Fotópályázat

Elszánt kannabisztermesztő vagy aki a lehető legtöbbet hozza ki a növényéből? Mutasd meg a világnak, hogy milyen fából faragtak és nevezz be az online fotópályázatunkra. Nem csak az ingyen Royal Queen Seeds kolleció feminizált magjaiért versenyzel, de a fényképedet több ezer termesztő is látni fogja világszerte.
Mutasd meg micsoda gyönörűséget tud egy kis szeretet és néhány zöld ujj okozni!

Hogyan nevezz:
Egyszerű! Készíts egy fotót a kedvenc növényedről és küldd el nekünk. Az, hogy ezt, hogyan csinálod, csak rajtad áll! Küldhetsz képet kiszárított gubákról, teljesen kifejlett növényről de akár egy Royal Queen Seeds fűvel teli bongról is.
A kreativitás a kulcs a nyeréshez.

Az alábbi Általános Szerződési Feltételek érvényesek:
1. Kizárólag a Royal Queen Seeds termékekkel kapcsolatos nevezéseket fogadjuk el;
2. A Royal Queen Seeds logónak rajta kell lennie a képen (nem photoshoppal!);
3. Szeretnénk minden részetet látni, így a jó minőségű képekkel nagyobb esély van nyerni;
4. A nevezés tartalmazzon egy rövid leírást (pl.: a termék neve, hogyan és hol termesztetted);
5. Egy növény csak egy pályázatban szerepelhet. Későn érkezett, torz, nem megfelelő vagy erkölcstelen nevezéseket nem fogadunk el.
6. Csak saját munkát fogadunk el, olyat amit még nem tettek közzé az interneten.
7. A képek elküldésével hozzájárulsz, hogy a Royal Queen Seeds világszerte, visszavonhatatlanul, örök tulajdonjogot formáljon a munkádra, és a későbbiekben a képeidet felhasználhatja bármelyik publikációjában, weboldalán vagy promóciós anyagán.

Küldd el nekünk a legjobb munkádat e-mailben a photo(at)royalqueenseeds.com-ra. Az e-mail feltétlenül tartalmazza az elérhetőségi adataidat (név, cím, email), hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot, hogyha nyersz!

Minden fotót közzéteszünk a
https://www.royalqueenseeds.com/content/56-cannabis-photo-competition oldalon, a hónap első napján. Minden hónap végén kiválasztjuk a top 3 képet a lájkok száma alapján és meghozzuk a végső döntést, hogy ki nyeri meg a Hónap Termesztője Díjat és a hozzájáró ingyen kannabisz magokat.


Sok sikert! "Keep on Growing'!

A FOTÓPÁLYÁZAT LEZÁRULT

KATTINTS IDE? HOGY MEGTEKINTSD AZ ELŐZŐ NYERTESEKET

 

 

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.

Categories

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk