The RQS Blog

.


By Adam Parsons

Lehet, hogy gyengébb moki volt a pakkban, de az is lehet, hogy a toleranciaszintje van az egekben, de ez mindegy most: lássuk azt a 7 módszert, mellyel minden helyzetben növelni tudja a betépettség intenzitását. 


7 módszer, hogy növelje a betépés intenzitását

1. Válassza Meg a Törzseket Bölcsen

Remélhetőleg jó helyről szerzi a füvet. Erre természetésen még nagyobb esély van, ha olyan helyen él, ahol egy törvényes kannabisz szaküzletben vagy fűklubban tudja beszerezni a marihuánát. Ha viszont lakóhelye olyan országban van, ahol nem annyira legális a dolog, kevesebb rálátása lesz arra, hogy milyen törzsről származtatják a füvet, amit vesz; de talán a dealer a nevét még el tudja árulni.

Ez pedig már elegendő ahhoz, hogy az interneten utánanézzen a fajtának, néhány általános tanácsért. Itt általában megismerheti az egyes törzsek egyedi hatásait, a hatásokat okozó fitokémiai profilját, beleértve a domináns kannabinoidokat és terpéneket. Ezeknek a molekuláknak a változó aránya indukálhat könnyed lebegős flesseket, de egészen kemény beszakadós élményt is simán okozhat. Akár még ábrákat, számokat is találhat, hogy milyen THC szint mellett, mire számíthat. Természetesen ezek függenek attól is, hogy ki termesztette a növényt és milyen magokból. A legjobb dolog az, ha addig kísérletezik, amíg meg nem találja azt a törzset, amellyel el tudja érni a kívánt hatást.

2. Fontos, Hogy Jól Tárolja a Füvét

Amikor hazaviszi a füvet, hol szokta tárolni? Ha műanyag edényt használ vagy azt a zsákot, melyben a növényt kapta, ronthatja a fű hatékonyságát. A műanyag képes elektromos töltést generálni, mellyel ki tudja sütni a THC-ben gazdag trichomákat a növényén. Ezt elkerülendő, használjon üveg vagy acél edényt.

Vannak beépített páratartalom-szabályozóval, valamint eltávolítható nedvességtartó tasakokkal felszerelt tárolók is. Ha nem rendelkezik ilyennel, akkor érdemes lehet narancs, citrom vagy lime héjat használni, és ezt 2-3 óráig betenni a fű mellé. Ez megakadályozza, hogy a fű teljesen kiszáradjon, morzsás legyen, ezáltal veszítve az erejéből. Sötét, hűvös helyen ajánlott tárolni, a minőségmegőrzés érdekében.

FONTOS, HOGY JÓL TÁROLJA A FÜVÉT

3. Változtassa Meg a Rutinját

Tételezzük fel, hogy megfelelően tárolja, az amúgy is jó minőségű füvet. Miért van értelme a fogyasztás csökkentésének? Értelemszerűen a túl sok semmiből sem jó. Ha túl sok füvet szív, az ronthatja az élményt. Ahogyan a teste egyre inkább alkalmazkodik, egyre több kananbinoid kell a szervezetének, így kialakul a kannabisz-tolerancia.

Gondolja át, hogyan változtathatja meg a dolgokat a kannabisz használat szempontjából. Reggel az első dolga rágyújtani egy füves cigire? Próbáljon várni vele estig, vagy legalább délután 4:20-ig. Ha túl sokat szív éjjel, napközben próbáljon kevesebbet. Lehetőleg ne szívjon be minden étkezés előtt. Figyelje meg, hogy mikor szokott rágyújtani, és nézze meg, hátha könnyíthet az agyán azzal, hogy egy kicsit megváltoztatja a menetrendet.

4. Változtasson a Módszerein

Egy másik dolog, amivel az ember kicsit ügyeskedhet a jobb high érdekében, az a fogyasztás metódusa. Vannak, akik szeretik a spangliból szívást, de más élményük lesz, amikor egyéb módszerekkel próbálkoznak. Lehet, hogy inkább bongból szívást vagy a vaporizálást részesítik előnyben, de az is lehet, hogy egyiket sem ezek közül. Ez teljesen személy- és alkatfüggő.

Esetleg próbálja meg a kannabisz tartalmú ételek fogyasztását, ahelyett, hogy, mindig a tüdejét használja. Általában az ehető finomságokat és a dab-eket tekintik a kannabisz készítmények közül a leghatékonyabbnak. Lehetőleg legyen óvatos ezekkel!

Vaporizers from Royal Queen Seeds

5. Fogyassza a Megfelelő Ételeket

A marihuánának számos kellemes kísérője létezik, melyek fokozzák annak hatását. Egy csésze egyszerű fekete vagy zöld tea katechint tartalmaz, ami egy olyan antioxidáns, mely kötődik az agy CB1 receptorához. Ez elősegíti, hogy a kannabinoidok nyugtató hatása sokkal hatékonyabb legyen.

Az étcsokoládé is hasonló hatású, ha legalább 72% a kakaótartalma. Ez nem csak antioxidánsként fog működni, hanem lelassítja az anandamid lebomlását, ami egy olyan kemikália, mely a szanszkrit "bliss", azaz "öröm" után kapta a nevét. Ez fenntartja a hosszantartó betépés érzetét.

Az omega-3 zsírsavakban gazdag ételek szintén hatékonyan szintetizálják az endokannabinoid és a kannabinoid receptorokat. Próbáljon ki olyan terpénekben gazdag ételeket is, melyekben van mircén, ami a THC hatását fokozza, vagy olyat, melyben sok a pinén, ami pedig a betépettséget erősíti. A pinén megtalálható a zsályában, kakukkfűben és más gyógynövényekben, míg a mircén a mangóban, a brokkoliban és a diófélékben van jelen leginkább. Ha egyikkel sem jár sikerrel, akkor a multivitamin lesz az Ön fegyvere, mely javítja a sejtek felszívódási képességét és fokozza a keringési rendszer megfelelő áramlását. Ez pedig nagyon hasznos lesz a THC áramlásához.

6. Végezzen Gyakorlatokat

Fontos az önvizsgálat: mennyire egészségesek a mindennapi szokásai, úgy általában? Az étrendet érdemes megpiszkálni, a hatások fokozásának érdekében. A testzsír az, ahol a sok THC felszívódik és tárolódik. Emiatt lassabban fog felszívódni, ami befolyásolja a hatást is. Tehát egy olyan étrend és testmozgás ajánlott, mely csökkenti a teljes testzsír mennyiségét.

Ez azt jelenti, hogy a fagyiról érdemes az étcsokira átállni. Az edzésterv összetevői is szintén nagyon fontosak. A testmozgás nemcsak az általános egészségi állapotának kedvez, de a tanulmányok szerint a kannabiszhoz hasonló módon hat az agyra. Egy, a kábítószer- és alkoholfüggőségről szóló 2013-as tanulmány megállapította, hogy a kardióedzés 15%-kal emeli a vér THC szintjét.

VÉGEZZEN GYAKORLATOKAT

7. Tartson Toleranciaszünetet

Ha egyik fentebb említett megoldás sem vált be, és még mindig nem érezzük a kívánt hatásokat, együttérzünk Önnel. Optimalizálta a körülményeket, hogy erősebb high-t kapjon, de ez valahogy még mindig nem jön össze. Érdemes elgondolkodni azon, hogy miért is akar ennyire betépni. A kannabisz sok szempontból javíthatja az életünket, de nem tudja megoldani helyettünk a mélyen gyökerező érzelmi problémákat. Legyen őszinte magával a fogyasztás mennyiségével kapcsolatban. Ha túlságosan sokat fogyaszt, akkor a kannabisznak való túlzott "kitettség" miatt kevésbé erős hatásokat lesz képes érezni.

Rendben van, ha úgy dönt, hogy toleranciaszünetet tart a kannabisz miatt. Nézze meg, kibír-e egy egész hónapot vagy akár többet is marihuána nélkül. Minél tovább szünetel, annál erősebb lesz a következő betépés. A becslések szerint nagyjából egy hónapra van szükség ahhoz, hogy a kannabinoidok teljesen elhagyják a szervezetet. Ha kellemetlenül hangzik egy toleranciaszünet, megtalálhatja a módját annak, hogy hogyan juthat túl rajta. Próbálja ki az életet egy kicsit most marihuána nélkül. Ha ezután is lesz helye a felelős fűfogyasztásnak az életében, akkor sokkal erősebb lehet a visszatérés, mint előtte valaha.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.