• VapCap M Vaporizátor 2019
 • A VapCap M Vaporizátor 2019
 • VapCap M Vaporizátor 2019
 • VapCap M Vaporizátor 2019
 • VapCap M Vaporizátor 2019
 • VapCap M Vaporizátor 2019
 • VapCap M Vaporizátor 2019 +2

VapCap M Vaporizátor 2019

Pack content:

3 Ingyen cannabis magok
RQS Gravírozott Fém Grinder
Az elektronika, a paraméterek és az intelligens technológia iparában a VapCap M élvezhető egyszerűséget kínál. Ez a vape könnyen használható, éppen beleillik a zsebébe, és soha nem fog lemerülni benne az akkumulátor.
(12) Írja meg a véleményét
Válasszon szín
 • Aurum
 • Ezüst
 • Rosium
€ 85.00
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (9)

DynaVap - VapCap M 2019: lánggal működő mestermű

A DynaVap a VapCap M készülék idei frissítésével jelentkezik. Ez a masszív, zsebméretű eszköz ideális az utazáshoz, a könnyű otthoni felhasználáshoz és a diszkrét nyilvános vapoláshoz. A jól átgondolt, hordozható kivitel jól illeszkedik a kézbe, és szinte teljesen elrejthető az összeszorított öklünkben.

LOW-TECH EGYSZERŰSÉG

Nincs szükség töltésre, és nincs szükség „alacsony akkumulátor töltöttségi szint” figyelmeztetésre. Egy régimódi bután fáklya elvégzi a munkát. Néhányan az elektronika hiányát primitívségnek gondolják, ám a készülék nagyon is kifinomult. A kondukciós (hőátadás az érintkezés révén) és a konvekciós (a forró levegő emelkedése és a hideg levegő süllyedése) melegítés előnyeit is felhasználja, hogy lágy növényi slukkokhoz juthasson. Nincs hőmérsékletszabályozó gomb sem - a láng pozíciója határozza meg, hogy mekkora forróság alakul ki.

APRÓ FEJLESZTÉSEK A KÖNNYEBB HASZNÁLAT ÉRDEKÉBEN

A 2019 M korszerűsített extrakciós kamrával rendelkezik. Ez az újabb verzió egy olyan "élvonalbeli" funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a betöltést és javítja a légáramlást. A tervezők a szárat is megújították - rozetta mintázattal látták el - ami sokkal kellemesebbé teszi a vape kezelését.

A DynaVap jelentős időt fektetett a levegőztető-lyuk fejlesztésére. Most nagyobb, bemart profilja van, és sokkal több levegőt tud beengedni. A csiszolt felületek hozzáadása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy érintéssel megtalálják a furatot. A test szemközti oldalán nagyobb felületet - úgynevezett „rocker”-t - adtak hozzá. Ezt az acél alkatrészt úgy tervezték, hogy a felhasználók sötétben is megtalálják a lyukat.

A 2018-as modell tipjének hélix légcsatornáit szerpentinmintájúra cserélték. Ezáltal javul a légáramlás és a hőcsere. A 2018-as modell tulajdonosai örömmel veszik, hogy az új M cserélhető. A 2018-as tip használható a 2019-es testtel, és fordítva is.

Összességében a 2019 M egy sokoldalú, hordozható és kiválóan megtervezett termék. A VapCap M Vaporizátor 2019 négyféle színben kapható: ezüst, arany (AuruM), sötétszürke (PhantoM) és rózsaszín (RosiuM). Kiválaszthatja a személyiségéhez leginkább illeszkedő stílust.

THE RQS PACK: GET THE VAPCAP M 2019 VAPORIZER + RQS GRINDER + 3 SEEDS!

