The RQS Blog

.


By Max Sargent

AZ RQS A LEGJOBB VETŐMAGBANK A SPANNABIS 2019-EN

Royal Queen Seeds Best Seedbank Spannabis 2019Az idei Spannabis 2019, a vásár tizenhatodik megrendezése izgalmas, szórakoztató és tartalmas hétvége volt, kellemes hangulattal és remek zenékkel. A Spannabis 2019-re való visszatérésünk minden eddiginél erősebbre sikerült, lévén, hogy a világ egyik vezető magbankjává váltunk. Egy tény, amelyet hétvégénk csúcspontja is megerősített: a Royal Queen Seeds a kiállításon elnyerte a „Legjobb Vetőmagbank” díjat. A rendkívül versengő európai és globális kannabisz-piacon egy ilyen elismerés melegséggel és bizsergéssel tölt el bennünket, és mind rajongóink, mind elkötelezett csapatunk lekötelezettjei vagyunk, és egyúttal büszkék arra, hogy sikerült.

A ROYAL QUEEN SEEDS STANDJA

Sok látogató értékelte az élő dallamokat, amikor a tökéletes időjárásban körbesétálták a 200 kannabisz-vállalkozás bemutatóját a Fira de Cornellán. Ezek között volt az RQS első megjelenése, az emeletes, emeletenként 75m2 alapterületű, kétszintes építménye, ahol a látogatók magukba szívhatták az RQS hangulatot, és sütkérezhettek a napon. Még egy különleges játékunk is volt a rajongók számára: a Jackpot játék. Ezt mindenki szerette, és sokan díjat is nyertek - rengeteg arcra boldogságot csaltak, így járták végig az expo többi részét.

Video id: 484519527

BARÁTOK, RAJONGÓK ÉS KANNABISZ CELEBEK A 2019-es SPANNABIS-on

Természetesen a Spannabis-on töltött időnk nem lenne teljes anélkül, hogy mindenkire szánnánk egy kis időt. Izgalmas találkozókat tartottunk ügyfelekkel, rajongókkal és iparági barátokkal a pozitív, fűbarát környezetben.

Örömünkre szolgált, hogy sok kannabisz híresség is megállt velünk beszélgetni. A celebek közül találkoztunk Ed Rosenthallal is, aki már a kannabisz törvény reformjáért folytatott harc kezdetén is ott volt, és megírta az egyik legkorábban elérhető marihuánatermesztési könyvet. Találkoztunk Urban Remóval - egy modern termesztési szakértővel, aki első látásra felismeri a nagyszerű füvet. További fontos személyek, akik betértek hozzánk: Yoidi Ganja Zone, That Weed CouplEl Sendero de la María és 4.20cult. Amint láthatja, meglehetősen csillaghullós napunk volt!

A beszélgetések egyik fő témája a kannabisz jövője volt. Az izgalmas projektek szerte a világon, különösen az USA-ban és Kanadában, egy jól szabályozott globális kannabiszipar felé mutatnak. Ez azért is aktuális volt, mivel a hétvége során az ICBC arról tanácskozott, hogyan lehetne megreformálni a kannabisz-törvényeket az ellenző országokban. Izgalmas idő ez a kannabisz-iparban, minden év egyre zöldebbnek tűnik!

BARÁTOK, RAJONGÓK ÉS KANNABISZ CELEBEK A 2019-es SPANNABIS-on

VISZLÁT A SPANNABIS 2020-ON!

A következő 12 hónapban, a Spannabis 2020-ig továbbra is azokat a nagyszerű kannabiszmagokat, szolgáltatásokat és információkat kínáljuk, amelyek segítettek nekünk, hogy az RQS és közössége azzá váljon amit a mai napon ismerhetünk. De ne aggódjon, nem lazítunk, folytatjuk az újításokat vadonatúj törzsekkel és élvonalbeli útmutatókkal. Reméljük, hogy jövőre újra találkozunk!

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.