Borágó Royal Guardians

A borágó egy kiváló melléke lehet minden egyes cannabis növekedésének, mivel vitaminokkal és tápanyagokat juttat a talajba, miközben segít megvédeni a növényedet a különböző kártevőktől. Nem is említve, hogy milyen helyes kis növény - ezzel mindenképp egy kis színt varázsolhatsz a cannabis kertedbe. Egy szinte mindenre alkalmas társnövény!
€ 0.99 tax incl. In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Payments methods: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin and Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (0)

A borágó (Borago officinalis) egy újabb, sokféle képességgel megáldott társnövény, amivel minden kert egy kicsit gyönyörűbbé válik.

BORÁGÓ

Növekedése során rengeteg, kis, levendula-színű virágzatot hoz. A fiatal leveleit, és csinos kis virágait pedig salátába téve, meg is lehet enni. Ezek, a kissé csípős virágok tökéletesek serpenyőben sütött ételekhez, a titkos hozzávalóként. Vigyázz azonban vele, mivel terhes nőknek nem ajánlott a borágó fogyasztása.

A borágó egy igen szívós növény, szinte minden körülmények között képes a túlélésre. A borágó javítja a cannabis növények egészségét, valamint a talajt vitaminokkal, és ásványi anyagokkal látja el. Ha más növényekkel is szeretnéd használni, akkor például ültesd szamóca közelébe, amik imádják a borágót, és kétségtelenül nagyon ízletes, és húsos lesz a végeredmény. Ezek a kis virágocskák vonzzák a méheket, és a ragadozó darázsféléket, amik távol tartják, vagy esetenként levadásszák neked az olyan, nem kívánatos teremtményeket, mint a káposztalepke-hernyója és a liszteske lárvája.

A borágó ásványi anyag tartalma pedig olyan jó, hogy kiváló zöld trágyának, vagy akár szárazon is, mulcsnak. Mikor a levelek öregek, és fakók lesznek, tépd le őket, és szórd szét őket más növényeid tövénél. Mivel a borágó egy káliumban, kalciumban és C vitaminban is gazdag növény, ezzel serkenti a komposzt minőségét, az extra vitaminok és ásványi anyagok hozzáadásával. A kender növényeid is értékelni fogják, ahogy a borágó természetesen, és lassan kiengedi magából a káliumot, és a kalciumot, mivel mindkettő elősegíti az egészséges sejtek fejlődését.

Latin name Borago officinalis
Type Annual, herbaceous.
Height 60 - 100 cm
Harvest Maturity in 55-75 days / June-September (or all year).
Effect Smell cover, distraction and stealth.
Climate Full sun/partial shade, warm season.
pH Prefers 6,0 to 7,0. Can grow between 4,5 and 8,5.
Soil Any type, Rich, moist and light soil is the best. Well-drained.
Germination 5 - 15 days / 21°C. Sow directly.
Spacing 35 - 40 cm apart
Seeds per gram 65 to 70
Note Attracts predatory insects and honeybees while repelling many insect pests. Borage does not transplant well. Sow directly .

   
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories