The RQS Blog

.


By Luke Sumpter

A Royal Queen Seeds megnyitja kapuit egy újabb, és zöldebb dimenzióba! Üdvözlünk a Spannabis Things-ben. Itt az esély, hogy két szerencsés nyertesünk nyerjen 4 db jegyet a kender paradicsomba - 2 jegyet fejenként, tehát hozhatsz magaddal még valakit! Csavarodj be a Spannabis idei, 2017-es rendezvényén Barcelonában, a Royal Queen Seeds-el. Mindkét nyertes kap 2 repülőjegyet Barcelonába, 2 éjszakás szállással egy hotelben (szombat és vasárnap) és ami a legjobb, 2 db, 3 napos bérletet a Spannabis 2017-re.

Mi kimegyünk majd eléd, és társaid elé a repülőtérre, ahonnan egyenesen a barcelonai Royal Queen Seeds bolthoz fogunk vinni, aztán meg felszerelni titeket 2 db vendégváró “welcome” csomaggal, ami után később majd a Spannabis 2017 fő eseményén találkozunk.

A Spannabis nagy valószínűséggel a legnagyobb marihuána-fesztivál az egész világon, és minden egyes évben egyre nagyobb, és zöldebb lesz - nagyjából, mint a Hulk. A Spannabis 2017 minden eddiginél nagyobb látogatottságot fog elérni, ahol idén márciusban három teljes napra (9-10-11) fognak teljesen elszabadulni a legnagyobb kender-cégek, a ganja-felvásárlók, termesztők és fogyasztók, és talán te, meg a barátaid is.

Készen állsz rá, hogy csatt készen, életed legbeszívottabb utazása jöjjön el a Spannabis 2017-re?
A Royal Queen Seeds ennél egyszerűbbé nem is tehetné a belépést. Mindössze annyi kell tenned, hogy követed az alábbi három, irtó egyszerű lépést:

- Kövesd a Royal Queen Seeds Facebook-oldalát

- Menj tovább az alábbi linkre

- Kattins a jelentkezésen az “Enter”-re

- Töltsd ki az adataidat, és nyomd meg a “Finish”-t, ha végeztél

Csak menj biztosra, és csináld meg most! Gyerünk, most! Menj a Facebookra, azonnal! A határidő bizony megállíthatatlanul közelít, 2017. február 26, éjfélig kell regisztrálnod, hogy legyen esélyed megnyerni.

A két győztes neve egy kihúzásos sorsoláson, a Royal Queen Seeds által lesz levezetve, aminek eredményét 2017 február 28-án fogjuk kihirdetni. Regisztrálj most, és már most tedd szabaddá ezt a hétvégét, hogy életedben ez lehessen az eddigi legjobb!

Még egy plusz információ, amit jó ha tudsz: A Spannabis Things versenye minden résztvevőnek nyitva áll, akik országába szállítunk is. A repülőjegyek Barcelonába az adott országok fő repülőtereiről lesznek leszervezve. Sok sikert, és a nyertesekkel a találkozunk a Spannabis-on!

Spannabis Barcelona

 

 

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.