a párologtató használatát, így a káros anyagok nagy részének bevitele elkerülhető.

Feminizált orvosi kannabiszfajtáinkat kizárólag orvosi kannabiszfogyasztók számára termesztjük. A kannabisz minden típusa alkalmas orvosi használatra, de a bennük található különböző hatóanyagok miatt bizonyos fajok alkalmasabbak erre a célra

Az orvosi kannabisz segíthet és enyhítheti az alábbi betegségek tüneteit:

FÁJDALOM

Ez nem érzéstelenítő, hanem egy relaxáns, amely lehetővé teszi a beteg számára, hogy hatékonyabban küzdjön meg a fájdalommal. Az érzéstelenített fájdalom veszélyes is lehet; sokkal fontosabb, hogy megpróbálja megtalálni az okát

IZOMFESZÜLTSÉG

Az a tény, hogy a beteg egész teste ellazul, segít az izmok feszültségének oldásában. Például enyhíti a légzőszervi izmok görcsét a hörgőbetegeknél vagy a húgyhólyag izmait az inkontinenciában szenvedő betegeknél.

ROSSZ VÉRKERINGÉS

A vérkeringés és ezzel együtt a test hőmegtartó képessége is javul.

GÖRCSÖK

Csökkenhetnek, így jobb minőségű alvást biztosítanak. Az izomgörcsökről beszélünk, amelyek gyakran akkor jelentkeznek, amikor a beteg ágyban van, megakadályozva az alvást.

CHEMO

Az orvosi kannabisz gyakran segít a kemoterápia okozta hányinger elleni küzdelemben. Azzal, hogy a rosszullét enyhül, a beteg jobban eszik és a gyógyszereket is könnyebben nyeli le. A kannabisz általában serkenti az étvágyat.

RELAXÁCIÓ

A kannabisz nyugtató hatású, így segít a betegnek abban, hogy kevésbé összpontosítson a betegségére és pihenjen; a páciens életminősége javul, ez pozitív hatással van a más emberekhez fűződő kapcsolatára is.

SZEXUÁLIS DISZFUNKCIÓK

A kannabisz vágyserkentő tulajdonságokkal rendelkezik, és segít a korai magömlés kezelésében, valamint pozitív hatással van az erekciós problémákra is.

HORMONZAVAR

Csökkenti a menstruációs ciklushoz kapcsolódó rendellenességeket, például a premenstruációs szindrómát.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.