• Organikus RQS táska
 • Organikus RQS táska
 • Organikus RQS táska
 • Organikus RQS táska

Organikus RQS táska

A Organikus RSQ táska praktikus eszköz vásárláshoz, takarmányozáshoz vagy az egyetemi, munkahelyi papírok cipeléséhez. Biopamutból készült, és lenyűgöző, kannabisz ihlette műalkotás díszíti.
(3) Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 8.00

€ 8.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (2)

Organikus RQS bevásárlótáska: Töltse meg poggyászát füves tartalommal

Az organikus RQS táska divatos és környezetbarát lehetőség holmijának hordozásához. A táska természetes fehér színű, amelyen kontrasztos a Royal Queen Seeds Brand logó gyönyörű sárga-narancssárga színével. A bal alsó és a jobb felső sarokban ugyanolyan színű nagy kannabiszlevelek találhatók. A táska nem annyira diszkréten jeleníti meg a genetikáink iránti szeretét és a kannabisz iránti szenvedélyét! Néhányan ön után fordulnak majd és izgalmas beszélgetések alakulhatnak ki.

Az RQS táskát a legfinomabb biopamutból készítettük. A folyamat során káros peszticidek és herbicidek nem kerültek felhasználásra. A táskába 38 cm hosszú és 42 cm magas bármit beletehet, az élelmiszertől kezdve a a kigészítőkig. Ha nem használja, hajtsa össze és vágja zsebre. Mindössze 235g-ot nyom!


  Szerző K. G. Ekkor 23/Jan/2023 :

  Megszólítás : Rex
  Komment : My bag was not well processed. The seam doesn’t look as robust as all my other bags. So I hope this is an exception and not the normal case. 5* for the nice look, 4* for the bag-material, 2* for my seam, 3* for the price (8€, too much for a bag, so wait for a discount). I know RQS has a great service and I could have my bag replaced if I wanted. But I just upgraded the seam with a sewing machine very easily. So this point doesn’t matter anymore. I love this bag, you might love it, too.

  Szerző N. P. Ekkor 10/Oct/2022 :

  Megszólítás : Great bag!
  Komment : I love it, the material is firm and it looks really cool with any outfit!


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.