Iingyen cannabis magok / ingyen cannabis termékek

Szabad Seeds

Mint Európa egyik leggyorsabban növekvő kannabisz vetőmag vállalata, a Royal Queen Seed évek óta kínál elérhető áron magas minőségű vetőmagokat. Az általunk forgalmazott törzsek számos nemzetközi kannabisz megmérettetésen állhattak a dobogó tetejére. Annyira biztosak vagyunk a vetőmagjaink minőségében, hogy elhatároztuk, hogy elindítunk egy különleges INGYENES vetőmag akciót.

Mostantól, de csak egy meghatározott ideig, egy jelentős mennyiséget a legjobb kannabisz vetőmagjainkból INGYEN adunk.

Igen, jól értette, *minden rendelésnél INGYEN vetőmagokat is fog kapni. Ne szalassza el ezt a fantasztikus lehetőséget és vessen egy pillantást nagyszerű vetőmag kínálatunkra: Amnesia Haze, a legendás agy-újraindító törzs; a White Widow, a "White fajták" családjának anyja; Indica Crystal Extreme, vagyis ICE, a szuper-gyantás indica; a Critical, az elismert hozambomba; a Royal Moby, a gyorsan virágzó beltéri óriás, és még sokan mások!

Minden 25 € feletti, a webshopunkban leadott rendelés mellé kap egy random ingyenes vetőmagot. Ha legalább 50€-ért vásárol, 3 magot kap majd ingyen. Ha a teljes rendelés eléri a 70€-t, 5 ingyenes magot küldünk. 135 €-s rendelés esetén pedig 10 darab ingyenes vetőmagot biztosítunk. További részletekért nézze meg táblázatunkat.

Az ingyenes vetőmagokat véletlenszerűen választjuk, de igyekszünk ügyelni arra, hogy fotoperiodikus magokat küldjünk, ha ön jellemzően ilyen törzseket választ nálunk, illetve autovirágzó vetőmagokat, ha ön ezek közül a fajták közül szokott vásárolni.

Ha bármilyen kérdése van ezzel a különleges akcióval kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és mi örömmel állunk rendelkezésére.

* A Royal Queen Seeds Ingyenes Vetőmag Promóciója csak általános vásárlások esetén érvényes. Az ömlesztett vetőmagok vásárlása, vagy más Royal Queen Seeds akciók igénybevétele esetén nem érvényes az ajánlat.

Ingyenes Royal Queen Seeds Kannabisz Termékek

Néhány vetőmag vállalat nagyon boldog lenne, ha olyan minőségű vetőmagokat árusítana, amilyeneket mi; de természetesen, nálunk itt a Royal Queen Seedsnél magasabb elvárások szerint dolgozunk. Mi szeretnénk megajándékozni hűséges vásárlóinkat! Éppen ezért Royal Queen Seeds termékeket is felajánlunk, mint például RQS vágó-öngyújtókat, RQS cigarettapapírokat, posztereket, matricákat, és más menő RQS termékeket! És végül, mindig fennáll a nagyszerű lehetőség  arra, hogy hűséges vásárlóink ingyenes vetőmagot is kapnak a rendelésük mellé! Hogy pontosan megtudja, hogy milyen ingyenes Royal Queen Seeds termékek járnak a különböző összegű vásárlásokhoz, íme az RQS alap promóciók és termék kategóriák.

AJÁNDÉK MAGOK

€ 25,- 1 Free Seed
€ 50,- Ajándék Mag
€ 75,- Ajándék Mag
€ 110,- 8 Ajándék Mag
€ 135,- 10 Ajándék Mag
€ 200,- 15 Ajándék Mag
€ 260,- 20 Ajándék Mag
€ 325,- 25 Ajándék Mag
€ 390,- 30 Ajándék Mag
€ 455,- 35 Ajándék Mag
€ 520,- 40 Ajándék Mag
€ 585,- 45 Ajándék Mag
€ 650,- 50 Ajándék Mag
€ 715,- 55 Ajándék Mag
€ 780,- 60 Ajándék Mag
You will receive a random pack from the Royal Queen Seeds collection

