A jövő zöld és talán a te karriered is az lehet

A Royal Queen Seeds lehet a legtökéletesebb hely a karriered beindítására. Mert hol máshol tudnád kamatoztatni a tehetségedet a munkában, és lehetsz egyszerre Európa első számú cannabis magbankjának tagja? Sokkal több minden kell ahhoz, hogy egy magbank kiváló legyen, mint csupán cannabis-tenyésztő mesterek és első osztályú marijuana genetikák. Rengeteg keményen dolgozó, kreatív emberre van szükségünk ahhoz, hogy a termesztőlámpáink tovább működhessenek.

Úgy érzed, beragadtál a taposómalomba? Egyszerűen nem élvezed, amit csinálsz? Unod már, hogy mindig a főnök zsebére dolgozol? Lehet, hogy csak karriert kell váltanod. Vagy csupán csak csatlakoznod kell egy nyertes csapathoz, ahol a karriered mindenképp virágzásnak indul majd. A RQS hosszú utat tett meg, egy rendkívül rövid idő alatt. Mi tudjuk, hogy a jövő csak, és kizárólag zöld lehet. És ahogy egyre több, új gyógyászati és rekreációs céllal termesztő kertészt csábítunk magunk mellé, úgy a kollégiáink számát is egyre növelnünk kell.

TÉGED IS ROYAL QUEEN SEEDS-FÁBÓL FARAGTAK?

A Royal Queen Seeds olyan embereket szeretne a csapatába, akik úgyszint szenvedélyesen szeretik a cannabis-t. De ehhez, abszolút szükséged van arra, hogy legyen valamilyen, különleges képességed. A nem túl távoli jövőben már rengeteg-féle pozícióra várjuk majd a jelentkezőket. Természetesen szükségünk lesz majd cannabis-szakértőkre, akiknek nagymester szintű hozzáértésük van a termesztésben. De a kertészeti területeken kívül is van még számos, más lehetőségünk számodra.

Esetleg jól bánsz a szavakkal? Írókra is szükségünk lesz. Vagy több nyelvet is beszélsz? Továbbra is készülnek az újabb és újabb tartalmak, számos nyelven, szóval fordítók is kelleni fognak. Talán igazi, művészi vénával lettél megáldva? Király, mivel grafikusokra is szükségünk lesz.

Amennyiben egy sokkal hagyományosabb munkakörre vágysz, de egy cseppet sem hagyományos cégen belül, nekünk az is megfelel. Marketinges, ügyfélszolgálatos és bolti aszisztens pozíciókra is toborzunk új tagokat. A Royal Queen Seeds teljes mértékben azon van, hogy összehozza a termesztőket, és a legjobb, feminizált cannabis magokat. Hogy ezt a célt elérhessük, létfontosságú számunkra, hogy a legjobb irodai alkalmazottaink és eladóink legyenek.

Ez itt most a Te esélyed arra, hogy részt vehess egy globális, cannabis-közösségben és hogy egy vezető cannabis magbanknak dolgozhass. Tehát, ha úgy érzed, hogy Te vagy az „igazi” számunkra, küldd el nekünk az önéletrajzodat a megadott, kapcsolatfelvételi űrlap segítségével.

Ön elmúlt már 18 éves?

A RoyalQueenSeeds.com-on található tartalom kizárólag felnőtteknek szól és a törvényes életkorúak számára van fenntartva.

Győződjön meg az ön országában érvényes szabályozásról.

A BELÉPÉS gombra kattintva ön megerősíti, hogy
már elmúlt
18 éves.