IINGYEN CANNABIS MAGOK / INGYEN CANNABIS TERMÉKEK

Szabad Seeds

Az általunk szolgáltatott magok minket annyira meggyőztek itt, a Royal Queen Seeds-nél, hogy eldöntöttük, most egy különleges promóciót fogunk útjára indítani. Kiváló minőségű magokat kínálunk, nagyon is ésszerű áron, mivel jó néhány kenderfajtánk díjakat is nyert különböző, nemzetközi cannabis versenyeken. És mi, most, határozott ideig ugyan, de nagylelkűen osztunk szét magjaink hatalmas készletéből - INGYEN!

Így van, INGYEN magokat kapsz minden egyes rendeléssel, amit leadsz! Semmiképp sem szeretnél lekésni erről az ajánlatról - ide süss, mit fújt ide a szél: az Amnesia Haze-t, a legendás elme-újraprogramozó, bitang füvet, a White Widow-t, a White nemzetség titokzatos fejét, az Ice-ot, a kristálymorzsás indicát, a Critica-t, a zöld, bomba hozamot hozót, a Royal Moby-t, a belső termesztéshez is kiváló óriást, és még más variánsokat is.

Vásárolj boltjainkban csupán €25-ért , és kapsz egy random fűmagot, ha €50-t költesz, 3 darabot, ha €75-t, 5-öt, ha pedig €135 körül, 10 magot kapsz.

Sajnos nem mondhatjuk meg, melyik fajtákat kapod meg - ezek véletlenszerűen lesznek kiválasztva.

Ha bármi kérdésed van különleges ajánlatunkról, kérlek, ne tétovázz felkeresni segítő munkatársainkat, és mi szívesen megválaszoljuk azokat.

* Royal Queen magok Free Seeds rendszer csak rendszeres vásárlások. Tömeges vetőmagot vásárol kifejezetten ki vannak zárva ebből a rendszerből és más eseti akciók.

Szabad Cannabis Merchandise

Ha egy másik cég, ugyanolyan minőségű termékeket árulna, mint mi, ők is könnyen átéreznék, hogy ez már elegendő jutalom bárkinek. A Royal Queen Seeds persze, ennél jóval magasabbra teszi a lécet. A hű vásárlóinkat valami mással is jutalmazzuk. A magok mellé, amiket rendelsz, Clipper gyújtókat, cigipapírokat és posztereket, mint ingyen ajándékokat vágunk szinte hozzád. Még ingyen extra magokat is adunk, hogy ezzel is hozzájáruljunk, hogy még többet tudj termelni abból, amit igazán szeretsz. Viszont, hogy megértsük az ingyenes cannabis termékek kereskedelmét, azok minden egyes vásárlói szintjén, itt vannak az alapvető kategóriák.

FREE SEEDS

€ 25,- 1 Free Seed
€ 50,- 3 Free Seed
€ 75,- 5 Free Seed
€ 135,- 10 Free Seed
€ 270 20 Free Seed
€ 405,- 30 Free Seed
€ 540,- 40 Free Seed
€ 675,- 50 Free Seed
You will receive a random package from the Royal Queen Seeds collection

Great Value

Best Offer

 

FREE MERCHANDISE

€ 25,- NA NA NA  
€ 50,- NA NA  
€ 75,- NA  
€ 135,-  
€ 270,-  
€ 405,-  
€ 540,-  
€ 675,-  
  Grinder Stickers Smoking Paper Lighter Posters  

Great Value

Best Offer

 

A magok

Free feminized cannabis seeds with your order

Minden ingyenes cannabis termék közül, a magok amik valószínűleg a leginkább felkelthették a figyelmedet. Az ingyen magokat véletlenszerűen választjuk. De nem kell azért aggódni: ezek a magok a mi fajtaismereti döntéseink alapján kerültek ki, és szerepel az Amnesia Haze, a Critical, a Royal Moby, és a White Widow mellett még más, díjnyertes változatunk is közöttük. A vicces rész lesz kitalálnod, hogy melyik melyik lesz. De, ugye, mondanom sem kell, hogy tényleg jó pofa egy meglepetés lesz.

 

Morzsolók

Free RQS Grinder with every cannabis seed order

A legjobb módja, hogy frissen termesztett Royal gubáid megmorzsolhasd. Nem számít, hogy szívni szeretnéd a Királyi Kendered, vagy inkább sütibe sütnéd. Mindkét célra nagyon is hasznos, ha van egy fűmorzsolód, amivel meg tudsz bizonyosodni, hogy a cannabis megfelelően szét lett terítve a spanglidban, vagy a sütidhez. Nem kell többet kézzel tördelned a bugákat, és nincsenek többé ragadós ujjak. Innentől, az összes ragacsos anyag a jointodba kerül majd.

 

Matricák

Free Cannabis Stickers

Egy másik, remek gyűjteményünk, melyet most a legtöbb csomagolásba rejtve találhatsz meg, a matricáink. Ezeken rajta szerepel a Royal Queen Seeds logója, egy király illusztrációval valamelyik marijuana variánsról, ami kapható nálunk. Ez a szerény kis művészet biztosan jól fog mutatni bármelyik kemény felületen.

 

Papírok és szűrők

Free smoking papers and rolling papers

A nálunk felkínált cigaretta-, és csigapapír-választékok egy fantasztikus “trip”hez készültek. Arra tervezték őket, hogy ha lehet, még lassabban égjenek. Ez, a füved elfogyasztásához nyújt több időt, és élvezetet számodra. A hivatalos mérés 4.5/10.8 cm, amely vastagság már egyáltalán nem fog zavarni kedvenc kenderfélét megízlelésében. A csigapapírnak hála, anélkül hogy megégetne, a finom arany minden egyes cseppjét a spanglidba szórhatod.

 

Öngyújtók

Free RQS Lighter

A Clipper gyújtók már régóta a 420 életstílusával vonhatók üsszefüggésbe. Hogy miért, hát arra is megvan a velős indok. Ezek az öngyújtók egy kissé hosszított alakkal rendelkeznek, ami miatt elég biztonságossá válik a használata. Az eltávolítható kovakő-tartójának dupla funkciója is van, mint egy ügyes, kis szerszám, amivel jól letömködheted a cigijeidet. És mivel újratölthető, valamint a kovakövek is cserélhetőek, évekig tud majd egészségben szolgálni téged. A Royal Queen Seeds gyújtóit fekete színben, a cég logójával, az iroda számával, webcímmel és email címmel ellátva adjuk. Azoknak, akik mokkolnak, ez az egyik legjobb gyújtó.

 

Poszterek

Free Cannabis Posters

És végezetül, itt vannak még a csodálatos művészeti munkákkal megáldott cannabis posztereink. 5 különböző poszterrel tudunk szolgálni, rajtuk a 4 legmenőbb fajtánkkal, valamilyen szabad ég alatt készült háttérben. Élvezd a képeket, ahogy majd egy Northern Light, Fruit Spirit, Amnesia Haze, vagy egy Shining Silver Haze, egy kis stílussal, igazi fényt visz a szobád mindennapjaiba.

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