Új kannabisz Magválasztó – találja meg a párját!

 • RQS maszk
 • RQS maszk
 • RQS maszk
 • RQS maszk
 • RQS maszk
 • RQS maszk
 • RQS maszk +1

RQS maszk

Szüksége van egy védőmaszkra? Ezek a kiváló minőségű maszkok, amelyek három menő kivitelben készültek, megakadályozzák a kórokozók bejutását. Az ergonomikus kialakítás és az állítható pántok maximális kényelmet nyújtanak, tökéletesen illeszkedve az arc formájához. Sőt, a maszk újra és újra használható, mivel annyiszor mossuk el, ahányszor csak akarjuk.
(12) Írja meg a véleményét
Válasszon szín
 • Black Ear
 • Fekete
 • Michelangelo
 • Zöld
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 12.00 No stock

€ 12.00 (-0%)

Vásároljon és nyerjen 12 pontokat
  Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (7)

RQS maszk: többször használható 3 rétegű maszk

Vannak idők, amikor fontos megvédeni magát és a környezetében lévőket, ilyenkor ez az újrafelhasználható maszk a megfelelő választás. Különböző dizájnnal kaphatóak, a fűhöz kapcsolódó nyomatok mindenképpen vonzóvá teszik őket.

Maszkjaink ergonomikus kialakításúak, így maximális kényelmet biztosítanak. A fekete maszkok két különböző pánthosszúsággal kaphatóak - a  hosszabb, rugalmas pántokat az egész fejet lefedik, a rövidebbek pedig szorosan a fülek mögött rögzülnek. A színes maszkok csak a hosszabb pánttal elérhetőek. Bármi legyen is az Ön preferenciája, a stílus és a kialakítás mindenki számára megfelelő, és mindkét típus teljes védelmet nyújt.

A maszk teljesen eltakarja a szájat és az orrot, anélkül, hogy a széleken nyílások maradnának. Helyes beállítás esetén a maszk tökéletesen illeszkedik az arc formájához.

Ráadásul a maszk három védőrétegből áll, egy újrafelhasználható szűrővel együtt. A kemény külső réteg vízálló, míg a belső réteg kellemes és puha az arcnak. A középső réteg hatékonyabb légáteresztéssel és antibakteriális tulajdonságokkal bír. Ez a réteg eltávolítható és több mosási ciklust is bír.

Mindaddig, amíg betartja a feltüntetett mosási utasításokat, a maszk többi része határozatlan ideig újra használható. Ne fehérítse vagy vasalja a maszkot. Szárítógépben legfeljebb 60ºC hőmérsékleten szárítható.

Szövetek

 • Flaptech maszk: 80% poliészter, 20% poliamid
 • Külső réteg: 80% poliészter, 20% elasztán
 • Belső réteg: 82% poliamid, 18% elasztán

Nagyon fontos, hogy kb. 24 óra elteltével cserélje ki a közbenső réteget, és vigyázzon, hogy a piszkos maszk ne érintkezzen a tiszta ruhával. Legyen elővigyázatos, amikor a szennyezett maszkokat a szennyesbe teszi.

Felhívjuk figyelmét, hogy higiénia okok miatt a visszaküldésre / cserére nincs lehetőség.

Ez a maszk nem MD (orvosi eszköz) vagy PPE (egyéni védőeszköz).


  Szerző R. B. Ekkor 26/Nov/2020 :

  Megszólítás : :)
  Komment : nice!

  Szerző T. M. Ekkor 09/Nov/2020 :

  Megszólítás : Kotkan poika
  Komment : Erittäin hyvä maski ja hyvin istuu naamalle :)

  Szerző V. A. Ekkor 20/Oct/2020 :

  Megszólítás : suomimies
  Komment : Very nice and cool looking. It just has a weird seam going through the chin and nose. Otherwise it would be 5 stars.

  Szerző N. V. Ekkor 21/Aug/2020 :

  Megszólítás : Michelangelo kapje
  Komment : Perfecte kwaliteit en kei tof masker. Moet de mensen me nogal zien toelachen tijdens men werk op de vuilkar. Super😁👌🏻. Kunt er ook perfect door ademen. 5/5

  Szerző F. F. Ekkor 20/Jul/2020 :

  Megszólítás : bof
  Komment : un peu déçu, la matière on dirait une moitié de soutien gorge maillot de bain, il n'y a pas de réglage mais les cordons sont un peu élastiques (au passage les finitions de l'attache des cordons, très moyen), un tissu se glisse dans le masque il est TNT interchangeable (mais on ne sait pas ou l'acheter apres), le masque me va juste, faut pas une grosse tête. sinon le logo RQS est bien fait, discret en version noire

  Szerző T. S. Ekkor 16/Jul/2020 :

  Megszólítás : Masque RQS black
  Komment : Discret, violent, trash, rien de mieux pour passer discret la nuit et attirer les regards le jour

  Szerző E. F. Ekkor 10/Jul/2020 :

  Megszólítás : Michelangolo Schutz Maske
  Komment : Kann diese Maske empfehlen. Der Druck, Print bzw. Bild auf dieser Maske (Joint) sieht ausgezeichnet aus. Kein billig Druck. Die Maske hat einen guten Schnitt und deckt Nase und Mund sehr gut ab. Die Maske hat zwei Gummibänder die um den ganzen Kopf gezogen werden. Finde ich sehr gut, da kein Gummiband am Ohr zieht oder drückt. Kaufempfehlung, aber nur wegen dem Joint Aufdruck. Ansonsten hätte ich weiterhin mein dünnes Stoff Tuch benutzt und gar keine Maske gekauft. Ein weiterer Vorteil, auf der Masken Verpackung steht "Made in Spanien" und nicht "Made in China".


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Tegyen fel kérdést
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Tegyen fel kérdést

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK: