• A Royal Guardians Teljes Csomagja

A Royal Guardians Teljes Csomagja

A társnövények magkollekciójának választékával elérheted, hogy a kendered védelmet élvezzen egész élete folyamán. Ha egy rendszeres, vitaminokban gazdag zöld tápanyagok forrását tudod neki szolgáltatni, sosem lesz gondod a víz pH-jával. A talaj minősége mindig szuper lesz, és ellenállása kiteljesedik a kórokozókkal szemben. Ez a csomag tartalmazza az összes társnövényt, amire csak szükséged lehet
 5/5 (31) Írja meg a véleményét
€ 12.99
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

Royal Queen Seeds - A Royal Védelmezők Teljes Csomagja: Szívós, betegség mentes, jó minőségű, bio-cannabis

A kendered nem lesz többé gyámoltalan, a bio-erőd védelmében, amit a Royal Queen Seeds szolgáltat számodra, ezzel, a teljes növénytársulás-csomagjával. Olyan növényeket foglal magába ez a szett, amik vonzzák a hasznos, és barátságos bogarakat. Növényeket, amik taszítják a káros rovarokat és fonálférgeket. Növényeket, melyek erőt adnak a kenderednek, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és rengeteg nitrogénnel. És növényeket, melyek támogatják azon növényeket, melyek a környezetükben vannak, így segítik elő neked, hogy első osztályú, bio marijuana-t tudj termeszteni.

Egy kis tervezéssel olyan kerttel rendelkezhetsz majd, melyhez nem lesz szükséged rovar-, vagy gombaölő szerekre, valamint talajjavító adalékanyagokra, és műtrágyázásra, Teljes mértékben lehetséges olyan guild-eket létrehozni, amiknek saját, mini ökoszisztémájuk van. Ezek önmagukat fenntartó mulcsként, és a gombásodás ellenségeként viselkednek, miközben javítják a talaj minőségét, és vonzzák a hasznos rovarokat. Minden egyes növény, egy másikat támogat, és mi ezáltal bolygónknak is jó barátai leszünk, valamint gyantától duzzadó, illatos cannabis-unk lesz.

Rendezzünk be kis rovarlakásokat, és köveket a gyíkok, és a nagyobb ízeltlábúak számára. Késő tavaszra már szinte lüktetni fog a kerted az egészséges élettől, és a kendered is vidáman fog virágozni. Ráadásul, a növénytársításokkal jár egy olyan bónusz is, hogy rejtőzködésre is kiváló. Jó pár, a növények közül, erős illataromával rendelkezik, ami segíthet a cannabis könnyen felismerhető szagának elrejtésében. Egy udvar, amiben zsúfolva van a zöldes élet, csak segíthet elrejteni a növénnyünket, a kiváncsiskodó szemek elől, a RQS bebiztosítja ezt neked, ezzel, a mindent átfogó csomaggal.

A csomagban az összes, általunk, a Royal Queen Seeds által ajánlott társnövény megtalálható, egy teljes, mindent átfogó álcához.


  By R. H. on 02/Jun/2020 :
  (5)

  Title : Top service!!
  Comment : Er miste helaas 3 van de 16 zaadjes. RQS heeft mij voorstellen gedaan ter compensatie. Super service hier en leuke en mooie producten.

  By F. D. on 08/May/2020 :
  (5)

  Title : Joindre l'utile à l'agréable !
  Comment : Rien de plus agréable d'embellir son jardin en y apportant un atout de taille pour réguler les parasites et maladies qui ne sont pas souhaités durant une culture. Le pack est envoyé rapidement et le conditionnement est très bien fait... je recommande ce compagnonnage végétal ! merci à RQS pour cette initiative et son côté précurseur !

  By V. L. on 06/May/2020 :
  (5)

  Title : A vos bêches
  Comment : Parfait pour mettre les pieds dans la terre. Mention ++ pour les trèfles qui s'épanouissent dans de belles couleurs. RQS service rapide et de qualité

  By A. B. on 04/May/2020 :
  (5)

  Title : Love it
  Comment : I'm doing an experiment where I plant companions plants in a planter together with my cannabis plants. I don't what I'm more excited to watch grow, the cannabis or the other plants xD

  By K. B. on 04/May/2020 :
  (5)

  Title : Genieten van een vrolijke Greenhouse
  Comment : Leuk om tussen en rond je plantjes je Greenhouse op te vrolijken en beschermen tegen ongewenste beestjes.

  By P. U. on 23/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Useful and nice
  Comment : Great idea to put all these seeds together.

  By G. P. on 18/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Pack Complet Royal Guardians
  Comment : Bonjour l’équipe merci !! J’ai planté tout ça ! Les germinations pointe le bout de son nez excellent c’est fleur pour nos Abeilles 🐝

  By J. S. on 14/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Great product
  Comment : this complete pack is a great collection of companion plants

  By F. A. on 13/Apr/2020 :
  (4)

  Title : Satisfait des graines
  Comment : Bonjour, toutes mes graines ont germées à l’exception de la menthe, lavande et basilic. Merci rqs

  By V. M. on 08/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Superb
  Comment : A great collection of seeds to compliment any garden. A great idea!

  By A. B. on 05/Mar/2020 :
  (5)

  Title : Alles super!
  Comment : Schnelle Lieferung, schöne Pflanzen. Alles bestens!!

  By C. S. on 25/Nov/2019 :
  (5)

  Title : petit jardin
  Comment : Comme le dit si bien Voltaire reste chez toi et çultive ton propre jardin même s'il est tout petit il y aura toujours une petite place pour tes bébés....

  By C. L. on 13/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Perfekt
  Comment : Alles super!

  By M. M. on 09/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Essential for the organic garden grower
  Comment : If you are an outdoor grower this is a great collection of companion plants to keep next your precious cannabis. Highly recommend!

  By M. G. on 26/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Prima
  Comment : Qualität der Samen erste Klasse. Alles gekeimt :)


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.