Royal Guardians Anti-Rovar Csomag

A növénytársulások tartása, a nem kívánt rovarok távoltartására, Ez egy 100%-ban bio útja a kendered megvédésének a kártevőktől. Egy rovarirtó sem garantálja a kiváló ízt, és nem hagy pozitív ökológiai lábnyomot sem. Ezeket a magokat a cannabis termelőre gondolva válogatta ki a RQS csapata.
€ 3.99 tax incl. In stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Payments methods: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin and Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (3)
 • Vélemények (0)

Royal Queen Seeds - Royal Védelmező Anti-Rovar Csomag: Egy bio-fellgvár a füved körül

A Royal Queen Seeds, Royal Védelmező Anti-Rovar Csomagja olyan társnövényeket kínál, melyek közismertek rovartaszító vonásaikról. Természetes módon tartja sakkban a kártevőket a sok, olyan növény, amik a marijuana-d előnyére lettek kiválasztva. A növények ezen választéka számos kártevőt elriaszt, beleértve a rettegett pókatkákat, és az egyaránt szörnyű levéltetveket is.

Ezt a kombinációt elültetve, több szempontból is a cannabis hasznára teszel majd. Elsősorban, ezek a növényfajták rengeteg rovart és atkát taszítanak, valamint darazsakat, és levéltetveket is, melyekről tudjuk, hogy képesek megszállni a cannabist. A talajban, segítenek megszabadulni a fonálférgektől, és más kukacoktól, míg a talaj összetétele pedig jócskán javul. Jó pár ezek közül, a példányok közül illóanyagokat is termel, melyek finomnak hatnak az emberi orr számára, de az olyan kártevők, mint a szúnyogok, és a legyek, tartják a távot tőle.

A növénytársítások a biztos módja annak, hogy természetesen szabadulhassunk meg a kártevőktől. A Royal Védelmező Anti-Rovar Csomagja segít fenntartani a biológiai tisztaságot a kertedben. Az egyetlen, ember által készített dolog, amire szükséged lesz, az egy permetező, amivel az otthon elkészített, bio tápanyag-keveréket fújhatod majd. A növénytársítás segíteni fog életerős, élénk, bogármentes, és csillogó zöld marijuana-t, és a legjobb minőséget termelni. És azért, ez jófejség a Földünkkel szemben is.

A csomag tartalma:

Citromfű
Kapor
Napraforgó
Koriander
Levendula

   
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Emmett | 2018-02-03 02:29:28

Do these plants go in the same container as the cannabis?

Royal Queen Seeds Team

They can go in the same container, however we would always put them in a different.

From Mira | 2018-01-30 18:42:18

Sind die Samen separat verpackt oder sind alle zusammen gemischt?

Royal Queen Seeds Team

Each seed comes on their own package.

From Peter | 2017-11-30 15:44:00

Muss ich irgendwas beachten bei dem einpflanzen dieser pflanze? oder kann ich sie einfach so draußen neben meinen babys einpflanzen? Sprich ohne keimung oder vorzucht

Royal Queen Seeds Team

These plants are normally very strong, you might have to water them from time to time but that should be all. Nevertheless, check each plant specs for further information

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Bevásárlókosár

Ajándék termékeket tartalmaz

No products

Szállítási € 0.00
Végösszeg € 0.00

PÉNZTÁRHOZ

Categories