Great Value

Best Offer

FREE MERCHANDISE

€ 25,- NA NA NA
€ 50,- NA NA
€ 75,- NA
€ 110,-
€ 135,-
€ 200,-
€ 260,-
€ 325,-
€ 390,-
€ 455,-
€ 520,-
€ 585,-
€ 650,-
€ 715,-
€ 780,-
  Grinder Stickers Smoking Paper Lighter Posters  

Great Value

Best Offer

 

A magok

Free feminized cannabis seeds with your order

Minden ingyenes cannabis termék közül, a magok amik valószínűleg a leginkább felkelthették a figyelmedet. Az ingyen magokat véletlenszerűen választjuk. De nem kell azért aggódni: ezek a magok a mi fajtaismereti döntéseink alapján kerültek ki, és szerepel az Amnesia Haze, a Critical, a Royal Moby, és a White Widow mellett még más, díjnyertes változatunk is közöttük. A vicces rész lesz kitalálnod, hogy melyik melyik lesz. De, ugye, mondanom sem kell, hogy tényleg jó pofa egy meglepetés lesz.

 

Morzsolók

Free RQS Grinder with every cannabis seed order

A legjobb módja, hogy frissen termesztett Royal gubáid megmorzsolhasd. Nem számít, hogy szívni szeretnéd a Királyi Kendered, vagy inkább sütibe sütnéd. Mindkét célra nagyon is hasznos, ha van egy fűmorzsolód, amivel meg tudsz bizonyosodni, hogy a cannabis megfelelően szét lett terítve a spanglidban, vagy a sütidhez. Nem kell többet kézzel tördelned a bugákat, és nincsenek többé ragadós ujjak. Innentől, az összes ragacsos anyag a jointodba kerül majd.

 

Matricák

Free Cannabis Stickers

Egy másik, remek gyűjteményünk, melyet most a legtöbb csomagolásba rejtve találhatsz meg, a matricáink. Ezeken rajta szerepel a Royal Queen Seeds logója, egy király illusztrációval valamelyik marijuana variánsról, ami kapható nálunk. Ez a szerény kis művészet biztosan jól fog mutatni bármelyik kemény felületen.

 

Papírok és szűrők

Free smoking papers and rolling papers

A nálunk felkínált cigaretta-, és csigapapír-választékok egy fantasztikus “trip”hez készültek. Arra tervezték őket, hogy ha lehet, még lassabban égjenek. Ez, a füved elfogyasztásához nyújt több időt, és élvezetet számodra. A hivatalos mérés 4.5/10.8 cm, amely vastagság már egyáltalán nem fog zavarni kedvenc kenderfélét megízlelésében. A csigapapírnak hála, anélkül hogy megégetne, a finom arany minden egyes cseppjét a spanglidba szórhatod.

 

Öngyújtók

Free RQS Lighter

A Clipper gyújtók már régóta a 420 életstílusával vonhatók üsszefüggésbe. Hogy miért, hát arra is megvan a velős indok. Ezek az öngyújtók egy kissé hosszított alakkal rendelkeznek, ami miatt elég biztonságossá válik a használata. Az eltávolítható kovakő-tartójának dupla funkciója is van, mint egy ügyes, kis szerszám, amivel jól letömködheted a cigijeidet. És mivel újratölthető, valamint a kovakövek is cserélhetőek, évekig tud majd egészségben szolgálni téged. A Royal Queen Seeds gyújtóit fekete színben, a cég logójával, az iroda számával, webcímmel és email címmel ellátva adjuk. Azoknak, akik mokkolnak, ez az egyik legjobb gyújtó.

 

Poszterek

Free Cannabis Posters

És végezetül, itt vannak még a csodálatos művészeti munkákkal megáldott cannabis posztereink. 5 különböző poszterrel tudunk szolgálni, rajtuk a 4 legmenőbb fajtánkkal, valamilyen szabad ég alatt készült háttérben. Élvezd a képeket, ahogy majd egy Northern Light, Fruit Spirit, Amnesia Haze, vagy egy Shining Silver Haze, egy kis stílussal, igazi fényt visz a szobád mindennapjaiba.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.