A Royal Queen Seeds Barcelonában: Látogasson el hozzánk ma!

A Royal Queen Seeds 2 új üzletet nyitott Barcelonában Carrer Pelaiban és El Ravalban, a város történelmi városrészében. Olvasson új információkat mindkét helyszínről és nézze meg a legújabb videónkat egyik shopmenedzserünkkel, Borjával. Boldog termesztést!

Video id: 271089558

MILYEN TERMÉKEK KAPHATÓAK AZ RQS ÜZLETEKBEN?

Mint a többi RQS üzletben, a barcelonai új boltjainkban is elérhető a legjobb termékeink széles skálája. Ebbe természetesen beletartozik a teljes kannabisz vetőmagválaszték, de kiterjed olyan termékekre is, mint a CBD olaj, a termesztő kellékek (pl. speciális tápanyag tabletták) és a tartozékok széles köre, azaz bongok, párologtatók, papírok és más dohányzási kellékek.

Ráadásul, ha tapasztalt eladóinkhoz fordul, szakértő tanácsokat kaphat, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a növényeiből és sikeresen szüretelhessen a kiváló minőségű kannabiszból.

HOGYAN VÁLASZTHATOM KI A MEGFELELŐ FAJTÁT?

Elkötelezett munkatársaink készséggel segítenek, hogy minden termesztő megtalálja a számára tökéletes fajtát. Akkor is, ha ön már többször is szüretelt, de akkor is, ha ez lesz az első alkalom, hogy termeszteni fog, mi segítünk, hogy megtalálja azt a fajtát, amely nagyszerű terméshozamot eredményez és amelyik pontosan kielégíti az ön igényeit.

Azzal, hogy egyszerű kérdéseket teszünk fel arról, hogy hogyan, hol és mikor tervez termeszteni, valamint hogy milyen eszközöket használ majd, és mik a leglényegesebb szempontok az ön számára, munkatársaink segíteni tudnak az igényeinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában.

A Royal Queen Seeds Barcelonában

MELYEK A LEGKELENDŐBB KANNABISZ VETŐMAGOK AZ ÜZLETBEN?

A Royal Cookies jelenleg mindkét üzletünkben nagyon keresett fajta. Ez egy különleges hibrid, kültéri és beltéri termesztésre is kiválóan alkalmas. És ami még ennél is jobb, hogy nagyon ízletes és hatékony kannabisz rügyeket fejleszt.

A Royal Gorilla szintén növekvő népszerűségnek örvend, annak ellenére, hogy meglehetősen új fajtáról van szó. Ez a fajta is egy nagyon hatékony változat, amely kültéren és beltéren is nagyszerű hozamot biztosít.

A sativa választékunk is népszerű; különösen a klasszikus változatok mint az Amnesia Haze és a Lemon Shining Silver Haze, amelyek mindketten nevezetesek a hatékonyságukról és a hatásosságukról.

Végül, az automata virágzású fajták is nagyon keresettek, lévén, hogy egyszerű termesztési feltételeket kínálnak bármilyen szintű termesztőnek. A legkedveltebb autovirágzó fajták közé tartozik a Northern Lights Auto és a Bubble Kush Auto is.

MELYIK A LEGKEDVELTEBB RQS FAJTA ÍZ ÉS HATÉKONYSÁG SZEMPONTJÁBÓL?

Ez a kérdés nyilvánvalóan teljesen szubjektív, hiszen a nagymértékben függ a felhasználó személyes preferenciájától. Ezzel együtt létezik néhány faj, amelyik mindig nagyszerű ízt és élményt kínál, ilyen például a Royal Cookies, amely egy kellemes indica élményt és kellemes ízt biztosít, vagy a Blue Mystic, egy korábbi fajta különösen édes ízekkel.

HOGYAN TUDHATOK MEG TÖBBET AZ RQS ÜZLETEIRŐL?

A weboldalunkon és a közösségi médiában a profiljainkon nagyszerűen lehet tájékozódni a készleteinkről, az újonnan érkezett termékekről, az RQS legfrissebb híreiről és magukról az üzletekről. Alternatív megoldásként sétáljon el Pelaiba, a Rambla és az egyetem közelében és biztosan észre fog venni bennünket.

A Royal Queen Seeds Barcelonában

MILYEN HATÁSA VAN A JELENLÉTÜNKNEK EL RAVALBAN A VÁSÁRLÓINKRA?

El Ravalt Barcelona egyik régi negyedének tartják. Mivel ez a rész rengeteg turistát vonz, így a világ minden pontjáról érkeznek vásárlóink, ugyanúgy, mint a helyiek, akik szeretnének vetőmagot, vagy kiegészítőket vásárolni.

MIBEN KÜLÖNLEGES BARCELONA KANNABISZ KULTÚRÁJA?

Barcelonában a kannabisz kultúra nagyon gyorsan növekszik, így rengeteg figyelmet kap a sok kannabisz klub és a vetőmag cégek miatt is. A többi európai piactól eltérően (mint például Amszterdam) ezt a piacot még nem rohamozták meg a turisták. Ezzel együtt hiszünk abban, hogy a rohamos növekedés miatt Barcelona meghatározó hatással lesz a kannabisz kultúrára Európában és világszerte is.

NÉZZEN BE HOZZÁNK

Az új üzleteink Barcelonában a Carrer de Pelai 3 és a Carrer del Carmen 39. szám alatt találhatóak. Munkatársaink mindig örömmel fogadják az Önök igényeit, tehát nézzen be hozzánk és mondja, hogy helló!

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.