• RQS maszk
 • RQS maszk
 • RQS maszk

RQS maszk

Szüksége van egy védőmaszkra? Ezek a kiváló minőségű maszkok, amelyek három menő kivitelben készültek, megakadályozzák a kórokozók bejutását. Az ergonomikus kialakítás és az állítható pántok maximális kényelmet nyújtanak, tökéletesen illeszkedve az arc formájához. Sőt, a maszk újra és újra használható, mivel annyiszor mossuk el, ahányszor csak akarjuk.
Válasszon szín
 • Fekete
 • Michelangelo
 • Zöld
€ 12.00
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

RQS maszk: többször használható 3 rétegű maszk

Vannak idők, amikor fontos megvédeni magát és a környezetében lévőket, ilyenkor ez az újrafelhasználható maszk a megfelelő választás. Aktív védelmet nyújt a vírusok és baktériumok ellen - ez a legegyszerűbb, hogy biztonságban legyen a nyilvános tereken. Különböző dizájnnal kaphatóak, a fűhöz kapcsolódó nyomatok mindenképpen vonzóvá teszik őket.

Az ergonomikus kialakítás biztosítja a maximális kényelmet. Viselje úgy, hogy a maszkot egyszerűen az arcára helyezi, és meghúzza a pántokat a feje körül. Mivel mindkét oldalán rugalmas, így beállítható, hogy teljesen lefedje a száját és az orrát anélkül, hogy az élek mentén nyílások maradnának. Helyes beállítás esetén a maszk tökéletesen illeszkedik az arc formájához.

Ráadásul a maszk három védőrétegből áll, egy újrafelhasználható szűrővel együtt. A kemény külső réteg vízálló, míg a belső réteg kellemes és puha az arcnak. A közbenső réteg rendelkezik a legfontosabb tulajdonságokkal, mint például a lélegzőképesség és a baktériumszűrési képesség. Ez a réteg eltávolítható és több mosási ciklust is bír.

Mindaddig, amíg betartja a feltüntetett mosási utasításokat, a maszk többi része határozatlan ideig újra használható. Ne fehérítse vagy vasalja a maszkot. Szárítógépben legfeljebb 60ºC hőmérsékleten szárítható.

Szövetek
Flaptech maszk: 80% poliészter, 20% poliamid
Külső réteg: 80% poliészter, 20% elasztán
Belső réteg: 82% poliamid, 18% elasztán

Nagyon fontos, hogy kb. 24 óra elteltével cserélje ki a közbenső réteget, és vigyázzon, hogy a piszkos maszk ne érintkezzen a tiszta ruhával. Legyen elővigyázatos, amikor a szennyezett maszkokat a szennyesbe teszi.

Felhívjuk figyelmét, hogy higiénia okok miatt a visszaküldésre / cserére nincs lehetőség.

  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.