• Triple Cheese Burger csomag
 • Royal Cheese (gyorsan virágzó)
 • Royal Cheese Automatic
 • Blue Cheese

Triple Cheese Burger csomag

Könnyed, savanykás, édes és enyhén fűszeres aromájuk miatt egy mérföld távolságból érezni a Cheese törzsek illatát. Ha a következő szüretet egy kis sajtos mókával szeretné feldobni, ez a három legjobb Cheese törzset tartalmazó magcsomag tökéletes választás.
(1)
Írja meg a véleményét
On sale!
Kedvezményes áron!
€ 55.00

€ 55.00 (--1%)

instead of € 61.50

Hozzáadás a mentett tételekhez
Ingyen
Szállítás
Szabad
Visszatérés
Titkos
Szállítás

 • További infó
 • Kérdések (0)
 • Vélemények (1)

Triple Cheese Burger csomag: a sajtból soha nem elég

A Cheese törzsek könnyedek, diós, savanykás és földes aromájúak. A Cheese a 80-as évek végén az Egyesült Királyságban született és gyorsan eljutott Európába, valamint a világ többi részébe. A Cheese ma már jól ismert név a kannabiszrajongók körében, akik kincsként tartják ezeket a fajtákat egyedi, összetett aromáik, mélyen ellazító hatásaik és a hidegebb éghajlathoz tökéletesen illeszkedő gyors virágzásuk miatt. Ha Ön a sajt szerelmese, Triple Cheese Burger magcsomagunkból a Cheese törzsek tökéletes keverékével turbózhatja fel kertjét, hogy mókásabbá tegye

Pörgesse fel a termesztését a Royal Cheese, Blue Cheese és Royal Cheese Auto segítségével

Triple Cheese Burger fűcsomagunk a legjobb Cheese törzseink magjait tartalmazza:

• Royal Cheese: Ez a kiváló minőségű Cheese változat, amelyet az Afghan és Skunk fajtákból utódaiból tenyésztettek ki, mindössze 7–8 hetes virágzási idővel, 17%-os THC-vel, valamint édes és pézsmás rügyek nagy hozamával büszkélkedhet.

• Blue Cheese: A Blueberry és a Cheese ízletes és nyugtató keresztezése - ez a törzs édes, savanyú és pézsmás jegyeket hordoz 19% THC mellett.

• Royal Cheese Automatic: A klasszikus Cheese még gyorsabb változata, a Royal Cheese Automatic a csírázás után mindössze 11–12 héttel már ötvözi a fűszeres, pézsmás ízt és a nagy termést.


  Szerző F. F. Ekkor 09/May/2024 :

  Megszólítás : This tasty f@*k&r goes off like hell
  Komment : Nearly every seed flowered and they grow fast alright


  Nem tud értékelést írni, mivel még nem vásárolta meg ezt a terméket.

Jelenleg nincsenek vásárlói kérdések

Only registered user can ask a question. Bejelentkezés
Ajánlott Termékek
Vásárlók akik megvásárolták ezt a terméket, szintén megvásárolták:

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.

Categories
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37806 reviews

Disclaimer

A kannabiszmagok az EU-n belül szabadon terjeszthetők a kölcsönös elismerés elve alapján. Azonban az az ön saját felelőssége, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a helyi törvényekkel és előírásokkal kapcsolatosan.