RQS Mágneses bambusz sodró tálca

Sodorjon stílusosan az RQS mágneses bambusz sodró tálcával! Ehhez a klasszikus bambusz sodró tálcához mágneses fedél tartozik, rengeteg mélyedés található rajta a tartozékok és a daráló számára. A sodró tálcán és a fedélen is megtalálható a Royal Queen Seeds logója.
 5.00/5 (1) Írja meg a véleményét
€ 35.00 Az ÁFÁ-t tartalmazza No stock
Hozzáadás a mentett tételekhez

Fizetési módszerek: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin és Cash

Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

  • További infó
  • Kérdések (0)
  • Vélemények (0)
  • Vásárlói képek (3)

RQS Mágneses bambusz sodró tálca: sokoldalú és stílusos tálca

Az RQS mágneses sodró tálca a legjobb minőségű anyagokból készült lenyűgöző darab. Ez a két részes mágneses tálca bambuszból készült és minden eszköz számára külön hely került benne kialakításra. Egy morzsoló számára kialakított helyet is talál benne, ennek az átmérője 6,3 cm, így bármelyik ennél kisebb morzsoló elfér benne.

A tálca középső részét erős mágnes tartja össze. Kettébe hajthatja a tálcát, így az egyik rész fedélként használható, könnyedén ráilleszthető az alsó részre.
A fő sodró felület sarkai lekerekítettek, és minden egyes sarok alatt szivacs található, hogy elkerüljük a felszíni sérüléseket. A mélyedések elegendő helyet biztosítanak a sodráshoz szükséges eszközöknek, így a cigarettapapírnak, a gyújtónak és a filtereknek is.

A sodró tálcán három helyen is megtalálható a Royal Queen Seeds logója, így a fedélen is látható. Szerezze meg ezt a nagyszerű sodró tálcát és tegye be ezt is a gyűjteményébe!    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Kérdezzen
Köszönjük az érdeklődést, a kérdését sikeresen elküldtük csapatunknak.

Kérdezzen

Ajánlott Termékek
VÁSÁRLÓK AKIK MEGVÁSÁROLTÁK EZT A TERMÉKET, SZINTÉN MEGVÁSÁROLTÁK:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.