Our VAPCAP M 2019 Vaporizer Value Pack includes for free

1x RQS Metal Engraved Grinder
3x RQS Bonus Seeds (Randomly Selected)

***Kérjük, vedd figyelembe, hogy a VapCap M 2019 Vaporizátor nem tartozik a Royal Queen Seeds Freebies Sémájába***

VapCap M Vaporizátor 2019 data sheet
Heating: Conduction & Convection
Size: 92 x 10 mm
Weight: 20 gr
Temperature: 150°C - 230°C / 300°F - 450°F
Heat Up: 10 seconds
Filling Chamber: 0,1 gr
Programming: Manual
Use: Dry Herbs

  Szerző S. B. Ekkor 21/Aug/2020 :

  Megszólítás : Le premier pas idéale dans la vap.
  Komment : Facile d'utilisation, abordable, solide et pas plus grand qu'un stylo la Vapcap saura vous accompagner longtemps et partout ( J'ai prévu de léguer le miens à mes petits enfants...), il est pour moi le premier achat idéale (un indispensable à défaut) car il est le Vaporisateur mobile idéale ( Jamais de problème de batterie...).

  Szerző F. M. Ekkor 04/Aug/2020 :

  Megszólítás : Moca invisível
  Komment : Um bom vaporizador sem duvida, cumpre tudo aquilo que promete, e com a pratica vamos ganhando uma sensibilidade extra para a quantidade de calor a aplicar. Pessoalmente tenho a destacar o efeito e o sabor, que são muito bons , contudo como já venho à vários anos a manter a chama acesa para mim nada consegue substituir a sensação da boa e velha tocha. Provavelmente uma sensação partilhada por outros abençoados. Recomendo para uma festa ou uma cerimonia mais ''discreta''

  Szerző C. G. Ekkor 20/Jul/2020 :

  Megszólítás : Great Vape & Grinder
  Komment : I ordered this & they sent me the DynaVap M 2020. Really happy with it. Quality grinder too. Thanks guys.

  Szerző E. M. Ekkor 16/Jun/2020 :

  Megszólítás : Praktisches Teil leider ohne Anleitung
  Komment : Funktioniert. Lieferung erfolgte in einem grünen, wieder verschließbaren Plastikbehälter. Leider ohne Gebrauchsanweisung oder weiterer Infos. Etwas schade bei dem Preis.

  Szerző S. D. Ekkor 02/Apr/2020 :

  Megszólítás : Superbe et efficasse
  Komment : Magnifique vaporisateur ! Efficace également. Je recommande

  Szerző R. G. Ekkor 26/Mar/2020 :

  Megszólítás : Účinnost a úspora
  Komment : Vapcap M je skvělý vaporizer který dokáže z minimálního množství dostat maximální účinek 👍 jako jediný vaporizer ,s těch co se mi dostali do rukou , netrpí potřebou promíchávání sušiny v komoře . Je takřka nerozbitný a velmi lehce se čistí. Jedině nevýhody jsou v diskrétnost ( tryskový zapalovač ) a to že se s ním musíš naučit zacházet - nepřehřívat sušinu

  Szerző D. E. Ekkor 20/Jan/2020 :

  Megszólítás : Great bundle, great vaporizer
  Komment : The VapCap M is a great vaporizer. This little thing (not bigger than a sigarette) is very well build and designed and can create super dense clouds. The research and development that went into this little thing is amazing. You can't really break it except the cap, but if you take care of it it will last you a lifetime. The manufacturer, Dynavap, has a YouTube channel full of information, tips and tricks - watch some videos and you will get the maximum potential out of this vaporizer. Can be used with any heat source, torch lighters are awesome but if you are low on cash any normal lighter will do as well. 5 out of 5. PS: respect the click, otherwise it will easily become a fancy pipe instead of a vaporizer (combustion if you heat too long)

  Szerző H. E. Ekkor 31/Dec/2019 :

  Megszólítás : great stuff
  Komment : my first vape as a ex-smoker, cant be happier. very happy with it also great bundle

  Szerző L. S. Ekkor 30/Dec/2019 :

  Megszólítás : Super pour la résine
  Komment : Le vapcap est vraiment un vaporisateur excellent je le recommande les yeux fermés pour les grands fumeurs de résine ou de plantes médicinales il marche très bien


  Jelenleg nem tudsz értékelést közzétenni, mivel nem jelentkeztél be vásárlóként

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.