Takarmánylucerna Royal Guardians

Az alfalfa megköti a nitrogént, és ellátóháza minden olyan, alapvető vitaminnak és ásványi anyagnak, ami a cannabis növény hasznára válhat, annak bármelyik stádiumában. A száraz szárakból készült főzettel, a levelekre permetezve, az összes növény növekedését segíteni fogja.
€ 0.99 tax incl. In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Payments methods: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin and Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (1)
 • Vélemények (0)

Takarmánylucerna, társnövényként: Növeli a talaj vízbevitelét, és megtartását, valamint megköti a nitrogént.

TAKARMÁNYLUCERNA

A takarmánylucerna, vagy alfalfa (Medicago sativa) egy mélyen gyökerező, a pillangósvirágúak családjába tartozó, évelő tagja. Mivel az emberiség történetében az egyik első, háziasított takarmánynövény, gyakran nevezik az “élelmek királyának” is. Simán lucernaként is ismerős lehet, mivel a haszonállatok egyik első számú takarmánynövénye, szilázsként termelve, annak magas értékeket mutató tápanyagtartalma miatt. Maga, a szó, “alfalfa” az arab “al-fac-facah”-ból származik, ami magyarul annyit tesz, hogy “minden élelmek atyja”. Egy jól megérdemelt elnevezés. A takarmánylucerna gazdag az olyan, alapvető vitaminokban és ásványi anyagokban, mint például a B vitamin, A, D, E, K és biotinokban.

A takarmánylucerna ideális társnövény lehet a cannabis számára is, mivel megköti a nitrogén, és felhalmoz egy jelentős mennyiségű vasat, magnéziumot, káliumot és foszfort. A mélyreható gyökerek segítik elérni a talaj porhanyósságát, javítják a talaj vízbevitelét, és -megtartását, valamint lassítják annak elpárolgását. A száraz szárakból készített főzet, híresen hatékony serkentőszer, ami stimulálja a többi növény növekedését, így a cannabis-ét is.

Az alfalfa taszítja a nem kívánatos poloskaféléket, míg az olyan jótevők, mint a katica, a rablópoloskafélék, és jó néhány, ragadozó darázsfajta, nagyon kedveli azt. Ha magára hagyják, egy méteresre is megnőhet, de a szárat rendszeresen metszhetjük is. Ezek ideálisak zöldtrágyának, vagy ásványi anyagokban gazdag adalékként, bármilyen komposzthoz. A kicsírázott magok sokak kedvencei, salátába téve.

   
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Jacob | 2018-04-07 23:48:07

How much seed are in this package ?

Royal Queen Seeds Team

We do not have the amount, just the weight. It is one gram, but it contains plenty of seeds

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories