• G Pen Elite Vaporizátor
 • G Pen Elite Vaporizátor
 • G Pen Elite Vaporizátor
 • G Pen Elite Vaporizátor
 • G Pen Elite Vaporizátor

G Pen Elite Vaporizátor

Ha sokfunkciós, száraz növényes vape-t keres, akkor a Grenco Science alkotta G Pen Elite mindent megad, amire szüksége van. Ez a hordozható vaporizátor gyors fűtési idővel, masszív kerámia fűtőkamrával és egyszerű vezérléssel rendelkezik. Ráadásul a több tucat hőmérséklet-beállítással speciális terpéneket és kannabinoidokat célozhat meg a maximális vape-élmény érdekében.
(14)
Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 99.00 No Stock

€ 99.00 (-0%)

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Adatlap
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (9)

G Pen Elite Vaporizátor: karcsú, hordozható száraz növényes készülék

A G Pen Elite ötvözi a lenyűgöző dizájnt és a kiváló funkcionalitást. Ez a hordozható vaporizátor nagy tárhellyel, letisztult LED-kijelzővel, pontos hőmérséklet-szabályozással és diszkrét megjelenéssel rendelkezik, amely tökéletes, ha elmegy otthonról.

A Grenco Science mérnökeinek találékonysága a G Pen Elite létrehozására összpontosult. Ez a hihetetlen eszköz megkönnyíti, egyszerűvé és diszkrétté teszi a menet közbeni vaporizálást. A modell sötétfekete külsővel és szabálytalan, mégis gyönyörű formával rendelkezik, amely kiemeli a legtöbb vape toll és kézi készülék közül.

Amellett, hogy a vape gyönyörű, az elképzelhető összes funkcióval rendelkezik, amire csak szüksége lehet az otthonától távol.

G Pen Elite vaporizátor: hatalmas kapacitás, egyszerű vezérlés és gyors fűtés

A G Pen Elite a piacon lévő legnagyobb teljesen kerámiából készült fűtőkamrával büszkélkedhet. A kamra lenyűgöző 0,75 g-ot képes befogadni. Tehát, ha erős virágokat használ, egyetlen alkalom is elegendő, hogy emelkedett, eufórikus hangulatba kerüljön.

Szerencsére a lenyűgöző eszköz kezelőszervei nem is lehetnének egyszerűbben használhatók. Az eszköz beindításához nyomja meg ötször az előlapon található kis gombot. A vape oldalán két gomb található a fényes LED-képernyő mellett a kívánt hőmérséklet beállításához.

Az első slukkra sem kell sokáig várnia. A G Pen Elite gyorsan, 30 másodperc alatt felmelegszik, az ön által kiválasztott hőmérsékletre, amelyet 93–220°C között választhat. Ennek a tartománynak az alsó része valódi segítséget nyújt az illékonyabb, ugyanakkor roppant finom terpének kiélvezésében

Alternatív megoldásként felcsavarhatja a fűtést, hogy szárított virágai kannabinoid tartalmát használja. A nagy kerámia kamra egy forradalmi 360 °-os fűtőelemmel rendelkezik, amely konvekciós technológiával oldja meg a terpének, kannabinoidok és más fontos alkotóelemek vaporizálását.

G Pen Elite jellemzők

 • Súly: 88g
 • Méretek: 114 × 31 × 26mm
 • Hőmérséklet-tartomány: 93ºC – 220ºC
 • Akkumulátor: Belső 2200mAh akkumulátor
 • Kamra anyaga: kerámia
 • Fűtési rendszer: Konvekciós

G Pen Elite: Mi van a dobozban

 • G Pen Elite vaporizátor
 • G toll eszköz
 • USB töltőkábel
 • Tisztító kefe

The RQS pack: get the G Pen Elite vaporizer + RQS grinder + 3 seeds!

Our G Pen Elite Vaporizer Value Pack includes for free

 • 1x RQS Grinder
 • 3x RQS Bonus Seeds (Randomly Selected)

Jogi nyilatkozat

Kérjük, olvassa el a dobozban található utasításokat a vaporizátor garanciájának aktiválásához.

Vaporizátorainkra 1 év gyártói garancia vonatkozik, ezt az RQS közvetlenül a gyártóval intézi. Bizonyos gyártók ezen az időszakon túl is kínálnak kiterjesztett garanciát. Az 1 éves időszak letelte után forduljon közvetlenül a gyártóhoz - őrizze meg a termék dobozát, a sorozatszámot és a vásárlást igazoló számlát.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a G Pen Elite Vaporizátor nem tartozik a Royal Queen Seeds Freebies Sémájába

G Pen Elite Vaporizátor data sheet
Kamra mérete: 0,75 gr
Vezérlés típusa: Digitális
Melegítés: Konvekciós
Felmelegedési idő: 30 sec
Méret: 114 × 31 × 26 mm
Hőmérséklet: 93 - 220ºC / 199 - 420ºF
Használható: Szárított Növény
Tömeg: 88 gr

  Szerző T. B. Ekkor 26/Feb/2024 :

  Megszólítás : The best vape out there
  Komment : This is the only cape I'll be buying from now on. I replaced my first one recently. this is the best convection vape out there. The herb port is huge, the battery lasts a long time, and it's easy to use and clean with replaceable mouthpieces and filter screens. Excellent product.

  Szerző E. K. Ekkor 11/Apr/2023 :

  Megszólítás : Vaporisator
  Komment : Airflow could be little bit better, coming from the bottom. Its good for people who smoke slowly

  Szerző K. H. Ekkor 08/Feb/2023 :

  Megszólítás : Pochvala
  Komment : Rychlé doručení, mašinka funguje tak jak má, spokojenost.☺️

  Szerző M. M. Ekkor 16/Jan/2023 :

  Megszólítás : Good balance between Price and Quality
  Komment : I’ve acquired this item a couple months back. Previously I’d a chinese cheaper one one and the quality of the materials it’s completely different! It works really well and it’s very easy to clean and maintain. I would say the only negative point it’s related to the battery - duration and charging time! Currently with a full battery charge I’m capable to use it 4 to 5 times! However, this product, in opposite to other ones, allow us to use it while charging, this mean that if you have a power bank you can easily use it while charging! It would be nice also if you were able to define the cycle times to establish for how long it should be kept on (I wasn’t able to define that); after a couple of minutes not sure but somewhere around 3 minutes it turn off and you’ll only notice because the smoke start to decrease! However, comparing with what I was used to, it’s a very good quality product that I recommend!

  Szerző R. S. Ekkor 13/Jan/2023 :

  Megszólítás : a brave new world
  Komment : It took me years to quit tobacco smoking and allow my self some nice herbs. I realized it was nicotne and not herbs that made me want to smoke more. So far thanks to this nice little object I began to appreciate all the properties of the herb; a natural remedy for body pains after very long runs, a good help for nice sleeps, a general feeling of relaxation without craving for more and more. The main side effect so far is a very mild irritation of area around the bronch. It may be due to the Gpen itslef and it mainly happens when I vapor CBD at higher temperatures (220°). It doesn't happen with lower temperatures (between 170° till 185°). Battery is not very long and recharge is not quick. Still worth the money

  Szerző T. E. Ekkor 19/Aug/2022 :

  Megszólítás : sometimes
  Komment : ein Elektrogerät das richtig Spass macht

  Szerző M. V. Ekkor 14/Jan/2022 :

  Megszólítás : Nice vaporizer
  Komment : This is a really nice vape for on the road. Battery is pretty good as well.

  Szerző V. S. Ekkor 13/Jan/2022 :

  Megszólítás : Tutto un altro mondo
  Komment : Ottimo prodotto per chi vuole provare un nuovo modo di gustarla....

  Szerző S. A. Ekkor 09/Jan/2022 :

  Megszólítás : Vapokings
  Komment : Excelente produto!


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.