• Bazsalikom Royal Guardians

Bazsalikom Royal Guardians

A bazsalikom az egyik legkedveltebb konyhai fűszernövény, és a cannabis társnövényeként használva, rendkívüli kártevő-taszító tulajdonságai vannak. Könnyű termeszteni, és a kertedben is egy sokoldalú, és üde színfoltot hoz majd. Az általunk nyújtott bazsalikom magokkal már meglesz mindened, hogy nekikezdhess a termesztésüknek.
 5.00/5 (6) Írja meg a véleményét
€ 0.99
Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

A bazsalikom majd segít, hogy megvédje a kender-kertedet.

A cannabis tárnövényeként, a bazsalikom rendkívül hasznos tud lenni, mivel a kertedbe vonzza a pillangókat, valamint egy csomó, más ragadozó darázsféléket is. A bazsalikom édes illata, a levegőben szállingózva, visszatartja a levéltetveket, a spárgabogarakat, a szúnyogokat, a különböző szenderféléket és a liszteskéket. Egyéves növényként, magról nevelve, minden évben újra, közvetlenül a talajba, vagy egy cserépbe vethető. Tegyünk egy csipetnyi magot a föld felszínére, majd vékonyan fedjük be valamilyen föld keverékkel. Ha rendszeresen letépkedjük virágait, és a fiatal hajtásokat, az az egészséges növényt, burjánzásra ösztökéli majd.

A bazsalikomot (Ocimum basilicum), az angolszász országokban gyakran Szt. József “cefréje”-ként is ismerik, valamint sokszor emlegetik még királyi gyógynövényként is. Hatalmas, puha, és burjánzó takaróleveleivel, ez az egyik legszélesebb körben elterjedt, és használt fűszernövény az egész világon. A bazsalikom első sorban a maláj, és indonéz konyhában játszik döntő szerepet, valamint, amíg a bazsalikomot nem adjuk hozzá, a thai, zöld curry sem az igazi. Könnyen gondozható, és a meleg hónapok alatt tud a leginkább gyarapodni; széles levelei azt sugallják, hogy a félárnyékos helyeket kedveli igazán, és csak akkor kezd el virágról szaporodni, ha mi azt hagyjuk neki.


  By J. R. on 27/May/2020 :
  (5)

  Title : Muito bom
  Comment : Perfeito para cultivar junto com as suas ervas

  By E. J. on 05/May/2020 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : Fast delivery, grows quickly!

  By J. V. on 18/Apr/2020 :
  (5)

  Title : Makkelijke plant.
  Comment : Heerlijk snel groeiend

  By L. L. on 17/Jun/2019 :
  (5)

  Title : qualità e velocità
  Comment : ottimo prodotto

  By M. B. on 10/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Genial
  Comment : Las pedí para completar mi jardín junto con la lavanda, planté unas cuantas hace dos semanas y están creciendo preciosas.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.